Σε απογευματινή εκπομπή (ελληνική σε ελληνικό κανάλι όχι σε ξένο δορυφορικό) σήμερα (20:35 20 Δεκ 2010) είναι μια παρέα και λέει διάφορα. Μία κυρία προστίθεται στην παρέα με εμφανή ξενική προφορά. Την ρωτάει λοιπόν κάποιος από πού προέρχεται. Εκείνη απαντάει "από την Σερβία. Εσείς από που είστε?".
Τι θα ακούσουμε ακόμα...
- MacPap
Τι θα ακούσουμε ακόμα...
Μου φάνηκε εξαιρετικά αστείο αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.
Σε απογευματινή εκπομπή (ελληνική σε ελληνικό κανάλι όχι σε ξένο δορυφορικό) σήμερα (20:35 20 Δεκ 2010) είναι μια παρέα και λέει διάφορα. Μία κυρία προστίθεται στην παρέα με εμφανή ξενική προφορά. Την ρωτάει λοιπόν κάποιος από πού προέρχεται. Εκείνη απαντάει "από την Σερβία. Εσείς από που είστε?".
-
sissy
Re: Τι θα ακούσουμε ακόμα...
Καθόλου παράξενο δεν μου φαίνεται εφόσον πλέον οι αλλοδαποί είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Ορισμένοι δε, μιλούν τα ελληνικά καλύτερα κι από Έλληνα!
"Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται...."