Γιατί αυτός ο διαχωρισμός? Γιατί αυτή η μανία με το μέγεθος, αφού μπορούμε να βολευτούμε όλοι σε ένα παπάκι.
Οικογενειακό, τριθέσιο, παπάκι, απο την αμάν τελεσόπινγκ

Ὠραῖος μ'ἀρέσεις!!!!UltiMo_ έγραψε:Δηλαδή εμένα πως μπορούσαν οι γονείς μου κάποτε, μαζί με την αδερφή μου, 4 άτομα, και μας φόρτωναν στο τραίνο για να πάμε διακοπές, ή στο χωριό ή οπουδήποτε αλλού?
Για την δική μου τσέπη και για τις μεταφορές μέσα στην πόλη και το ταξί είναι ακριβό.Αρχίζω να πιστευω ότι τα ποδαράκια μου είναι το πιο οικονομικό μέσο.enias έγραψε:αλλά σε μικρότερες και εφόσον μένεις στο κέντρο της πόλης, πιστεύω είναι εφικτό και ίσως περισσότερο συμφέρουσα λύση.
Σε αυτό θα συμφωνήσω φίλε μου.Αλλά για να κατέβει 4μελής οικογένεια πχ στην Κρήτη από πχ την Θεσσαλονίκη έχει και αυτο μεγάλο κόστος πια.enias έγραψε: υπάρχει η λύση της ενοικίασης αυτοκινήτου, που άλλωστε σε προορισμούς όπως η Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο είναι λύση-μονόδρομος. Κοστίζει όσο και το εισιτήριο για να το μεταφέρεις με το καράβι.
To είχα δοκιμάσει κάποτε και δεν έπιασε. Τα "καύσιμα" είναι περισσότερα και πιο ακριβά. ξέρεις τι μπριζόλα πρέπει να καταναλώσω τη μέρα με τόσο ποδαρόδρομο?trip73p έγραψε:Αρχίζω να πιστευω ότι τα ποδαράκια μου είναι το πιο οικονομικό μέσο.
αεροτομή πόλης. αν σου πέσει κανα παιδικό ποδηλατάκι, δεν υπάρχει πρόβλημα..Haridimos έγραψε:Ὠραῖος μ'ἀρέσεις!!!!UltiMo_ έγραψε:Δηλαδή εμένα πως μπορούσαν οι γονείς μου κάποτε, μαζί με την αδερφή μου, 4 άτομα, και μας φόρτωναν στο τραίνο για να πάμε διακοπές, ή στο χωριό ή οπουδήποτε αλλού?