Ωρωπός – Σκάλα Ωρωπού μὲ 30 χιλιόμετρα την ώρα
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ωρωπός – Σκάλα Ωρωπού μὲ 30 χιλιόμετρα την ώρα
Τὸ βίδεο ξεκινὰ ἀπὸ τὸ Συκάμινο, ἐντὸς Συκαμίνου ἔχει ἀνώτατο ὅριο ταχύτητας τὰ 30χαω, βγαίνουμε ἐκτὸς Συκαμίνου καὶ τὸ ὅριο ἀνεβαίνει στὰ 50χαω. Ὅταν μπαίνουμε στὸν Ὠρωπὸ τὸ ὅριο πέφτει στὰ 30χαω, βγαίνουμε ἐκτὸς Ὠρωποῦ ἀλλὰ τὸ ὅριο παραμένει στὰ 30χαω πέραν τοῦ δέοντος, πέραν τοῦ ἀναγκαίου.
Εἰκάζω ὅτι κάποια πινακιδα ἔχει πέσει καὶ μέχρι νὰ ἀξιωθεῖ ὁ Δῆμος νὰ τὴν φτιἀξει θὰ χρειαστεῖ νὰ περάσουν 2-3 Ὀλυμπιακοὶ Ἀγῶνες.
Ἔλεγχοι ἀστυνομικοὶ δὲν γίνονται, γιὰ τὴν Τροχαία Κηφισσιὰς ὁ Δῆμος Ὠρωποῦ κεῖτε μακράν. Μιὰ φορὰ θὰ γὶνει ἡ στραβὴ καὶ δὲν εἶναι νὰ τὸ διακινδυνεύεις.
Ὠρωπὸς – Σκάλα Ὠρωποῦ μὲ 30 χιλιόμετρα τὴν ὥρα
https://rumble.com/v7dwlik-l127.html
Εἰκάζω ὅτι κάποια πινακιδα ἔχει πέσει καὶ μέχρι νὰ ἀξιωθεῖ ὁ Δῆμος νὰ τὴν φτιἀξει θὰ χρειαστεῖ νὰ περάσουν 2-3 Ὀλυμπιακοὶ Ἀγῶνες.
Ἔλεγχοι ἀστυνομικοὶ δὲν γίνονται, γιὰ τὴν Τροχαία Κηφισσιὰς ὁ Δῆμος Ὠρωποῦ κεῖτε μακράν. Μιὰ φορὰ θὰ γὶνει ἡ στραβὴ καὶ δὲν εἶναι νὰ τὸ διακινδυνεύεις.
Ὠρωπὸς – Σκάλα Ὠρωποῦ μὲ 30 χιλιόμετρα τὴν ὥρα
https://rumble.com/v7dwlik-l127.html
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
pipinos1976
Re: Ωρωπός – Σκάλα Ωρωπού μὲ 30 χιλιόμετρα την ώρα
Θα φτιάξω ένα σχετικό θέμα, αλλά αυτό που θα πω σύντομα είναι το εξής: τα 30 είναι εξαιρετικά αργά και επικίνδυνα. Με το ποδήλατο, αν και παράνομος, πηγαίνω πολύ πιο γρήγορα και με άνεση. Το όλο θέμα είναι μια απάτη, ώστε να μη φταίνε ΠΟΤΕ οι ασφαλιστικές εταιρείες, αφού ΟΛΟΙ παραβιάζουν τον ΚΟΚ, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται και μεγαλύτερο πρόβλημα στο δρόμο, ώστε να έχουν δικαίωμα να επέμβουν οι Αρχές στο μέλλον, άσε που μπορούν άνετα να μαζέψουν χρήμα από τις κλήσεις, ακόμα και από παιδικά πατίνια ή ποδήλατα, ενώ κατηγορούν και τους "επικίνδυνους" οδηγούς.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- MacPap
Αυτο ειναι μεγάλο πρόβλημα σε πολλά σημεια του οδικού δικτύου. Η ανυπαρξία δηλαδή της πινακίδας που αναιρεί κάθε προηγούμενο όριο ταχύτητας.rasPUTIN έγραψε: 09 Αύγ 2026, 14:44 Τὸ βίδεο ξεκινὰ ἀπὸ τὸ Συκάμινο, ἐντὸς Συκαμίνου ἔχει ἀνώτατο ὅριο ταχύτητας τὰ 30χαω, βγαίνουμε ἐκτὸς Συκαμίνου καὶ τὸ ὅριο ἀνεβαίνει στὰ 50χαω. Ὅταν μπαίνουμε στὸν Ὠρωπὸ τὸ ὅριο πέφτει στὰ 30χαω, βγαίνουμε ἐκτὸς Ὠρωποῦ ἀλλὰ τὸ ὅριο παραμένει στὰ 30χαω πέραν τοῦ δέοντος, πέραν τοῦ ἀναγκαίου.
Κατ' αρχάς Welcome Back.pipinos1976 έγραψε: 31 Αύγ 2026, 12:29 τα 30 είναι εξαιρετικά αργά και επικίνδυνα. Με το ποδήλατο, αν και παράνομος, πηγαίνω πολύ πιο γρήγορα και με άνεση. ...
Κατα δεύτερον το ότι ακόμα και ε το ποδήλατο μπορεί κανείς να υπερβεί τα 30χλμ/ώρα. Δεν καθιστά την ταχύτητα επικίνδυνη. Επικίνδυνος είναι αυτός που μη σεβόμενος το όριο κυκλοφορεί με 60χλμ/ώρα εκεί που οι άλλοι (μαζί και τα ποδήλατα) πάνε με 30χλμ/ώρα.
MacPap
-
pipinos1976
Η ταχύτητα που πηγαίνουν οι άλλοι ουδεμία σχέση έχει με το όριο ταχύτητας. Η ταχύτητα έχει να κάνει με την αίσθηση του δρόμου που έχουν οι υπόλοιποι οδηγοί. Υπάρχει η ταχύτητα του 85%, που θα έπρεπε να ορίζει και το όριο ταχύτητας. Αυτό βέβαια στην Ελλάδα είναι ψιλά γράμματα. Για εσένα δε, ακόμα χειρότερα.MacPap έγραψε: 31 Αύγ 2026, 14:36Κατα δεύτερον το ότι ακόμα και ε το ποδήλατο μπορεί κανείς να υπερβεί τα 30χλμ/ώρα. Δεν καθιστά την ταχύτητα επικίνδυνη. Επικίνδυνος είναι αυτός που μη σεβόμενος το όριο κυκλοφορεί με 60χλμ/ώρα εκεί που οι άλλοι (μαζί και τα ποδήλατα) πάνε με 30χλμ/ώρα.
Ευχαριστώ.
- MacPap
Τι λές?pipinos1976 έγραψε: 31 Αύγ 2026, 14:56Η ταχύτητα έχει να κάνει με την αίσθηση του δρόμου που έχουν οι υπόλοιποι οδηγοί.
Εσυ και εγώ έχουμε την ίδια αίσθηση? Σαφως και όχι!
Το ίδιο όχημα? Σαφως και όχι!
Καλούμεθα όμως να συνυπάρξουμε στον ίδιο δρόμο. Εξ΄ου και τα κοινά όρια και κανόνες που θέτει ο ΚΟΚ για όλους.
Για να είμαστε προβλέψιμοι και όχι να κάνουμε ότι θεωρούμε πως είναι εφικτό!!!
Εγωιστικά αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους χρήστες των οδών!
Mac Pap
-
pipinos1976
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ λειτουργώ με την επιστήμη κι εσύ με τον νόμο, που σήμερα είναι έτσι κι αύριο αλλιώς. Η επιστήμη λέει ότι το όριο θα έπρεπε να τίθεται στο 85% των οδηγών. Δηλαδή, αν το 85% των οδηγών οδηγεί μέχρι 57km/h, τότε το όριο θα έπρεπε να είναι 60km/h. Το όριο των 30km/h έχει τοποθετηθεί εκεί και το ακολουθεί ο rasPUTIN και μια χελώνα στο πλάι του δρόμου. Αυτό ΔΕΝ είναι νόμος, αυτό είναι ΑΠΑΤΗ.MacPap έγραψε: 31 Αύγ 2026, 15:11Τι λές?
Εσυ και εγώ έχουμε την ίδια αίσθηση? Σαφως και όχι!
Το ίδιο όχημα? Σαφως και όχι!
Καλούμεθα όμως να συνυπάρξουμε στον ίδιο δρόμο. Εξ΄ου και τα κοινά όρια και κανόνες που θέτει ο ΚΟΚ για όλους.
Για να είμαστε προβλέψιμοι και όχι να κάνουμε ότι θεωρούμε πως είναι εφικτό!!!
Εγωιστικά αγνοώντας όλους τους υπόλοιπους χρήστες των οδών!
Mac Pap
![]()
Ευχαριστώ.
-
rasPUTIN
- Site Admin
"Ἀν τὸ 85% πηγαίνει μὲ 80 χ,α,ω, θὰ πρέπει νὰ πηγίνω κι ἐγῶ μὲ 80 χ.α.ω.; Μὲ τίποτα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
- MacPap
Exactly my point!!!!rasPUTIN έγραψε: 04 Σεπ 2026, 19:44 "Ἀν τὸ 85% πηγαίνει μὲ 80 χ,α,ω, θὰ πρέπει νὰ πηγίνω κι ἐγῶ μὲ 80 χ.α.ω.; Μὲ τίποτα.
Αν δηλαδή το 85% θέλει να ρισκάρει την ζωή του και των άλλων πρέπει να το κάνω και εγώ?
-
pipinos1976
ΚΑΙ οι δύο δεν έχετε καταλάβει καλά τις πιθανότητες.
Η ταχύτητα του 85% είναι η ταχύτητα που δεν ξεπερνά το 85% των οδηγών. Εκεί θα πρέπει να τίθεται το όριο ταχύτητας. Ένα 15% θα κινείται πιο γρήγορα. Το 85% των οδηγών θα κίνεται με μια ταχύτητα από 0km/h έως την ταχύτητα του 85%. Κανονική κατανομή, αν και στην πράξη είναι κουτσουρεμένη στα άκρα.
Ας θεωρήσουμε ότι το 85% των οδηγών πηγαίνει μέχρι 70km/h. Εκεί πρέπει να τίθεται το όριο ταχύτητας. Ένα 15% των οδηγών θα πηγαίνει πιο γρήγορα από 70 και το 85% των οδηγών θα πηγαίνει από 0 έως 70. Στην πράξη δεν περιμένει κανείς να δει αυτοκίνητο να κινείται με 10-20-30, εκτός από χελώνες και τον rasPUTIN. Οι περισσότερο θα είναι στα 50-70 (τυχαίο νούμερο).
Αν βάλεις το όριο στο 30, όπως είναι τώρα, θα έχεις 99% των οδηγών πάνω από το όριο, κάτι που είναι εμφανώς προβληματικό.
Το ότι δε νιώθεις ικανός ή ασφαλής ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να πας με τα 70, δε σημαίνει ότι υποχρεούσαι να πας με 70. Το όριο 70 όμως εξασφαλίζει ότι θα έχεις το 85% των οδηγών νόμιμους και μόνο 15% παράνομους. Σήμερα, που έχουμε 99% των οδηγών (ακόμα και ποδηλατών) παρανόμους, έχουμε μια παρανοϊκή κατάσταση. Κι εγώ στις Ε.Ο., που τις βαριέμαι απίστευτα, πηγαίνω με 100-110 σταθερά (από το 130 είμαι πιο κάτω δηλαδή), αλλά βάζω μουσική ή παίρνω τηλέφωνα για να ξεχνιέμαι γιατί, αν δεν τα κάνω αυτά, θα πηγαίνω με 200, πολύ απλά γιατί είναι βαρετές οι Ε.Ο.
Ευχαριστώ.
Η ταχύτητα του 85% είναι η ταχύτητα που δεν ξεπερνά το 85% των οδηγών. Εκεί θα πρέπει να τίθεται το όριο ταχύτητας. Ένα 15% θα κινείται πιο γρήγορα. Το 85% των οδηγών θα κίνεται με μια ταχύτητα από 0km/h έως την ταχύτητα του 85%. Κανονική κατανομή, αν και στην πράξη είναι κουτσουρεμένη στα άκρα.
Ας θεωρήσουμε ότι το 85% των οδηγών πηγαίνει μέχρι 70km/h. Εκεί πρέπει να τίθεται το όριο ταχύτητας. Ένα 15% των οδηγών θα πηγαίνει πιο γρήγορα από 70 και το 85% των οδηγών θα πηγαίνει από 0 έως 70. Στην πράξη δεν περιμένει κανείς να δει αυτοκίνητο να κινείται με 10-20-30, εκτός από χελώνες και τον rasPUTIN. Οι περισσότερο θα είναι στα 50-70 (τυχαίο νούμερο).
Αν βάλεις το όριο στο 30, όπως είναι τώρα, θα έχεις 99% των οδηγών πάνω από το όριο, κάτι που είναι εμφανώς προβληματικό.
Το ότι δε νιώθεις ικανός ή ασφαλής ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο να πας με τα 70, δε σημαίνει ότι υποχρεούσαι να πας με 70. Το όριο 70 όμως εξασφαλίζει ότι θα έχεις το 85% των οδηγών νόμιμους και μόνο 15% παράνομους. Σήμερα, που έχουμε 99% των οδηγών (ακόμα και ποδηλατών) παρανόμους, έχουμε μια παρανοϊκή κατάσταση. Κι εγώ στις Ε.Ο., που τις βαριέμαι απίστευτα, πηγαίνω με 100-110 σταθερά (από το 130 είμαι πιο κάτω δηλαδή), αλλά βάζω μουσική ή παίρνω τηλέφωνα για να ξεχνιέμαι γιατί, αν δεν τα κάνω αυτά, θα πηγαίνω με 200, πολύ απλά γιατί είναι βαρετές οι Ε.Ο.
Ευχαριστώ.