Η άποψη μου για τα "αθλητικά"

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
rasPUTIN
Site Admin

Η άποψη μου για τα "αθλητικά"

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τὰ τελευταἰα χρόνια ἀσχολοῦμαι ὅλο καὶ λιγότερο μὲ τὰ "ἀθλητικά". Αὐτὸ τὸ πράγμα ΔΕΝ εἶναι ἀθλητισμός. Εἶναι βιομηχανία θεάματος, εἶναι ἐμποροπανήγυρις μὲ ἀθλητικὸ προσωπεῖο.

Ἀθλητισμὸς βλέπεις ὅταν μιὰ παρέα φίλων παίρνει μιὰ μπάλα καὶ πάει γιὰ μπάσκετ στὸ γήπεδο τῆς γειτονιὰς ἢ ὄταν κλείνει ἕνα γήπεδο 5χ5.

Κυριακὴ σὲ γήπεδο ἔχω πάει 2 φορὲς κατὰ τὴν παιδική μου ἠλικία. Ἐνήλικος ἔχω πάει μιὰ φορὰ σὲ διασυλλογικὸ τῆς ΠΟΚ καὶ μιὰ φορὰ σὲ διασυλλογικὸ τῆς ΕΟ Wushu Kung Fu μιὰ καὶ συμμετείχαν κάποιοι συμμαθητές.

Ὅταν μπαίνουν στὴν μέση φάρμακα, ἐπιχειρηματίες κ.ο.κ. παύει ἡ δραστηριότητα νὰ εἶναι ἀθλητική. Εἶναι ἐπαγγελματική, ἐμπορική, ἐπιχειρηματικὴ ἀλλὰ ἀθλητικὴ δὲν τὴν θεωρῶ.

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
enias

Re: Η άποψη μου για τα "αθλητικά"

Δημοσίευση από enias »

Έτσι. Και ο χουλιγκανισμός υπάρχει γιατί οι εκπρόσωποί τους είναι οι καλύτεροι πελάτες των ομάδων.
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

κατάλαβα.. βάζελος είσαι και σύ...

:astrakia :astrakia :astrakia :lol: :lol: :lol: πλάκα κάνω :biritses
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Και εγω εχω να παώ χρόνια στο γήπεδο.
Πίστευω ότι όλα λίγο πολύ είναι φιακτα.Και τα επεισόδια είναι στημένα.
Κάτι εξηπηρετουν.Παράδηγμα,περισσότερα χρήματα από το κράτος για αστυνόμευση,περισσότερες επενδύσεις για συστήματα ασφαλείας,εταιρίες σεκιούριτι κ.α.Εχει μακρυ κατάλογο εποφελούμενων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trip73p την 12 Απρ 2011, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τὸ 2004 βγῆκε κυβέρνηση ἠ νοὺ-δοὺ καὶ κάποιοι ὀπαδοὶ τοῦ ΠΑΟ πανηγύριζαν τὸ βράδυ τῶν ἐκλογῶν. Δὲν τοὺς ἔνοιζα ἠ οἰκονομία, ἡ ἄμυνα τῆς χώρας, ἠ παιδεία κ.ο.κ. παρὰ μόνο ἠ ὀμαδάρα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Όταν έχεις δουλέψει στον αθλητισμό (έστω και από άλλο πόστο) και δεις τη μαυρίλα υπάρχει, τότε μετά σου έρχεται να κάνεις εμετό...
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”