Ο τροχονόμος vs έξυπνη κάμερα ΑΙ

Εδώ γελάνε. Αν γελάσατε με κάτι πέστε το και σε εμάς να γελάσουμε και εμείς...
pipinos1976

Re: Ο τροχονόμος vs έξυπνη κάμερα ΑΙ

Δημοσίευση από pipinos1976 »

Πας στην πολεοδομία και βρίσκεις την άδεια του σπιτιού. Εκεί τα περιγράφει όλα αναλυτικά. ΟΛΕΣ οι πολυκατοικίες στην Αθήνα είναι παράνομες. Ο νόμος είναι σαφής για τις θέσεις στάθμευσης και τα ανοίγματα. Σε γωνία δικαιούσαι 2 ανοίγματα, αλλιώς 1 άνοιγμα. Το άνοιγμα μπορεί να είναι 6m (αν έχεις 2 ανοίγματα λόγω γωνίας) ή 8m (αν έχεις 1 άνοιγμα). Ελπίζω να τα θυμάμαι καλά τα νούμερα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αυτό που έχουν κάνει είναι το εξής: έχουν δηλώσει θέσεις στάθμευσης σε μία πλευρά και στην άλλη πλευρά έχουν δηλώσει πρασιά. Την πρασιά την έχουν κάνει θέση στάθμευσης καταχρηστικά. Επίσης δουλεύουν τους Συμβολαιογράφους και γράφουν στα συμβόλαια ότι έχουν x, y, z θέσεις, αλλά από αυτές δεν είναι όλες νόμιμες. Ποιος συμβολαιογράφος δίνει σημασία; Το συμβόλαιο κοιτάει, αν μοιράζει σωστά και αν είναι γραμμένο νόμιμα, και όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα Πολεοδομίας.

Παίζει να είμαι από τους μοναδικούς που είμαι εις βάρος του εαυτού μου στην Αθήνα. Έχω 2 θέσεις δικές μου, αλλά έχω δώσει τη μία σε συγγενή για αμάξι που δεν κουνάει παρά μόνο 2 φορές το χρόνο, τη 2η θέση την έχω κενή, γιατί μένω ακόμα αλλού, οπότε έχω πει στους γείτονες να παρκάρουν στο δρόμο κλείνοντας τις δύο θέσεις μου. Άσε που για άνοιγμα, αν και δικαιούμαι 6m, έχω αφήσει μόνο 4m, γιατί τα αμάξια βγαίνουν, έστω και λίγο πιο δύσκολα. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι παράνομοι. ΟΛΟΙ

Ευχαριστώ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα & καλαμπούρια...”