Βενζινάδικο που ....γέρνει και όχι μόνο!

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
thanos

Βενζινάδικο που ....γέρνει και όχι μόνο!

Δημοσίευση από thanos »

Πάω χτες σε ενα βενζινάδικο της ΕΚΟ στην γειτονιά για 1η φορά να ...φουλάρω.
o λόγος της επίσκεψης αυτής ηταν για να αξιοποιήσω την επιστροφή Ευρώ συγκεκριμένης πιστωτικής κάρτας πριν βάλει την αντλία στο ντεπόζιτο, ρωτάω τον βενζινά για σιγουριά αν δέχονται πληρωμή με πιστωτική κάρτα παίρνω την εξής απάντηση: ναι γίνεται αλλά ...δεν δέχεται το μηχάνημα με την 1η. Χρειάζεται να γινει 5 και 6 προσπάθειες για να την δεχτεί αλλά στο τέλος παντα την δέχεται. Με ρωτάει αν έχω χρόνο για την χρονοβόρα διαδικασία χρέωσης της πιστωτικής κάρτας. Η ώρα ηταν γύρω στις 8.50 το πρωί, ειχα ενα περιθώριο ενός τετάρτου γιατί στην συνέχεια έπρεπε να φύγω για την δουλειά.
Του λέω οκ εχω χρόνο, φούλαρε.
Να αναφέρω εδώ πληροφοριακά οτι συνήθως οταν ανάβει το λαμπάκι για την έλλειψη βενζίνης σημαίνει οτι ένα φουλάρισμα κοστίζει πάνω από 50Ε με τις σημερινές τιμές της βενζίνης
Αρχίζει το φουλάρισμα και οταν τελειώνει βλέπω οτι το ποσό που δείχνει ειναι 45Ε
μου φαίνεται παράξενο, βάζω το κλειδί χωρίς για να μου δείξει η ένδειξη που έχει πάει η γραμμή της βενζίνης και βλέπω μετά εκπλήξεως οτι εχει γεμίσει το ρεζερβουάρ μόνο ελάχιστα παραπάνω από τα 3/4.
οταν ρωτάω τον βενζινά για ποιο λόγο δεν εχει φουλαρει παίρνω την απάντηση οτι το σημείο στο οποίο ηταν το αυτοκίνητο γέρνει και για αυτό το λόγο δεν γεμίζει το ρεζερβουάρ.

Αναρωτήθηκα μέσα μου: είναι δυναντόν να συμβαίνει αυτο;
δηλαδη να πηγαινεις στο βενζινάδικο να θέλεις να φουλάρεις και να μην μπορείς επειδή το βενζινάδικο και συγκεκριμένα εκει που σταματούν τα αυτοκίνητα διπλα στις αντλίες έχει κλίση;
πως τους έδωσαν άδεια για βενζινάδικο αφού έχει κλίση; ειναι επιτρεπτό;

στην συνέχεια μετά απο αυτό το κουφό ηρθε η ώρα της πληρωμής
οπου αν και μου ειπαν οτι θα μπορούσα να πληρώσω με πιστωτική
τελικά μετά από 7 τελικές προσπάθειες το μηχάνημα δεν την δεχόταν
και η εξήγηση που μου δόθηκε ηταν οτι εφταιγε η ιδιωτική κυπριακή εταιρία τηλεφωνικών υπηρεσιών που δεν μπορούσε να δημιουργήσει πετυχημένη τηλεφωνική συνδεση.

Ευτυχώς που ειχα μαζι μου ενα 50αρικο και πληρωσα μετρητοίς...

άκρως επαγγελματικές καταστάσεις :astrakia

Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: Βενζινάδικο που ....γέρνει και όχι μόνο!

Δημοσίευση από MacPap »

Φίλε κάτι παίζει στο συγκεκριμένο βενζινάδικο. Ολα αυτά που περιγράφεις είναι σαν από έργο επιστημονικής φαντασίας αν όχι σκέτης φαντασίας.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Αν γέρνει, πράγματι δεν μπορεί να φουλάρει. Γιατί κρατάει αέρα. Αλλα μιλάμε για κλίσεις που να φαίνονται με το μάτι. και όχι να πρέπει να βάλεις αλφάδι
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Φίλε thanos που ειναι αυτο το βενζινάδικο?
Οσο για τις ιδιωτικές τηλεφωνικές εταιρίες,μην απορείς,ίσως εχει δίκιο!!!Εξαιτίας τους πολλές εταιρίες δεν μπορούν να στήλουν φαξ,να περάσουν πιστωτικές,να βλέπουν το νουμερο του καλούντα,να επικοινωνεί ο συναγερμός με το κέντρο,κτλ,με αποτέλεσμα να κάνουν νέες συνδέσεις στον ΟΤΕ,γιατί ο νέος πάροχος δεν τους αφήνει να απεμπλέξουν το νούμερο τους αν δεν περάσουν τουλάχιστο 6-12 μήνες.
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
enias

Δημοσίευση από enias »

Με τη Cyta (CYprus Telecommunications Authority= κυπριακός ΟΤΕ) έχουν ακουστεί προβλήματα γιατί απο τον περασμένο Φεβρουάριο δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Ρε παιδιά... σκέφτηκε κανείς οτι μπορεί να απέκτησε πρόβλημα το φλοτέρ; Το έχει πάθει το Hyundai Accent που έχουν οι γονείς μου. Δεν δείχνει ποτέ φούλ, και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να το φτιάξουμε.
Αινείας
thanos

Δημοσίευση από thanos »

enias έγραψε: Ρε παιδιά... σκέφτηκε κανείς οτι μπορεί να απέκτησε πρόβλημα το φλοτέρ; Το έχει πάθει το Hyundai Accent που έχουν οι γονείς μου. Δεν δείχνει ποτέ φούλ, και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να το φτιάξουμε.

κατά σατανική σύμπτωση κυκλοφορώ με το αναφερόμενο Κορεάτη... :lol:
αν συνέβαινε αυτό που λες , δεν θα έπρεπε σε κάθε φουλάρισμα να μην πηγαίνει η βελόνα στην άκρη, ένδειξη οτι εχει γεμίσει;
επίσης αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, ο βενζινάς δεν θα απαντούσε οπως απάντησε και θα έπρεπε να τον εκπλήσσει το γεγονός του μη φουλαρίσματος, μιας και το πρόβλημα θα εμφανιζόταν μόνο στο δικό μου αυτοκινητο και σε κανένα άλλο...
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εγώ επιμένω οτι κάτι μου βρωμάει...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

thanos έγραψε:
enias έγραψε: Ρε παιδιά... σκέφτηκε κανείς οτι μπορεί να απέκτησε πρόβλημα το φλοτέρ; Το έχει πάθει το Hyundai Accent που έχουν οι γονείς μου. Δεν δείχνει ποτέ φούλ, και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να το φτιάξουμε.
κατά σατανική σύμπτωση κυκλοφορώ με το αναφερόμενο Κορεάτη... :lol:
αν συνέβαινε αυτό που λες , δεν θα έπρεπε σε κάθε φουλάρισμα να μην πηγαίνει η βελόνα στην άκρη, ένδειξη οτι εχει γεμίσει;
επίσης αν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα, ο βενζινάς δεν θα απαντούσε οπως απάντησε και θα έπρεπε να τον εκπλήσσει το γεγονός του μη φουλαρίσματος, μιας και το πρόβλημα θα εμφανιζόταν μόνο στο δικό μου αυτοκινητο και σε κανένα άλλο...
Και στο δικό μας στην αρχή το έκανε σποραδικά. Μετά έγινε μόνιμο. Δεν ανησυχήσαμε ποτέ, ούτε ρωτήσαμε κανένα βενζίνα. Μάλλον ο βενζίνας δεν ήξερε τι να πει.

Παρακολούθησε το και θα δεις οτι μάλλον σε λίγο καιρό, θα σου το κάνει συνεχώς.
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”