Η αντιγραφή γίνεται από εδώ: Στο νοσοκομείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ατύχημα με ποδήλατο
Κάνω εγώ τώρα το πονηρό ερώτημα: εφόσον υπήρξε τροχαίο ατύχημα διενεργήθηκε αλκοτέστ στον αναβάτη του ποδηλάτου, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση τροχαίου με τραυματισμό; Τι θα απαντήσει η Τροχαία Χανίων, που γράφει μανιωδώς τον κόσμο;Στο νοσοκομείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ατύχημα με ποδήλατο
Ο κ. Μητσοτάκης τραυματίστηκε στο χέρι ενώ έφερε και μικρές εκδορές
Στο νοσοκομείο Χανίων μετέβη τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από ατύχημα που είχε ενώ έκανε ποδήλατο.
Ο πρωθυπουργός μετέβη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ύστερα από πτώση από το ποδήλατο.
Ο κ. Μητσοτάκης τραυματίστηκε στο χέρι ενώ έφερε και μικρές εκδορές. Αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έφυγε από το νοσοκομείο.
Να σημειώσω ότι μαθητής μου πέρασε το δρόμο χωρίς να κοιτάξει και τον πάτησε αυτοκίνητο. Ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά μόνο. Ο μαθητής μου δήλωσε αμέσως ότι ήταν αυτός που ευθυνόταν για το ατύχημα γιατί κοιτούσε το κινητό και ξεχάστηκε. Διενεργήθηκε αλκοτέστ ΚΑΙ στον οδηγό ΚΑΙ στον πεζό. Θέλω, λοιπόν, να δω τα log files του αλκοολόμετρου της τροχαίας, όπου καταγράφεται η μέτρηση του πρωθυπουργού την ώρα του ατυχήματος.
Ευχαριστώ.