Βία στα γήπεδα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
erling

Re: Βόλος VS Λάρισα

Δημοσίευση από erling »

Δηλαδή είσαι απόλυτα σίγουρος πως το κλίμα δεν το δυναμίτισε ο Μπέος και οι λοιποί υδροκέφαλοι ( και από τις δύο πλευρές) με τις δηλώσεις τους.
Ο Μπέος είπε εξαρχής πως θα δώσει 4500 εισιτήρια απαιτώντας να πάρει και τόσα στον επαναληπτικό, γνωρίζοντας από την αρχή πως αυτό ήταν αδύνατο να συμβεί αφού το πανθεσσαλικό έχει χωρητικότητα 22700 δηλαδή έδινε 20% ενώ το μαντρίγαλ (όπως το έχει αναφέρει πολλάκις ο Μπέος) θα έχει χωρητικότητα 16000 δηλαδή η ΑΕΛ θα του έδινε το 30%.

Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ακόμα και αν έχεις δίκιο και ο μπέος να είναι μ*λ*κ*ς, οι εκατοντάδες μ*λ*κ*ς πωρωμένοι οπαδοί είναι χειρότεροι (ανίκητοι που λένε και στη Θεσσαλονίκη). Απορώ πως ο καθένας έστω και ανίδεος απο ποδόσφαιρο, δεν πιστεύει, οτι σε αγώνα ΒΟΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ δε θα γινόταν μακελειό αν συναντιόταν τα club
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος UltiMo_ την 26 Οκτ 2010, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

UltiMo_ έγραψε:Ακόμα και αν έχεις δίκιο και ο μπέος να είναι μ*λ*κ*ς, οι εκατοντάδες μ*λ*κ*ς πωρωμένοι οπαδοί είναι χειρότεροι (ανίκητοι που λένε και στη Θεσσαλονίκη). Απορώ πως ο καθένας έστω και ανίδεος απο ποδόσφαιρο, δεν πιστεύει, οτι σε αγώνα ΒΟΛΟ - ΛΑΡΙΣΑ δε θα γινόταν μακελειό αν συναντιόταν τα club
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Σωστά τα λες. Αυτό όμως δεν είναι δουλειά του Μπέου αλλά της αστυνομίας. Αν δηλώνει άχρηστη τότε το καταλαβαίνω. Αλλά γιατί για χάρη των 50-100 200 σου λέω εγώ, να πάρει η μπάλα και τις υπόλοιπες 100άδες υγιών φιλάθλων?
Το συγκεκριμένο μέτρο δεν ήταν προληπτικό. Ήταν καταχρηστικό. Ήταν μέτρο περιορισμού της ελευθερίας μετακίνησης πολιτών. Και είχε σαν αποτέλεσμα την πιθανή βία εντός του γηπέδου να την δημιουργήσει εκτός αυτού.

Αυτήν είναι η μία και μοναδική ένσταση μου. Και φοβάμαι ότι είναι πολύ κοντά να συμβεί και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἔχω πάψει νὰ παθιάζομαι μὲ αὐτὰ τὰ ποδοσφαιρικά, "ἀθλητικὰ" κ.ο.κ. ἐδῶ καὶ 20 χρόνια. Σταδιακὰ ἔπαψα νὰ τὰ παρακολουθῶ.

Δηλώνω περήφανα ὄτι ἐκεῖνο τὸ θερινὸ βράδυ τοῦ 2004, ὄταν ἡ ἐθνικὴ Ἑλλάδος πῆρε τὸ πανευρωπαϊκὸ κύπελο ποδοσφαίρου, εἴχα τὴν τηλεόραση στὸ ἄλτερ καὶ ἔβλεπα Στάθη ψάλτη.

Ὅσο περισσότερο τοὺς παίρνει κανεὶς στὰ σοβαρὰ τόσο μειώνει τὶς πιθανότητες νὰ τὸν πάρω στὰ σοβαρά.

Εἶναι βιομηχανία θεάματος ὄπως τὸ Χόλυγουντ.
erling έγραψε:Σωστά τα λες. Αυτό όμως δεν είναι δουλειά του Μπέου αλλά της αστυνομίας. Αν δηλώνει άχρηστη τότε το καταλαβαίνω.
Τὸ ἀν τὶ τὸ ἤθελες; Περιττὸ εἶναι.
erling έγραψε:Αλλά γιατί για χάρη των 50-100 200 σου λέω εγώ, να πάρει η μπάλα και τις υπόλοιπες 100άδες υγιών φιλάθλων?
Το συγκεκριμένο μέτρο δεν ήταν προληπτικό. Ήταν καταχρηστικό. Ήταν μέτρο περιορισμού της ελευθερίας μετακίνησης πολιτών. Και είχε σαν αποτέλεσμα την πιθανή βία εντός του γηπέδου να την δημιουργήσει εκτός αυτού.

Αυτήν είναι η μία και μοναδική ένσταση μου. Και φοβάμαι ότι είναι πολύ κοντά να συμβεί και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Συμφωνῶ. Ἀλλὰ ὅπςω λέει καὶ ἡ παροιμία, "μαθημένα τὰ βουνὰ στὰ χιόνια".

Κάτι τέτοια βλέπω καὶ βλαστημάω τὴν Ἀστυνομία. Λέγοντας Ἀστυνομία δὲν ἀναφέρομαι στοὺς ἀστυνομικοὺς οἱ ὁποῖοι διατάχθηκαν νὰ κάνουν τὶς προαναφερθεῖσες %$@##%@# ἀλλὰ στοὺς ἀναεγκέφαλους ἀξιωματικοὺς οἱ ὁποῖοι δίδουν τὶς σχετικὲς διαταγές.

Ἡ ἠλιθιότητα σὲ ὄλο της τὸ μεγαλεῖο.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
enias

Δημοσίευση από enias »

Με αυτά έχουν διώξει τον καλό κόσμο απο τα γήπεδα, αλλα οι ομάδες βολεύονται και με τους χούλιγκαν γιατι αυτοί, αντίθετα με τον καλό κόσμο, αγοράζουν τα διαρκείας και είναι παρόντες σε κάθε αγώνα.

Οπώς το είπες. Είναι βιομηχανία θεάματος, και για τις ομάδες "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Ακόμα και αν βανδαλίζει σε αυτήν την περίπτωση.
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

enias έγραψε:οι ομάδες βολεύονται και με τους χούλιγκαν γιατι αυτοί, αντίθετα με τον καλό κόσμο, αγοράζουν τα διαρκείας και είναι παρόντες σε κάθε αγώνα
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Σε άλλη κερκίδα πάνε οι "χούλιγκαν" και σε άλλη τα διαρκείας. Άρα αυτό που λες δεν ισχύει. Εξάλλου οι "χούλιγκαν" είναι 50, άντε σου λέω 100. Και το εισητήριό τους έχει 10 ευρώ. Οι υπόλοιποι είναι 15 χιλιάδες και τα εισητήρια είναι 20,25 και 40 ευρώ.
Αρα οι ομάδες ΔΕΝ θέλουν βία στα γήπεδα. Το καλό το κόσμο τον έδιωξε η βία και τα επεισόδια.
Οι ΠΑΕ πλέον κάνουν απελπισμένες προσπάθειες να μηδενίσουν την βία, μπας και ξανακερδίσουν καλό κόσμο.
Ο ολυμπιακός έκανε μια απελπισμένη προσπάθεια να απαγορεύσει λαρισέους "χούλιγκαν". Το κατάφερε, και κέρδισε. Μηδέν βία, και πολύς καλός κόσμος. Ποιο λοιπον είναι το παράπονό σας?

Βία δεν είχε, καλό κόσμο είχε, άδεια καρέκλα στο γήπεδο δεν υπήρχε. Τι άλλο θέλετε πια για να δείτε οτι το Ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει βήματα μπροστά? (αν και αιώνες πίσω απο την Ευρώπη?)
erling

Δημοσίευση από erling »

Ultimo_ οι πρόεδροι θέλουν τους μπαχαλάκηδες.
Όλες έχουν επαγγελματίες οπαδούς, με την κυριολεκτική έννοια του όρου, με μισθό δηλαδή.

Και επειδή λες πως ο καλός κόσμος είδε τον αγώνα, θα σε ρωτήσω : γιατί 5-10 σωστοί φίλαθλοι που θα πήγαιναν με το τραίνο να δουν τον αγώνα, τελικά και δεν τον είδαν αλλά και έχασαν τα χρήματα του εισιτηρίου? Επειδή είναι λίγοι τους απαξιώνουμε?
Συγνώμη αλλά δεν είναι λύση αυτή.
Εικόνα - Το blog μου
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ποιοί είναι αυτοί οι 5-10? αυτοί που τα σπασανε όλα στον ΟΣΕ? και κλείσαν και τις γραμμές?
Οι σωστοί όπως και σύ είπες, τον είδαν τον αγώνα, σε κερκίδες ανάμεσα στους Βολιώτες. Άρα ποιο είναι το πρόβλημα? οτι δεν ήρθαν οι οργανωμένοι με τα κασκόλ? Μη σώσουν και έρθουν. Όπως τα σπασανε στον ΟΣΕ έτσι θα κάνανε και στο Βόλο. Μέσα ή έξω απο το γήπεδο. Προσωπικά εγώ πάρκαρα απέξω. Αν ερχότανε οργανωμένοι απο Λάρισα, όχι μόνο δε θα πάρκαρα εκεί, αλλα δε θα πήγαινα καν στο γήπεδο
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας, έξω από το ξενοδοχείο “ΚΑPSIS” στο κέντρο του Ηρακλείου. Περισσότερα από 150 άτομα επιτέθηκαν σε παίκτες, τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης, προπηλακίζοντάς τους και βρίζοντας με ακατανόμαστες εκφράσεις, εικόνα απαράδεκτη το έτος 2010.

Ο Σλοβάκος επιθετικός αρχικά ανέφερε: «Ο αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολος, διότι υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του ΟΦΗ μισούν τους...
δικούς μας. Όταν πήγαμε στο γήπεδο πετούσαν πέτρες στο λεωφορείο. Το είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ο ΟΦΗ έχει φανατικούς οπαδούς και τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά. Δικοί μας φίλαθλοι δεν ήταν στο γήπεδο».

Φαντάσου να πήγαιναν και Βολιώτες τι θα είχε γίνει..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”