ΔΙΟΔΙΑ

Ενημερώστε μας για τα τελευταία νέα που ακούσατε...
Απάντηση
DELPIERO1981

Re: ΔΙΟΔΙΑ

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Μήπως να γινόταν με αυτά που κατασπάραξαν κάποιοι από το Τ.Ε.Ο. συν τις όποιες επιδοτήσεις από την Ε.Ε.; Σε καμία περιπτωση πάντως δεν πρέπει να θεωρηθούν οι εργολάβοι ως σωτήρες των δρόμων μας, που έχουμε χρυσοπληρώσει και που το κράτος όλα αυτά τα χρόνια ΔΕΝ έκανε τίποτα προς αξιοποίηση αυτών των χρημάτων που έπαιρνε από τα διόδια για την τέλεση έργων.

Ναι, έριξαν πίσσα έξω από την Κατερίνη πέρισυ και τη Λάρισα το 2009. Και λοιπόν; Αυτό δεν μπορούσε να γίνει όταν τα διόδια ήταν κρατικά;
Βάλανε και κάποιες (κλειδωμένες) τουαλέτες στην Ε.Ο. Και τι μ'αυτό; Επί Τ.Ε.Ο. δεν μπορούσε να γίνει όταν το κάθε πάρκιν έπαιζε το ρόλο της τουαλέτας; :)
Σιγά μη τους στήσουμε και κανένα ηρώο...
ΦΙΛΙΚΆ ΠΆΝΤΑ.

Υ.Γ. Δεν είμαι υπέρ της κατάργησης των διοδίων, να υπάρχουν, αλλά να ΜΗ τα εκμεταλλεύεται κανένας ιδιώτης.

ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Νὰ ὑπάρχουν τὰ διόδια ἀλλά:
  1. Νὰ συντηροῦνται οἰ δρόμοι. Τὸ 2006 ἐρχόμουν ἀπὸ Τρίπολη Ἀθῆνα καὶ στὴν δεξιὰ λωρίδα τῆς Κορίνθου-Τριπόλεως ἠ ἄσφαλτος ἤταν κυματιστή. Τέτοια χάλια εἶναι ἀπαράδεκτα σὲ δρόμο μὲ διόδια.
  2. Νὰ ὐπάρχουν ὅλα τὰ ὠραία τὰ ὁποία ἔχει ἡ Ἀττικὴ Ὁδός: φορτηγὰ τύπου βὰν μὲ φωτεινὲς πινακίδες, ἠλεκτρονικὲς πινακίδες μὲ μηνύματα, ἠλεκτρονικὲς πινακίδες οἱ ὀποῖες τροποποιοῦν τὸ ἀνώτατο ὅριο ταχύτητας ἀν συμβεῖ κάτι.
  3. Νὰ μὴν γδέρνουν τὸν πολίτη
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Haridimos έγραψε:Νὰ ὑπάρχουν τὰ διόδια ἀλλά:
  1. Νὰ συντηροῦνται οἰ δρόμοι. Τὸ 2006 ἐρχόμουν ἀπὸ Τρίπολη Ἀθῆνα καὶ στὴν δεξιὰ λωρίδα τῆς Κορίνθου-Τριπόλεως ἠ ἄσφαλτος ἤταν κυματιστή. Τέτοια χάλια εἶναι ἀπαράδεκτα σὲ δρόμο μὲ διόδια.
  2. Νὰ ὐπάρχουν ὅλα τὰ ὠραία τὰ ὁποία ἔχει ἡ Ἀττικὴ Ὁδός: φορτηγὰ τύπου βὰν μὲ φωτεινὲς πινακίδες, ἠλεκτρονικὲς πινακίδες μὲ μηνύματα, ἠλεκτρονικὲς πινακίδες οἱ ὀποῖες τροποποιοῦν τὸ ἀνώτατο ὅριο ταχύτητας ἀν συμβεῖ κάτι.
  3. Νὰ μὴν γδέρνουν τὸν πολίτη
Πολύ σωστό. όπως και να έχει μπορούν να γίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χωρίς ιδιώτες.
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
enias

Δημοσίευση από enias »

DELPIERO1981 έγραψε:Μήπως να γινόταν με αυτά που κατασπάραξαν κάποιοι από το Τ.Ε.Ο
Μήπως αυτά τα χρήματα πήγαν σε αυξήσεις μισθού των δημοσιών υπαλλήλων και πελατειακές προσλήψεις στο δημόσιο; Πως να γίνουν δρόμοι την στιγμή που το κράτος ξοδεύει περισσότερα απ΄όσα παράγει; Οταν η χώρα εισάγει τρείς φορές περισσότερα απ' όσα εξάγει; Χώρια τη φοροδιαφυγή.
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Απο αναγνώστη blog:

Το κίνημα δεν πληρώνω είναι γνωστό. Δεν θα ασχοληθώ με το αν είναι σωστό ή λάθος, όμως σαν κίνημα τους σέβομαι και σέβομαι τον αγώνα τους.

Σήμερα όμως είδα κάτι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και βρίσκεται στο παρακάτω video.

Θα μου επιτρέψεις να χαρακτηρίσω τους συγκεκριμένους ανθρώπους φασίστες, εκτός αν μπορείς εσύ να βρεις κάποια καταλληλότερη λέξη.

Θεωρώ αδιανόητο ένας άνθρωπος να μην έχει την ελεύθερία να πληρώσει διόδια και μάλιστα να υβρίζεται χυδαιότατα.

Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να δικαιολογήσουν κάποια ταξίδια και τους ενδιαφέρει να έχουν τις αποδείξεις απο τα διόδια. Κάποιος άλλος μπορεί να του κάνει έλεγχο η γυναίκα του για να δει αν όντως πήγε στον πλαταμώνα. Γενικά κάποιος για οποιονδήποτε λόγο που ΔΕΝ μας αφορά μπορεί να θέλει να πληρώσει.

Ποιοί είναι αυτοί που θα το απαγορεύσουν;

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Τι να πει κανείς?
Μια ζωή ζώα θα είμαστε.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
thanos

Δημοσίευση από thanos »

γενικώς έχει χαθεί η μπάλα!
:(
enias

Δημοσίευση από enias »

Θα με πιστέψετε αν σας πω οτι το περίμενα; Ειδικά μετά το νέο νόμο. Εγώ πάντως θα αρχίσω τις παρακάμψεις, να γλιτώσω οχι μόνο απο τα διόδια αλλα και απο αυτά τα ζώα που αυτοαποκαλούνται δημοκράτες. :evil:

Κι αυτό γιατι αν μετά εμένα μου έρθει καμια κλήση, αυτοι οι μάγκες δεν θα με βοηθήσουν να την πληρώσω, ουτε θα με εμποδίσουν να πάω στην εφορία να την πληρώσω, ουτε θα εμποδίσουν την εφορία απο το να μου τη χρεώσει στην φορολογική δήλωση.

tip: Τα GPS έχουν λειτουργίες αποφυγής διοδίων. Αν σας βγάλουν απο άλλο δρόμο (πχ παλαια Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών), τότε βάζετε αποφυγή του συγκεκριμένου δρόμο και τοτε σας δείχνει να πάτε απο τον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών-Λαμίας.

Μπορεί ο δρόμος να είναι σαν του 1950, αλλα και οι σκηνές τύπου 1945-1949 με ενοχλούν ακόμα περισσότερο, και ο εννοων νοητω....
Αινείας
angello

Δημοσίευση από angello »

τζαμπατζήδες
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τὸ τσαμπατζῆδες συζητιέται. Ἀν εἶναι νὰ σὲ γδέρνουν οἰκονομικῶς τότε ὀρθῶς ὑπάρχει ἀντίδραση.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Breaking News...”