Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα. Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του....
καταστήματος.
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο με ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει. Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε :
- Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα να ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του....ένα σωρό βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα!!!
Ανταλλακτική οικονομία
-
athanatos
- Site Admin
-
UltiMo_
Re: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ένα ωραίο (πιστεύω) ανεκδοτάκι, ίσως να το έχετε ακούσει σε κάποια του παραλλαγή, γιατι κυκλοφορεί πολύ τελευταία.
Ζητώ συγνώμη απο τους ευαισθητούληδες, για την μια και μόνο κάααπως πρόστυχη λεξούλα
Πήγε ένας βουλευτής σε ένα χωριό προεκλογικά και άρχισε τα κλασσικά τα δικά του. θα σας φέρω θάλασσα, θα σας φέρω πλούτη, θα σας φέρω γυναίκες.
Πείτε μου τι θέλετε και θα σας το δώσω.
Πετάγεται ένας κακομοίρης και λέει, ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΕΡΡΑΡΙ!
Γυρνάει ο βουλευτής στον παρατρεχάμενό του (τον κλασσικό τον γλοιώδη τον τύπο με τα γυαλάκια τη γραβάτα το χαρτοφύλακα και το στυλό). και του λέει
-Βαγγέλη, γράψε μια φερράρι....
Πετάγεται ένας άλλος.
-ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ!
-Τι θες εσύ?
-Εγώ θέλω μια λαμπορκίνι!
-Βαγγέλη, γράψε μια λαμπορκίνι....
-ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ
λέει ένας άλλος
-Εσύ τι θες?
-ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΟΡΣΕ!
-Βαγγέλη, γράψε μια πόρσε....
Έρχετε μετά ένας ταλαίπωρος, και λέει
-Και γώ θέλω κάτι.
-Τι θέλεις εσύ?
-Να... ξέρεις.. γεννήθηκα με πρόβλημα στα γεννητικά μου όργανα...
-Και τι θέλεις?
-Να.. Γεννήθηκα με έναν όρχι..
-Και?
-Αν γίνετε να μου φέρεις έναν ακόμα
-Βαγγέλη, γράψε μια φερράρι.
-Μα..... Εγώ ένα αρχίδι ζήτησα!!!
-Γιατι οι άλλοι τι νομίζεις οτι θα πάρουν?
Ζητώ συγνώμη απο τους ευαισθητούληδες, για την μια και μόνο κάααπως πρόστυχη λεξούλα
Πήγε ένας βουλευτής σε ένα χωριό προεκλογικά και άρχισε τα κλασσικά τα δικά του. θα σας φέρω θάλασσα, θα σας φέρω πλούτη, θα σας φέρω γυναίκες.
Πείτε μου τι θέλετε και θα σας το δώσω.
Πετάγεται ένας κακομοίρης και λέει, ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΕΡΡΑΡΙ!
Γυρνάει ο βουλευτής στον παρατρεχάμενό του (τον κλασσικό τον γλοιώδη τον τύπο με τα γυαλάκια τη γραβάτα το χαρτοφύλακα και το στυλό). και του λέει
-Βαγγέλη, γράψε μια φερράρι....
Πετάγεται ένας άλλος.
-ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ!
-Τι θες εσύ?
-Εγώ θέλω μια λαμπορκίνι!
-Βαγγέλη, γράψε μια λαμπορκίνι....
-ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΓΩ
λέει ένας άλλος
-Εσύ τι θες?
-ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΟΡΣΕ!
-Βαγγέλη, γράψε μια πόρσε....
Έρχετε μετά ένας ταλαίπωρος, και λέει
-Και γώ θέλω κάτι.
-Τι θέλεις εσύ?
-Να... ξέρεις.. γεννήθηκα με πρόβλημα στα γεννητικά μου όργανα...
-Και τι θέλεις?
-Να.. Γεννήθηκα με έναν όρχι..
-Και?
-Αν γίνετε να μου φέρεις έναν ακόμα
-Βαγγέλη, γράψε μια φερράρι.
-Μα..... Εγώ ένα αρχίδι ζήτησα!!!
-Γιατι οι άλλοι τι νομίζεις οτι θα πάρουν?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_
Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών.
Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι,στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς.
Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να....
πη....ξει τη γκομενιτσα.
Με όποια σειρά θέλει.
Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.
Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.
Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγοντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να πηδάς τον εργαζόμενο!
Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι,στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς.
Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να....
πη....ξει τη γκομενιτσα.
Με όποια σειρά θέλει.
Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.
Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.
Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγοντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να πηδάς τον εργαζόμενο!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
manos
θυμηθηκα ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ με κορη χηρευαμενη και εμπορευαμενηUltiMo_ έγραψε:Πήγε ένας βουλευτής σε ένα χωριό προεκλογικά [/i]
Δε μετανιώνω στη ζωή
όσα κι αν κάνω λάθη
γιατί απ' αυτά διδάχτηκα
όλα όσα 'χω μάθει.....(Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος)
όσα κι αν κάνω λάθη
γιατί απ' αυτά διδάχτηκα
όλα όσα 'χω μάθει.....(Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος)