Δεν ειμαι απο τη Σιένα... Πειραιωτης ειμαι!!Haridimos έγραψε:[black humor]Ἔβαλες σκοπὸ νὰ γίνεις ὀ πρῶτος τοῦ odigein ὁ ὁποῖος θὰ φάει ban.[/black humor]dk έγραψε:Αιωνία η μνήμη του Θρύλου σας
Αθλητικά νέα
-
dk
- Επικοινωνία:
Re: Αθλητικά νέα
-
dk
- Επικοινωνία:
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Αν και Ολυμπιακός στο μπάσκετ σας βγάζω το καπελο...

Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
athanatos
- Site Admin
Μπράβο.
Και ‘γω Ολυμπιακός είμαι, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στο ποδόσφαιρο.
Ποια ομάδα έχει τον ίδιο προπονητή πάνω από 10 χρόνια; (τόσα δεν είναι ο Ομπράντοβιτς; ).
Και ‘γω Ολυμπιακός είμαι, αλλά η αλήθεια να λέγεται. Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στο ποδόσφαιρο.
Ποια ομάδα έχει τον ίδιο προπονητή πάνω από 10 χρόνια; (τόσα δεν είναι ο Ομπράντοβιτς; ).
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
- MacPap
Δεν ξέρω πόσα χρόνια είναι προπονητής αλλά μπράβο του... Έχει όμως και μεγάλη σημασία το αφεντικό της ομάδας που είναι παλαιάς κοπής...
-
UltiMo_
Για την ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα στο χάντμπολ δεν είπατε τίποτα.
Κάθε αποτυχημένη στο ποδόσφαιρο ομάδα, προσπαθεί και σε άλλα αθλήματα. χαντμπολ, πινκ πονγκ, κρίκετ, πόλο, ποδηλασία, τραμπολίνο, καλλιτεχνικό πατινάζ.. Υπάρχουνε πολλα! Κάτι θα σας κάτσει
Πλακα κάνω έτσι? χαλαρώστε.. (υπάρχει και το Λακρός)
Κάθε αποτυχημένη στο ποδόσφαιρο ομάδα, προσπαθεί και σε άλλα αθλήματα. χαντμπολ, πινκ πονγκ, κρίκετ, πόλο, ποδηλασία, τραμπολίνο, καλλιτεχνικό πατινάζ.. Υπάρχουνε πολλα! Κάτι θα σας κάτσει
Πλακα κάνω έτσι? χαλαρώστε.. (υπάρχει και το Λακρός)
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕