Στον Αστερισμό της Κορώνης

Ο χώρος για την σάτυρα και τους σχολιασμούς των πολιτικών δρώμενων στην Ελλάδα...
Απάντηση
rasPUTIN
Site Admin

Re: Στον Αστερισμό της Κορώνης

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Η άποψη μου επί του θέματος συνοψίζεται σε μια φράση.

«Οτι ναναι»
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

ενα χερι ξυλο θα του εκανε του ΧΧΧΧ (εκεινου στην αρχη).

Mod (ItaBita): Αφαιρέθησαν/μετετράπησαν οι προσβλητικές/απρεπείς εκφράσεις!! Προσέξτε πως εκφράζεστε!!
rasPUTIN
Site Admin

rasPUTIN έγραψε: 07 Μάιος 2025, 21:24 Mod (ItaBita): Αφαιρέθησαν/μετετράπησαν οι προσβλητικές/απρεπείς εκφράσεις!! Προσέξτε πως εκφράζεστε!!
τὶ ἀκριβῶς σὲ ἐνόχλησε;
rasPUTIN
Site Admin

Πάρε ἄλλο ἕνα ὅτι νἀ'ναι.

https://sciencemediacentre.es/en/reacti ... ansmission
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

rasPUTIN έγραψε: 09 Σεπ 2025, 01:49 Πάρε ἄλλο ἕνα ὅτι νἀ'ναι.
Reactions to Pfizer executive's claim that they did not test whether covid-19 vaccines stopped transmission

During Pfizer's appearance before the European Parliament this week, a company executive responded to the question of whether "Pfizer's vaccine was tested to stop transmission of the virus (SARS-CoV-2) before going to market" by saying "no".
Πηγή: "science media centre ESPAÑA"

Μετάφραση
Αντιδράσεις στον ισχυρισμό στελέχους της Pfizer ότι δεν εξέτασαν εάν τα εμβόλια κατά της covid-19 σταμάτησαν τη μετάδοση

Κατά την εμφάνιση της Pfizer ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αυτή την εβδομάδα, ένα στέλεχος της εταιρείας απάντησε στο ερώτημα εάν «το εμβόλιο της Pfizer δοκιμάστηκε για να σταματήσει τη μετάδοση του ιού (SARS-CoV-2) πριν κυκλοφορήσει στην αγορά» λέγοντας «όχι»....
Το ανωτέρω αποτελεί μετάφραση του τίτλου του άρθρου.

Αγαπητέ φίλε Rasputin θα μπορούσα να σου φέρω χιλιάδες άρθρα που να αποδεικνύουν πως ορθώς έπραξε η διεθνής κοινότητα και ο Διεθνής οργανισμός υγείας και εφήρμοσε ΟΤΙ εφήρμοσε για να αναχαιτιστεί η πανδημία.
Ωστόσο όπως σου έχω γράψει και αλλού ( "Αφορισμός Μητσοτάκη (Κυριάκου)" ) ούτε εγώ ούτε εσύ διαθέτουμε τις απαιτούμενες επιστημονικές γνώσεις για να κάνουμε μια τεκμηριωμένη κουβέντα επί του θέματος που να έχει νόημα για όσους μας διαβάζουν.

Κλείνω λέγοντας πως, στην ζωή μου λόγω επαγγελματικής διαμόρφωσης, έχω μάθει όταν δεν ξέρω κάτι να εμπιστεύομαι τους ειδικούς και αυτό έκανα σε αυτή την περίπτωση. Ρώτησα την Φώφη. Η Φώφη δεν είναι μια κυριούλα απ' τα Πετράλωνα. Η Φώφη είναι μια δεύτερη ξαδέρφη η οποία έχει 2 μεταδιδακτορικό (σύνολο 3 δηλαδή) στην μοριακή βιολογία. Πιθανότατα, είναι μια από τις πιο μορφωμένες επιστήμονες στο συγκεκριμένα πεδίο που διαθέτει ο ελληνισμός.
Οταν λοιπόν ξέσπασε όλο αυτό, την πήρα τηλέφωνο και την ρώτησα τι να κάνω. Η απάντηση ήταν "θα κάνεις το εμβόλιο μόλις βγει". Σε επόμενη ερώτηση μου "ποιο από όλα" η απάντηση ήταν "όποιο σου τύχει πρώτο". Οταν την ρώτησα "γιατί αφού λένε πως το ένα και το άλλο κατα των εμβολίων", η απάντηση (μετά από ώρες ανάπτυξης στατιστικών στοιχείων και μεθόδων) ήταν "Πάντα θα υπάρξουν αυτοί που θα είναι αρκετά τυχεροί για Χ λόγους που δεν θα παθουν τίποτε. Ωστόσο ξάδερφε, τα νούμερα και τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν, πως αυτό το κωλό πράμα δεν είναι καθόλου αστείο και αν δεν προστατευτούμε θα δημιουργήσει εκατόμβες νεκρών παγκοσμίως. Και εγώ θέλω να έρθω στα γενέθλια σου πολλές φορές ακόμα".

Εγω λοιπόν, επειδή έχω βαρεθεί να κάνω τέτοιες κουβέντες, που στο τέλος μοιάζουν με αυτές, που αφορούν το αν το παστίτσιο είναι καλλίτερο από τον μουσακά, μολονότι, όπως γνωρίζεις, τρέφω βαθύτατη εκτίμηση στο πρόσωπο σου, την σταματάω εδώ.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτικό καφενείο...”