Αλλαγή ελαστικού εν κινήσει

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

Από την ημέρα που ανακαλύψαμε το You Tube, πριν από μερικά χρόνια, έχουμε δει διάφορα απίθανα video. Αυτό όμως είναι ένα από τα πιο τρελά που έχουν γυριστεί ποτέ!

Οι τρεις αραβικής καταγωγής (όπως συμπεραίνουμε από το περιβάλλον τοπίο και από τη μουσική) κασκαντέρ με αυτοκτονικές τάσεις αλλάζουν τα αριστερά ελαστικά σε ένα αυτοκίνητο το οποίο κινείται σε μια μεγάλη ευθεία στους δύο τροχούς (τους δεξιούς)! Και για όσους πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιο κόλπο (π.χ. βοηθητικός τροχός για να στηρίζεται το αυτοκίνητο στο πλάι), το πλάνο από πίσω (0:40) καταρρίπτει κάθε υπόνοια!

Από το συγκεκριμένο video μπορούμε να βγάλουμε, μεταξύ άλλων, δύο συμπεράσματα: πρώτο ότι ορισμένοι ξέρουν πώς να κρατούν… λεπτές ισορροπίες σε κρίσιμες καταστάσεις και δεύτερο ότι η πραγματική φιλία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη μπορεί να πάρει άλλες διαστάσεις!
Πηγή:protothema.gr

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΠΟΤΕ!

http://www.youtube.com/watch?v=oftnkBLixcE
Haridimos: This video has been removed as a violation of YouTube's policy on depiction of harmful activities.

Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Εικόνα
enias

Re: Αλλαγή ελαστικού εν κινήσει

Δημοσίευση από enias »

3 παρατηρήσεις:

1)Τα αυτοκίνητά τους γυρνάνε πολύ εύκολα στις 2 ρόδες με μια παρατιμονιά πράγμα που σημαίνει οτι έχουν υποστεί κάποια μετατροπή στην ανάρτηση για να είναι σούπερ μαλακή προφανώς για κακοτράχαλους χωματόδρομους στις ερήμους.

2) Αυτό με την κίνηση στις δυο ρόδες βλέπω οτι το κάνουν και νύχτα μέσα στην πόλη και στην κίνηση όποτε πρέπει να είναι η καγκουριά των Αράβων κάτι όπως σε εμάς τα παντιλίκια.

3) Στο δεύτερο βίντεο, το τραγουδάκι μετα το 1ο λεπτό, μου άρεσε πολύ! :P
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Johnny έγραψε:Οι τρεις αραβικής καταγωγής (όπως συμπεραίνουμε από το περιβάλλον τοπίο και από τη μουσική)
Εγώ για Ελλάδα το πέρασα βασικά.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

UltiMo_ έγραψε: Εγώ για Ελλάδα το πέρασα βασικά.
Δεν εχεις 'αδικο φίλε μου...
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”