Χθες όπως και πολλοί άλλοι αποφάσισα να φύγω για πρωτομαγιά ώστε να την περάσω με τους δικούς μου. Επειδή δεν μου αρέσει να τρέχω και για λόγους οικονομίας κινούμαι πάντα στη δεξιά λωρίδα ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΑ για όσους ξέρουν...

τι είναι με 90-100 χιλιόμετρα. Το τι έζησα δεν περιγράφεται βέβαια. Πόσοι μου άναψαν τα φώτα να πάω που? Να τρέξω? Δεν γουστάρω ρε φίλε! Να πέσω έξω από το δρόμο επειδή εσύ θες να τρέξεις? Και στην τελική προσπέρασέ με από ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Αντί αυτού πολλοί με πέρασαν μέσα από τη ΛΕΑ άλλοι πήγαν να πέσουν πάνω μου και φυσικά οι πιο βιαστικοί προσπάθησαν να τρακάρουν αυτούς που πήγαιναν στην άριστερή λωρίδα και φυσικά με έβριζαν επειδή δεν ήθελα να τρέξω!!! Από πότε ρε παιδιά απαγορεύεται να πηγαίνεις με 100 χλμ στην δεξιά λωρίδα??? Κάτι τέτοιες ώρες λυπάμαι πραγματικά που είμαι Έλληνας. Πότε θα αποκτήσουμε επιτέλους παιδεία?"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Σάββατο, 01 Μαΐου 2010
troktiko.blogspot.com/2010/05/90k
Εἶναι ἀκατανόητη ἡ στάση μερικῶν. Ὑποτίθεται ὄτι κινούμαστε στὴν δεξιὰ λωρίδα, βγαίνουμε ἀριστερότερα γιὰ νὰ προσπεράσουμε καὶ ἐπιστρέφουμε δεξιά. Ὑποτίθεται ὄτι ὅποιος δὲν θέλει νὰ τρέξει κάθεται δεξιά. Παρ'ὄλα αὐτὰ μοὺ ἔχει τύχει νὰ μοὺ παίξουν φώτα στὴν δεξιὰ λωρίδα.