Και για να πω και την πάσα αλήθεια, επειδή είχα το παιδί μαζί, δεν έκατσα για μάρτυρας αυτή την φορά, όπως έκανα πριν 3 χρόνια και τρέχω ακόμη στα δικαστήρια να ακούω τις βλακείες των δικηγόρων* και των θυτών.
Αυτή είναι η φωτογραφία που έβγαλα από την σκηνή του ατυχήματος:

Αυτός είναι ο χάρτης από την google, που δείχνει την διάταξη του δρόμου και τις πορείες που ακολούθησαν τα δύο αυτοκίνητα (με πράσινο το Almera με κόκκινο το Swift). Με το κόκκινο αστεράκι είναι το σημείο όπου έγινε το ατύχημα.

Ευχαριστώ.
* Η δικηγόρος του θύτη να με ρωτάει γιατί δεν έκατσα να περιμένω την οδική βοήθεια και πώς γίνεται να έρθει η οδική βοήθεια με εμένα απόντα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι, όντας μάρτυρας, ειδοποίησα τον θύτη (οδηγός φορτηγού, που βρήκα το τηλέφωνο από το Super Market, αφού ήταν προφανές ότι εκεί θα είχε ξεφορτώσει, αφού χτύπησε το όχημα κατά την στάθμευσή του), ειδοποίησα τον ιδιοκτήτη του οχήματος που χτυπήθηκε, έδωσα τα στοιχεία μου και έφυγα, αφού δεν είχα άλλη δουλειά εκεί, ενώ η οδική βοήθεια (εννοούσαν η "φροντίδα ατυχήματος") ήρθε αφότου επέστρεψε ο θύτης εκεί, δηλαδή μετά την δική μου ειδοποίηση, πράγμα που επιβεβαιώνουν ο ίδιος ο οδηγός/θύτης, το θύμα, οι υπάλληλοι του Super Market και ο τύπος της φροντίδας ατυχήματος...!!!