Αφορισμός Μητσοτάκη (Κυριάκου)

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Αφορισμός Μητσοτάκη (Κυριάκου)

Δημοσίευση από MacPap »

rasPUTIN έγραψε: 28 Αύγ 2025, 19:47Τὴν ἀπαγόρευσιν τῆς μεταδόσεως τῆς Θείας Λειτουργίας/Ἀκολουθίας μέσω μεγαφώνων τὴν ἔχεις ὑπ'ὄψιν σου;
Ναι την έχω αλλά δεν βλέπω πως αυτή αποδεικνύει οτι ο εν λογω πολιτικός είναι "αντίχριστος" ή πως "κατεδίωξεν ἀνηλεῶς τὴν Ὀρθόδοξον Ἐκκλησίαν".
Σε λίγο θα παρομοιάσουμε/συγκρίνουμε την "Τὴν ἀπαγόρευσιν τῆς μεταδόσεως τῆς Θείας Λειτουργίας/Ἀκολουθίας μέσω μεγαφώνων" με τον Μεγάλο Διωγμό του Διοκλητιανού (303-311 μ.Χ)
Μη ευτελίζουμε την κουβέντα με ανούσιες υπερβολές.

Για να επανέλθουμε στην ουσία όμως, όσον αφορά αυτή καθ' αυτή την εν λόγω απαγόρευση, κατ΄εμέ πολύ ορθώς επεβλήθη.
Απέτρεψε την συνάθροιση, έξω από τους ναούς αντί μέσα μέσα σε αυτούς όλων εκείνων των "θρησκόληπτων αντιεμβολιαστών χωρίς αιτία" και κατά συνέπεια την εν δυνάμει μετάδοση του. ;)
:biritses

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἔκανε ἐπιλεκτικὴ ἐφαρμογὴ τοῦ Νόμου.

Τὰ γλέντια τῶν γύφτων/ἀγιγγάνων/ῥομὰ δὲν τὰ ἔκοψε.

Ἐπεβλήθη ποινὴ γιὰ τὸ τραπέζωμα στὴν Ἰκαρία;

Σὲ ἱερεὶς ἐπεβλήθησαν ποινές.

MacPap έγραψε: 30 Αύγ 2025, 13:32"θρησκόληπτων αντιεμβολιαστών χωρίς αιτία"
Τὶ σὲ κόφτει ποὺ κάποιοι ἀρνηθήκαμε τὸ mRNA;

Οἱ ἐμβολιασθέντες τὶ εἶχαν νὰ φοβηθοῦν; Ὅσο κι ἀν κάποιοι διαδίδαμε τὸν ἰὂ τῆς Κορώνης οἱ ἐμβολιασθέντες ἦταν καλυμμένοι.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

rasPUTIN έγραψε: 06 Σεπ 2025, 18:52 Ἔκανε ἐπιλεκτικὴ ἐφαρμογὴ τοῦ Νόμου.
Τὰ γλέντια τῶν γύφτων/ἀγιγγάνων/ῥομὰ δὲν τὰ ἔκοψε.
Ἐπεβλήθη ποινὴ γιὰ τὸ τραπέζωμα στὴν Ἰκαρία;
Σὲ ἱερεὶς ἐπεβλήθησαν ποινές.
Φοβάμαι πως δεν λαμβάνεις υπόψη σου τον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάθε περίπτωση.
1. Στα γλέντια των γύφτων αν συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι γύφτοι της Ελλάδας (πράγμα αδύνατο φυσικά) τότε μιλάμε για περίπου 100.000 ανθρώπους.
2. Αν στις υπάρχουσες εκκλησίες (περίπου 10.000) πάνε κατα μέσο όρο 100 πιστοί (συνήθως είναι πολλοί περισσότεροι) τότε μιλάμε χαλαρά για 1.000.000 ανθρώπους, ΚΑΘΕ Κυριακή, συν τους εσπερινούς κλπ.
3. Στο τραπέζωμα δεν ξέρω πόσος κόσμος ήταν αλλά και δεν με απασχολεί.
4. «Σὲ ἱερεὶς ἐπεβλήθησαν ποινές.» Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, αν δεν συμπληρωθεί το σε πόσους και τι είδους ποινές.
rasPUTIN έγραψε: 06 Σεπ 2025, 18:52
MacPap έγραψε: 30 Αύγ 2025, 13:32"θρησκόληπτων αντιεμβολιαστών χωρίς αιτία"
Τὶ σὲ κόφτει ποὺ κάποιοι ἀρνηθήκαμε τὸ mRNA;
Οἱ ἐμβολιασθέντες τὶ εἶχαν νὰ φοβηθοῦν; Ὅσο κι ἀν κάποιοι διαδίδαμε τὸν ἰὂ τῆς Κορώνης οἱ ἐμβολιασθέντες ἦταν καλυμμένοι.
1. Τα εμβόλια (ΟΛΑ σχεδόν τα εμβόλια) δεν αποτρέπουν πάντα την νόσηση αλλά μετριάζουν από λίγο εως τελείως τα συμπτώματα (βλ. εμβόλια γρίπης πχ)
2. Δεν με νοιάζει απολύτως καθόλου τι κάνουν οι μη εμβολιασθέντες. Ειλικρινά στο λέω.
Ωστόσο όπως αυτοί πιστεύουν πως τα εμβόλια είναι κακά και ο κορωνοιός δεν είναι και κάτι σπουδαίο, εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο.
Ετσι αυτό που με ένοιαζε τότε (οταν οι άνθρωποι πέθαιναν κατα χιλιάδες) ήταν ότι αν και είχα όπως και έχω κάθε δικαίωμα να αποφεύγω την σωματική επαφή (τονίζω σωματική) μαζί τους, δεν ήξερα ποιοι είναι για την αποφύγω.
3. Ολα τα εμβόλια δεν ηταν τυπου mRNA. Τα mRNA εμβολια δεν ειναι κατι καινούργιο υπάρχουν δεκαετίες τωρα.

Τελος πάντων οτι ειχα να πω το είπα. Και επειδή ούτε εσυ ούτε εγω έχουμε τις απαιτούμενες επιστημονικές γνώσεις για να κρίνουμε τι είναι σωστό ή λάθος.

MacPap
(ένας χαρούμενος εμβολιασμένος του οποίου 17 φίλοι νόσησαν εκ των οποιων 9 βαρειά και 4 πέθαναν απο αυτή την ασθένεια κατα την πανδημία.)
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”