Περι νέου ΚΟΚ. H νομιμοποίηση στις σφήνες!!!

Έχετε να κάνετε παράπονα προς τις αρχές? Εδώ είναι ο χώρος γι'αυτό...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MacPap

Περι νέου ΚΟΚ. H νομιμοποίηση στις σφήνες!!!

Δημοσίευση από MacPap »

Δεν συνηθίζω να μιλάω έτσι αλλά έχω την εντύπωση πως οι νομοθέτες ζουν σε άλλο πλανήτη. Αντι να περιορίζουν τις ατασθαλίες στον δρόμο αντιθέτως τις νομιμοποιούν.

ΕΧΕΤΕ τρελαθεί τελείως? Νομιμοποιείτε τις σφήνες των δικύκλων?

Με βάση τον νέο ΚΟΚ λοιπόν, επιτρέπεται η κίνηση δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, χωρίς καλάθι (λες και υπάρχουν ακόμα καλάθια), μεταξύ των λωρίδων κυκλοφορίας της ίδιας κατεύθυνσης (διήθηση), σε οδούς με τουλάχιστον δύο (2) λωρίδες κυκλοφορίας κατά κατεύθυνση, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ αν λέει η ταχύτητα τους δεν υπερβαίνει τα είκοσι (20) χιλιόμετρα την ώρα και τα λοιπά οχήματα είναι ακινητοποιημένα.

Και ποιος δικυκλιστής (ντελιβεράς και μη) βρε ανεγκέφαλοι της δεκάρας θα το σεβαστεί αυτό?
Πως βρε ανεγκέφαλοι, σε περίπτωση σύγκρουσης, θα τεκμαίρεται πως τα αυτοκίνητα ήταν ή ΔΕΝ ήταν ακινητοποιημένα και ο δικυκλιστής πήγαινε ή δεν πήγαινε με λιγότερα από 20χλμ/ώρα?
Εχετε πάει βρε ανεγκέφαλοι πότε να δείτε τι γίνεται στον δρόμο ή επειδή σας ανοίγει τον δρόμο η τροχαία, νομίζετει πως έτσι μετακινούνται όλοι?

Ειμαι έξω φρενών με αυτή την εξέλιξη και συγχωρήστε την φρασεολογία μου αλλα νισάφι ποια με τους ανεγκέφαλους νομοθέτες.

MacPap

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Re: Περι νέου ΚΟΚ. H νομιμοποίηση στις σφήνες!!!

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Εἶμαι ὑποχρεωμένος νὰ βοηθήσω τὸν βιαστικὸ δικυκλιστή;

Ἄσε ποὺ ἐλλείψει ἀστυνομεύσεως, ἡ ὁποιαδήποτε ἐκδικητικὴ ἐνέργεια τοῦ δικυκλιστῆ θὰ μείνῃ ἀτιμώρητος· πόσο πάει ἕνας πλευρικὸς καθρέπτης ὀχήματος, 300€;

Μὴν μιλήσουμε γιὰ τὸ χάλι μὲ τὶς πινακίδες τῶν ἀριθμῶν κυκλοφορίας;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παράπονα προς τις αρχές...”