Πίστα Formula 1 στην Πάτρα

Ενημερώστε μας για τα τελευταία νέα που ακούσατε...
Απάντηση
trip73p
Επικοινωνία:

Πίστα Formula 1 στην Πάτρα

Δημοσίευση από trip73p »

Τη δημιουργία πίστας αγώνων Formula 1 στη Χαλανδρίτσα Αχαϊας, ενέκρινε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, εντάσσοντας το έργο στον προηγούμενο επενδυτικό νόμο.

Η επένδυση ανέρχεται σε 94,6 εκατ. ευρώ και επιδοτείται κατά 30,5% από τον προηγούμενο επενδυτικό νόμο.

πηγή ethnos.gr
λεπτομέριες:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63033288

Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
DELPIERO1981

Re: Πίστα Formula 1 στην Πάτρα

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Τώρα να πω τίποτα βαρύ ή όχι με τις ηλιθιότητες της ανύπαρκτής μας πολιτείας και των -τουλάχιστον- κοιμισμένων πολιτικών μας;

Εδώ ο κοσμάκης σκοτώνεται σε εκείνη την απαίσια καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών που έχουν το θράσος να ζητάνε διόδια οι ξετσίπωτοι, αυτοί ονειρεύονται πίστες και χιλιόμετρα..... Ο άλλος δεν έχει να θρέψει την οικογένειά του, άλλος δεν έχει να πληρώσει το νερό... η πίστα μας έλειπε.
Έλεος πια με το θέατρο του παραλόγου σας κάφροι. Δώστε λεφτά εκεί που πρέπει να δοθούν και αφήστε τις ''εξυπνάδες'' σας
:evil: :evil: :evil:

Άντε και τη φτιάξανε την πίστα, τι θα αλλάξει; Θα εκλείψει η ανοησία στο τιμόνι από κάποιους, θα αποκτήσουμε σωστή οδηγική συμπεριφορά, θα επανακτήσουν τα διπλώματα οδήγησης την πραγματική τους αξία;

Εγώ νομίζω πως τίποτε από αυτά θα γίνουν... ίσως όμως να γεμίσουμε περισσότερους κάγκουρες στους δρόμους

MOD(enias): Συνένωση συνεχόμενων δημοσιεύσεων από το ίδιο μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DELPIERO1981 την 11 Μάιος 2011, 01:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

DELPIERO1981 έγραψε:... ίσως όμως να γεμίσουμε περισσότερους κάγκουρες στους δρόμους...
:applause

Εμένα πάντα με ενοχλούσε και συνεχίζει να με ενοχλεί να φτιάχνονται (και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο έργο μόνο), αθλητικοί χώροι που είναι για αποκλειστική χρήση δήθεν πρωταθλητισμού και να μένουν το 90% του χρόνου κλειστοί και ανεκμετάλλευτοι, ενώ θα μπορούσαν να δοθούν για χρήση στο κοινό με την αιτιολογία πως θα χαλάσουν.

Έτσι και με την πίστα αν είναι να δοθεί ΚΑΙ στο κοινό να βγάζει ο κάθε πυροβολημένος το άχτι του προσπαθώντας να σπάσει το φράγμα του ήχου καλώς. Αν είναι όμως να φτιαχτεί άλλη μια εγκατάσταση που θα στοιχίσει ένα σκασμό λεφτά (Σαν τις εγκαταστάσεις του Canoe Cayak στο Ελληνικό) και θα είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου τότε καλλίτερα να τα δώσουν στους άπορους.

Αλλά βλέπεις εκεί δεν έχει μίζες. :evil:

Φιλικά Κώστας
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Νομίζω ότι το σκεπτικό είναι η τουριστική ανάπτυξη της χώρας ή επέκταση της σε ένα νέο είδος τουρισμού, εκείνου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ξέρεις πόσο θα αυξήσεις την τουριστική αγορά αν τα ρίξεις αυτά στην ανάπτυξη του εξειδικευμένου τουρισμού? Όπως ας πούμε του ορειβατικού σπηλαιολογικού extrem κλπ?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Ολα για τον τουρισμό γινονται.Εκει κοντά είναι ειναι η γεφυρα του Ριο,το λιμανι της Πάτρας,η Ολυμπία...
Περιμένουν κρουαζιερόπλοια...Να δουμε και ποια οικογενεια πολιτικών είναι απο την εκεί κοντα περιοχή?
enias

Δημοσίευση από enias »

Η τοποθεσία της Πάτρας είναι καλή. Έχει λιμάνι, αεροδρόμιο, τρένο, είναι η πύλη της Ευρώπης και έχει πολύ κοντά την Ιταλία που είναι φανατικοί της F1. Εγω προσωπικά πιστεύω οτι είναι καλή ιδέα και οτι θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη (οχι οτι αυτά που προτείνει ο MacPap είναι άσχημα ή λάθος) αρκεί βεβαίως να μας δώσουν την διοργάνωση αγώνα F1 και να κάνουν και άλλους αγώνες εκεί F3, καρτ κτλ. ώστε να μην γίνει ολόκληρη πίστα για μια φορά το έτος. Το λέω αυτό γιατί το παρελθόν με τα Ολυμπιακά Ακίνητα δεν είχε την κατάληξη που θα έπρεπε.
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

trip73p έγραψε:Τη δημιουργία πίστας αγώνων Formula 1 στη Χαλανδρίτσα Αχαϊας,
Ἀν δὲν ἀπατῶμαι ὑποψήφιο τόπος ἤταν ὁ νομὸς Βοιωτίας.

trip73p έγραψε:Ολα για τον τουρισμό γινονται.Εκει κοντά είναι ειναι η γεφυρα του Ριο,το λιμανι της Πάτρας,η Ολυμπία...
Ὁ τουρισμὸς δὲν εἶναι ἄσχημο πράγμα. Θεωρῶ κακὸ ὀ τουρισμὸς νὰ ἀποτελεῖ τὸ ἄλφα καὶ τὸ ὠμέγα τῆς οἰκονομίας διότι μιὰ ταξιδιωτικὴ ὀδηγία ἢ μιὰ θεομηνία μπορεῖ ἀνὰ πάσα στιγμὴ νὰ μειώσει τὰ τουριστικὰ ἔξοδα.
Τὸ καλὸ μὲ τὸν τουρισμὸ εἶναι ὄτι εἰσρέει χρήμα στὴν χώρα. Ἀλλὰ φροντίσαμε νὰ μᾶς σιχαθοῦν οἱ ξένοι (θέμα γιὰ ξεχωριστὴ συζήτηση).

enias έγραψε:Η τοποθεσία της Πάτρας είναι καλή. Έχει λιμάνι, αεροδρόμιο, τρένο, είναι η πύλη της Ευρώπης και έχει πολύ κοντά την Ιταλία που είναι φανατικοί της F1.
Ξέχασες τὸν περιφερειακὸ αὑτοκινητόδρομο. Ξέρεις τὶ ἐννοῶ. Ἐκεῖνον τὸν ὀποῖο οἰ μινάρες δὲν ἤθελαν προκειμένου νὰ μὴν χάσουν πελατεία μέχρι ποῦ φτάσαμε στὸν ἐμφύλιο τῆς Γιουγκοσλαβίας. Τότε αὑξήθηκε ἡ κίνηση στὰ λιμάνια Ἠγουμενίτσας, Πατρῶν. Οἱ μινάρες πνίγηκαν ἀπὸ τὶς διερχόμενες νταλίκες καὶ ἀν χρειαζόταν θὰ στήναν κ*λ* γιὰ τὸν περιφερειακό.

Off topic time
trip73p έγραψε:ενέκρινε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, εντάσσοντας το έργο στον προηγούμενο επενδυτικό νόμο.
Ὁ Χρυσοχοΐδης ἤταν ὐπουργὸς ἐπὶ θεμάτων Δημοσίας Ταξεως καὶ Ἐσωτερικῆς Ἀσφαλείας. Τώρα ἀνέλαβε τὰ ἔργα ἀναπτύξεως. Αὑτοὶ οἱ πολιτικοὶ στὴν Ἑλλάδα εἶναι παν-επιστήμονες.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Tassos

Δημοσίευση από Tassos »

Haridimos έγραψε:
trip73p έγραψε:Ολα για τον τουρισμό γινονται.Εκει κοντά είναι ειναι η γεφυρα του Ριο,το λιμανι της Πάτρας,η Ολυμπία...
Ὁ τουρισμὸς δὲν εἶναι ἄσχημο πράγμα. Θεωρῶ κακὸ ὀ τουρισμὸς νὰ ἀποτελεῖ τὸ ἄλφα καὶ τὸ ὠμέγα τῆς οἰκονομίας διότι μιὰ ταξιδιωτικὴ ὀδηγία ἢ μιὰ θεομηνία μπορεῖ ἀνὰ πάσα στιγμὴ νὰ μειώσει τὰ τουριστικὰ ἔξοδα.
Νομίζω ότι εννοείς έσοδα. Μια χώρα πρέπει να αντιμετωπίζει δυναμικά τον τουρισμό και όχι να στηρίζεται στο κλίμα, τη γεωγραφική θέση και να πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο. Δεν μπορώ να το ψάξω αλλά δε νομίζω ότι οι εισπράξεις της Ελβετίας ή της Αυστρίας μπορεί να κινδυνεύσουν από τη χειρότερη καταστροφή σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο.

Προσωπικά μ'αρέσει ο τουρισμός γιατί ανάμεσα στα άλλα απαιτεί υποδομή και ανωδομή που είναι χρήσιμη και σε μένα (καλούς δρόμους π.χ. και καλύτερους ελεγκτικούς μηχανισμούς).

Τάσος
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Είμαι θετικός στην ιδέα πίστας φτανει να μην καταλήξει όπως των Σερρων.Και αυτή την ξεκινήσαν με τις καλήτερες προβλέψεις,μέχρι που φίλοι μου ειπαν οτι η ασφαλτο εχει τα χάλια της.Δεν ξέρω αν ισχυ αυτο.Ξέρει κανένας?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Breaking News...”