Μα σε τι ρομαντική πανέμορφη πόλη ζω ο π***
- Το blog μου
- Το blog μου
- Το blog μουαπό ολα τα παρκαρισμένα δεξιά, αυτόν βρήκες να ενοχοποιήσεις; υπήρχαν κ τόσα άλλα ακόμη. που ειναι και ντόπιοι σε αντίθεση με τον αναφερόμενο. Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ, αλλά δεν νομίζω οτι ειναι ο 1ος που φταίειUltiMo_ έγραψε:Ποια? Μιλάς για την Bmw με τις γερμανικές πινακίδες? Αφού ο macpap επιμένει οτι οι Ευρωπαίοι φίλοι μας, δεν είναι σαν κι εμάς και σέβονται τον συνάνθρωπό τους!
- Το blog μουκαι είσαι σίγουρος οτι αν δεν υπήρχε ούτε 1 αυτοκίνητο στα δεξιά, υποθετικά, ο οδηγός της άμαξας θα κινούνταν τέρμα δεξιά;erling έγραψε:Όχι, εννοώ τα παρκαρισμένα δεξιά.................
κάνεις λάθος. γιατι αν εγώ (το λεωφορείο) θελήσω να ανεβάσω ένα καρότσι ή έναν ανάπηρο, θα πρέπει να κλείσω τη μια και μοναδική πλέον λωρίδα για αρκετά λεπτά. Έτσι το πρόβλημα μεταφέρετε στα λεωφορεία. οτι φταίνε αυτά. ενώ το οτι φταίνε τα παρκαρισμένα δεν το σκέφτεται κανείς. έχει γίνει ρουτίνα. για να μην μιλήσω και για δρόμους διαφυγής.. όποτε ακούω σειρήνα πυροσβεστικού ή ασθενοφόρου, έχω όλη την καλή διάθεση να κάνω στην άκρη, αλλα δεν μπορώ! έχω νιώσει άσχημα πολλές φορές. ΠΑΡΑ πολλές φορές..thanos έγραψε:το παρκάρισμα αυτοκινήτων στις ακρες του δρόμου δεν δημιουργούν ιδιαιτερο προβλημα στην κίνηση των οχημάτων
Ναι μόνο σε αυτοκινητόδρομο απαγορεύονται "αργά" οχήματα, λόγω κατώτατου όριου ταχύτητας.thanos έγραψε:δεύτερον: επιτρέπεται τέτοιο μεταφορικό μέσο, εννοώ την άμαξα με το άλογο, να κυκλοφορεί κανονικά στον δρόμο στον οποίο βρισκόσουν και εσύ;
Εγώ είμαι σίγουρος. ο ανθρωπάκος αγχώθηκε πραγματικά όταν με είδε. έκανε στην άκρη, έκανε νοήματα, έψαχνε να βρεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργούσε. Ήθελε να κάνει στην άκρη αλλα δεν μπορούσε. Και δεν ξέρω κατα πόσο είναι εύκολο να παρκάρεις την άμαξα σε ένα κενό και μετά να ξαναξεπαρκάρεις, δίνοντας εντολές στο άλογο. ούτε ξέρω πως θα αντιδράσει το άλογο αν δει έναν όγκο δίπλα του που κάνει φασαρία να τον προσπερνάει ξυστά. Γιαυτό του κανα νόημα να κάνει τη δουλειά του, και άσε τους απο πίσω να κορνάρουν εμένα. γιατι φυσικά πάντα το κακό το λεωφορείο φταίει για όλα!thanos έγραψε:και είσαι σίγουρος οτι αν δεν υπήρχε ούτε 1 αυτοκίνητο στα δεξιά, υποθετικά, ο οδηγός της άμαξας θα κινούνταν τέρμα δεξιά;