Βία στα γήπεδα

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
DELPIERO1981

Re: Βία στα γήπεδα

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Haridimos έγραψε:
Τὶς γυναῖκες ποιὸς τὶς ἔψαχνε;
Γυναίκες συνάδελφοι που κάθε ομάδα συναδέλφων είχε σε κάθε θύρα.

ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
UltiMo_

Δήμιος… χωρίς κουκούλα

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Δήμιος… χωρίς κουκούλα

Ο άνθρωπος που στέλνει την ΑΕΛ με το ενάμιση πόδι στη Football League έχει όνομα και λέγεται Μάριο Μπρέσκα.

O δήμιος των «βυσσινί» κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά (60’, 63’) να ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες που διατηρούσε η ΑΕΛ για να παραμμείνει στην Σούπερ Λίγκα και την έστειλε αγκαζέ με τον Πανσερραϊκό, στα φαβορί για την… πτώση.

Τραγική η εικόνα του Αμπουμπακάρι, ο οποίος έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, όταν από δικό του λάθος προήλθε το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων». Επίσης, το πλάνο στον Σάκη Τσιώλη κατά τη λήξη του ματς, ο οποίος αντί να πανηγυρίζει καθόταν σκεπτικός στον πάγκο του, ήταν μία εικόνα... χίλιες (και βάλε) λέξεις!

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Βόλος για Ευρώπη, ΑΕΛ για... Νευροκόπι
Ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε νικητής με 2-1<br />
από τη Λάρισα, πλησίασε τις θέσεις των πλέι-οφ και... έσπρωξε στην Football League την ΑΕΛ.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αυτή του Νίκου Κωστένογλου έμεινε στην προτελευταία έξι βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο.

Επίθεση από εξαγριωμένους οπαδούς της ΑΕΛ δέχθηκε δημοσιογράφος από το Βόλο
..στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC ARENA αμέσως μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Tο Βολιώτη δημοσιογράφο προσπάθησαν να προστατέψουν συνάδελφοί του ενώ χρειάστηκε να επέμβει και η αστυνομία για να απομακρύνει τους μαινόμενους οπαδούς. Στο γεγονός αναφέρθηκε εκπρόσωπος Τύπου της γηπεδούχου ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Πέραν από τα όσα άκουσε και είδε στα πανό ο Αχιλλέας Μπέος, οι οπαδοί της Λάρισας του επιφύλασσαν και... κότες!
Οι "βυσσινί" πέταξαν στον ισχυρό άνδρα της βολιώτικης ΠΑΕ τρεις κότες, ενώ το ματς διεκόπη στο 11` για τέσσερα λεπτά επειδή στις κερκίδες είχε αναρτηθεί ένα πανό άσεμνου περιεχομένου που προσέβαλλε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Εικόνα
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Καλά βρε ultimo_ γιατί όταν προσπαθώ να μπω στην σελίδα http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/ μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα?
Εικόνα

edit
Τελικά μπήκα. Και τι διάβασα????
Εικόνα

Τελικά ποιος είναι αυτός που δημιουργεί την αντιπαλότητα?

Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός.
Εδώ τιμωρήσανε τον Χάβο με 2 μήνες απαγόρευση σε αγωνιστικούς χώρους!!!! Γιατί?

Και μετά λέμε ότι φταίνε μόνο οι ανεγκέφαλοι οπαδοί!!!!

Mod (ItaBita): Παράκληση! Mη κάνετε παράθεση τόσο μεγάλων εικόνων. Eίναι δύσκολο να τις δει κανείς σε μικρές οθόνες όπως είναι αυτές των laptop
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Kαλά, τα καημένα τα ζώα τι τους φταίγανε και τα πετάξανε;

Α, ρε επίπεδο Έλληνα φιλάθλου...
:applause :applause :applause
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"Αν γράφαμε βιβλίο θα βάζαμε τον τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».

Η νόμιμη παρουσία του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο σκοπό είχε να αποφορτίσει την ομαδάρα μας και οι παίκτες να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Αν το πετύχαμε, το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Όσες δε φορές κι αν αγωνιστούμε με την Λάρισα, η αγωνιστική μας αξία δεν μας επιτρέπει να χάσουμε, αφού είμαστε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτεροι.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευχετήριες δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη, δεν υιοθετούνται ούτε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε και από ολόκληρο το Βόλο, διότι αφορούν καθαρά προσωπική του επιθυμία. Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β’ Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας. Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει».

Όσο για τις αναφορές στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΛ (σελ. 20) με τίτλο «Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ», που προσπαθεί να μειώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και τους υπέροχους φιλάθλους του, ενώ όλο το κείμενο χαρακτηρίζεται από το εμπρηστικό του στιλ, να σας πούμε ότι …θα μας λείψουν. Καλό είναι να επιστρέψετε γρήγορα στην κατηγορία, πράγμα δύσκολο, αφού έχουμε αποκτήσει ιδανική πελατειακή σχέση με την ομάδα σας, επί προεδρίας Αχιλλέα Μπέου. Καλώς τα παιδιά!

Επίσης να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την παρουσία σας στη Β’ εθνική. Πρώτον, να εκδίδετε ειδικό εισιτήριο για τις ομάδες που θα επισκεφτούν το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», όπως γίνεται στα μουσεία ανά τον κόσμο και να τους ξεναγείτε στο χώρο που δέρνετε τους ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους. Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.

Πριν κλείσουμε, για σας τους Λαρισαίους μόλις σβήσουν τα φώτα, ξεκινούν τα ωραία, περιμένετε. Όσο για μας τους Βολιώτες, νιώθουμε όλοι περήφανοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον πρόεδρο μας. ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος UltiMo_ την 15 Φεβ 2011, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

erling έγραψε:Τελικά ποιος είναι αυτός που δημιουργεί την αντιπαλότητα?
Αντιπαλότητα πάντα υπήρχε και παντα θα υπάρχει. Μακάρι να μένει στα λόγια και όχι να προχωράει σε βία και τραμπουκισμούς. Στο κάτω κάτω τα πειράγματα μεταξύ των οπαδών ποτέ δεν πείραξαν κανέναν. Εμένα ο συνέταιρός μου είναι Λαρισέος και πορωμένος με την ΑΕΛ. Ποτέ δεν παίξαμε μπουνιές, αλλα απο πειράγματα άλλο τίποτα. Χαλάμε τον κόσμο. :lol: Σε πολιτισμένο φυσικά επίπεδο. Και για πλάκα. Δεν είναι κακό. Το ίδιο και φίλος μου που έμενε Θεσσαλονίκη με συγκάτοικο. Ο ένας Παοκ ο άλλος Άρης. Μακάρι αυτά τα πειράγματα να μένουν στα λόγια και στο χαβαλέ.
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

UltiMo_ έγραψε:Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.
Τὴν κοπριὰ ποιὸς θὰ τὴν μαζεύει;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
erling

Δημοσίευση από erling »

Φίλε μου, τα πειράγματα γίνονται μεταξύ φίλων και γνωστών.
Όταν δεν συμβαίνει το παραπάνω, τότε δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσουν αφού σκοπό έχουν να αυξηθεί η ένταση.

Και εμένα ο κολλητός μου είναι σκουλικάκι και όπως καταλαβαίνεις και πολλοί της ΑΕΛ είναι φίλοι και συνεργάτες.
Πάντως ο Μπέος δεν είναι ούτε φίλος μου ούτε καν γνωστός μου...
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

erling έγραψε:Φίλε μου, τα πειράγματα γίνονται μεταξύ φίλων και γνωστών.
Όταν δεν συμβαίνει το παραπάνω, τότε δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσουν αφού σκοπό έχουν να αυξηθεί η ένταση.
Ἀνέκαθεν ἤμουν καὶ εἶμαι (καὶ θὰ εἶμαι) ἀντίθετος στὸ νὰ τιμωροῦνται οἱ ΠΑΕ γιὰ τὰ ἐπεισόδια μεταξὺ ὁπαδῶν.

Ὅταν ὅμως οἱ ἄνθρωποι τῶν ΠΑΕ κάνουν δηλώσεις οἱ ὁποῖες ἐπιβαρύνουν τὸ κλίμα (ἀναφέρομαι σὲ προκλητικὲς καὶ χοντροκομμένες δηλώσεις ὄχι σὲ ἀτυχεὶς δηλώσεις οἰ ὁποῖες παρεξηγήθηκαν) θὰ πρέπει οἱ ἀθλητικοὶ δικαστὲς νὰ τσεκουρώνουν.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”