Βία στα γήπεδα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
DELPIERO1981

Re: Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Haridimos έγραψε:Ὑπάρχει σχετικὸς νόμος;
DELPIERO1981 έγραψε:Απ΄ όσα ξέρω, ναι, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι.
Toν βρήκα τελικά.:

Υ.Α. 37914 /2006 - Όροι και προϋποθέσεις της παρουσίας, εμφάνισης και δραστηριότητας στα γήπεδα ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας ...

Mod (ItaBita): Η δημοσίευση επεξεργάστηκε για την αποτελεσματικότερη παρουσίαση του θέματος!

ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Very well, very well.

Ἀλλὰ δικαιοδοδσία γιὰ σωματικὸ ἔλεγχο δὲν δίδεται στὸ προσωπικὸ ἀσφάλειας καὶ φυλάξεως.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
erling

Δημοσίευση από erling »

Και πως θα γίνει ιβ) Η αποτροπή εισαγωγής στις αθλητικές εγκαταστάσεις μη επιτρεπόμενων αντικειμένων από τους φιλάθλους χωρίς σωματικό έλεγχο? Με τα μάτια θα δει τι έχω μέσα στις κάλτσες?
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
DELPIERO1981

Haridimos έγραψε:
Ἀλλὰ δικαιοδοδσία γιὰ σωματικὸ ἔλεγχο δὲν δίδεται στὸ προσωπικὸ ἀσφάλειας καὶ φυλάξεως.
Αν δουλέψεις σε security, θα κάνεις πολλά, επιτρέπονται-δεν επιτρέπονται... :twisted: :twisted: :twisted:

Πάντως τον σωματικό έλεγχο τον ήθελαν να γίνεται όσο καλύτερα μπορούσε να γίνει. Για τα άλλα δεν ήταν τόσο επίμονοι, για τον σωματικό έλεγχο όμως ναι και πολύ.

erling έγραψε:Και πως θα γίνει ιβ) Η αποτροπή εισαγωγής στις αθλητικές εγκαταστάσεις μη επιτρεπόμενων αντικειμένων από τους φιλάθλους χωρίς σωματικό έλεγχο? Με τα μάτια θα δει τι έχω μέσα στις κάλτσες?
Και παρ' όλα αυτά δυστυχώς περνούσαν πολλά ''νόμιμα'' μέσα....
rasPUTIN
Site Admin

erling έγραψε:Και πως θα γίνει ιβ) Η αποτροπή εισαγωγής στις αθλητικές εγκαταστάσεις μη επιτρεπόμενων αντικειμένων από τους φιλάθλους χωρίς σωματικό έλεγχο? Με τα μάτια θα δει τι έχω μέσα στις κάλτσες?
Λέει πουθενὰ ὄτι ὁ security τῶν γηπέδων εἶναι προανακριτικὸς ὑπάλληλος; Λέει πουθενὰ ὄτι ὁ security εἶναι ὑπάλληλος
τοῦ ἄρθρου 13 τοῦ Ποινικοῦ Κώδικα;
DELPIERO1981 έγραψε:Αν δουλέψεις σε security, θα κάνεις πολλά, επιτρέπονται-δεν επιτρέπονται... :twisted: :twisted: :twisted:
Ναὶ διότι ὁ ἕλληνας εἶναι τόσο τρόμπας ποὺ πάει νὰ κάνει τὸν τσαμπουκὰ ἐκεὶ ποῦ δὲν τὸν παίρνει. Ἀν ὁ security ὄμως ἐπιχειρήσει νὰ κάνει κάποιο ἀπὸ τὰ "πολλὰ" τὰ ὁποία δὲν ἐπιτρέπει ὁ νόμος στὸν λάθος ἄνθρωπο τότε μπορεῖ νὰ φύγει μὲ χειροπέδες γιὰ τὸ αὐτόφωρο.
Ἀπλῶς τὰ "πολλὰ" μὴ ἐπιτρεπόμενα γίνονται σὲ ἀνθρώπους οἱ ὁποῖοι δὲν ξέρουν τὰ δικαιώματά τους ἢ δὲν τολμοῦν νὰ τὰ ἀσκήσουν ἢ εἶναι "μὲ τὸ μαχαίρι στὸν λαιμό" (ἰδιωτικοὶ ὑπάλληλοι). Προσωπικὰ ἐμπίπτω στὴ τρίτη κατηγορία. Στὴν ἐταιρεία μου ἔχει παίξει πάρα πολὺ ὁ ἔλεγχος τσαντῶν ἀπὸ security (ἀν καὶ μὲ τὰ νέα ἀφεντικὰ δὲν τὸ ἔχω δεῖ) ἀλλὰ τὸ ἔλυσα. Ἀφήνω τὴν τσάντα στὸ πὸρτ μπαγκὰζ καὶ παίρνω τὰ πράγματα στὰ χέρια.
DELPIERO1981 έγραψε:Πάντως τον σωματικό έλεγχο τον ήθελαν να γίνεται όσο καλύτερα μπορούσε να γίνει. Για τα άλλα δεν ήταν τόσο επίμονοι, για τον σωματικό έλεγχο όμως ναι και πολύ.
Δὲν σὲ πιάνω.
DELPIERO1981

Haridimos έγραψε:Δὲν σὲ πιάνω.
Θέλω να πω ότι για τον σωματικό έλεγχο οι υπεύθυνοι της ομάδας αλλά και οι ''προϊστάμενοί'' μας τον ήθελαν να γίνεται με κάθε λεπτομέρεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις βγάζαμε ακόμα και παπούτσια των φιλάθλων και επίδειξη τι έχουν μέσα στις τσέπες τους. Δεν τους πείραζε π.χ. όταν έμπαιναν όλοι να έβλεπες λίγο από την εξέλιξη του αγώνα, ούτε αν έστρεφες λίγο το πρόσωπό σου προς τον αγωνιστικό χώρο, όταν ήσουν στην περίμετρο του ταρτάν. Αλλά για τον σωματικό έλεγχο ήταν απόλυτοι.
rasPUTIN
Site Admin

Ἀν κατάλαβα καλὰ τὸ μόνο στὸ ὀποῖο δὲν σήκωναν οὔτε μισὸ σφάλμα ἤταν ὁ σωματικὸς ἔλεγχος, στὰ ἄλλα παραπτώματα δὲν ἔπαιρναν κεφάλια μὲ τὴν πρώτη.

Ἀν ὁ πολίτης αρνείταν τὸν σωματικὸ ἔλεγχο τὶ γινόταν;;
DELPIERO1981

Είχες το''δικαίωμα'' (πράγμα που μου έτυχε στη θύρα που είχα ευθύνη) να οδηγήσεις κάποιον σε ένα χώρο ποιο δίπλα και να του πεις να βγάλει ακόμα και ρούχα. Πολλοί κρύβανε καπνογόνα και άλλα σχετικά στα γεννητικά τους όργανα. (και σε γυναίκες συνέβαινε. Αν κατά τον εξωτερικό σωματικό έλεγχο είχες υποψίες ότι ο ελεγχόμενος έχει κάτι, τότε ακολουθούνταν η παραπάνω διαδικασία.
rasPUTIN
Site Admin

Γιὰ ξεβράκωμα δὲν τὸ συζητῶ. Ἀν κάποιος ἔχει δικαίωμα νὰ διενεργήσει σωματικὸ ἔλεγχο μπορεῖ νὰ φτάσει ὠςτὸ ξεβράκωμα.

Τὶς γυναῖκες ποιὸς τὶς ἔψαχνε;
DELPIERO1981

Haridimos έγραψε:Ἀν κατάλαβα καλὰ τὸ μόνο στὸ ὀποῖο δὲν σήκωναν οὔτε μισὸ σφάλμα ἤταν ὁ σωματικὸς ἔλεγχος, στὰ ἄλλα παραπτώματα δὲν ἔπαιρναν κεφάλια μὲ τὴν πρώτη.

Ἀν ὁ πολίτης αρνείταν τὸν σωματικὸ ἔλεγχο τὶ γινόταν;;

Ναι έτσι.

Αν κάποιος δεν ήθελε σωματικό έλεγχο, δεν του επέτρεπες να μπει μέσα και κάποιος συνάδελφος (είμαστε 4-5 σε κάθε θύρα για εισιτήρια και έλεγχο) φώναζε κάποιον αστυνομικό. Αυτός με τη σειρά του έκανε τον ελέγχο .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”