ΔΙΟΔΙΑ
-
enias
Re: ΔΙΟΔΙΑ
Είναι ένας άλλος τρόπος να πεις το ίδιο πράγμα. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουμε. Η σύμβαση είναι μεν νόμιμη, αλλα δεν είναι και σωστή/δίκαια για τον πολίτη.
Αινείας
-
enias
Σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 23.00 στην ΝΕΤ η εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" έχει θέμα τις συμβάσεις παραχώρησης των διοδίων.
Αινείας
- MacPap
Και δεν θα το δει κανείς διότι είναι Τσικνοπέμπτη. 
-
enias
Γι΄αυτό υπάρχουν και τα παραδοσιακά βίντεο ή τα μοντέρνα DVD-Recorder. Συζήτηση τόσων σελίδων έχουμε κάνει, δεν λέει να το χάσουμε.MacPap έγραψε:Και δεν θα το δει κανείς διότι είναι Τσικνοπέμπτη.
Αινείας
- MacPap
Δεν εννοούσα εμάς... Ευνοούσα τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν είναι μέλη του odigein.com.
-
DELPIERO1981
Λέτε να μη ξέραν τι κάνανMacPap έγραψε:Και δεν θα το δει κανείς διότι είναι Τσικνοπέμπτη.
Εγώ πάλι θα καθίσω να το δω. Εξάλλου, ποτέ δεν βγήκα Τσικνοπέμπτη...
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
-
DELPIERO1981
Ωραία εκπομπή ήταν, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να ειπωθούν και άλλα πράγματα. Και αυτά όμως που ειπώθηκαν καλά ήταν.
Γεγονός είναι πως όλοι τους έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι το υπάρχον σύστημα των παραχωρήσεων δεν ''τραβάει''.
Γεγονός είναι πως όλοι τους έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι το υπάρχον σύστημα των παραχωρήσεων δεν ''τραβάει''.
- MacPap
Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος. Γιατί οι εκπρόσωποι του "Δεν πληρώνω" ήταν αρκετά αποστομωτικοί.
-
DELPIERO1981
MacPap έγραψε:Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος. Γιατί οι εκπρόσωποι του "Δεν πληρώνω" ήταν αρκετά αποστομωτικοί.
Θέλω να πιστεύω ότι θα διεκδικεί συνέχεια αυτό που του ανήκει.
-
erling
Να κάνω μια ερώτηση εργασίας?
Αν τα διόδια ήταν υπό την εποπτεία του κράτους και αυτό πλέον δημιουργούσε νέους σταθμούς και αύξανε τα διόδια (κάτι που δεν θα το έκανε ποτέ φοβούμενο το πολιτικό κόστος) και με τα έσοδα των διοδίων πλήρωνε τις κατασκευαστικές, θα υπήρχε πάλι αυτή η άρνηση πληρωμής?
Αν τα διόδια ήταν υπό την εποπτεία του κράτους και αυτό πλέον δημιουργούσε νέους σταθμούς και αύξανε τα διόδια (κάτι που δεν θα το έκανε ποτέ φοβούμενο το πολιτικό κόστος) και με τα έσοδα των διοδίων πλήρωνε τις κατασκευαστικές, θα υπήρχε πάλι αυτή η άρνηση πληρωμής?
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"