Όλα τα είχε η Μαριωρή η κάρτα πολίτη της έλειπε...
- MacPap
Re: Όλα τα είχε η Μαριωρή η κάρτα πολίτη της έλειπε...
Η απάντηση είναι ΝΑΙ...
Διότι ΔΕΝ είναι ηλίθιοι ότι κάνουν το κάνουν εσκεμμένα και αυτό είναι που με εξοργίζει.
Αυτό που επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε είναι πως κομμάτι του κόστους θα είναι και η διαχείριση όλου αυτού του πράγματος από τις τράπεζες οι οποίες φυσικά δεν κάνουν τίποτε τζάμπα.
Διότι ΔΕΝ είναι ηλίθιοι ότι κάνουν το κάνουν εσκεμμένα και αυτό είναι που με εξοργίζει.
Αυτό που επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε είναι πως κομμάτι του κόστους θα είναι και η διαχείριση όλου αυτού του πράγματος από τις τράπεζες οι οποίες φυσικά δεν κάνουν τίποτε τζάμπα.
-
enias
Για στιγμιαία μετάδοση δεδομένων μικρού όγκου όπως είναι ενας κωδικός με ένα ποσό, φαντάζομαι οτι και μια απλή τηλεφωνική σύνδεση αρκεί. Οπως το φαξ.
Αινείας
-
erling
Θυμάμαι φορές που η πιστωτική δεν περνούσε γιατί το δίκτυο ήταν πολύ φορτωμένο.
Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν θα περνάνε από το δίκτυο όλες οι πράξεις.
υ.γ. Βέβαια εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πόσοι θα αγοράζουν πλέον???
Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν θα περνάνε από το δίκτυο όλες οι πράξεις.
υ.γ. Βέβαια εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πόσοι θα αγοράζουν πλέον???
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
-
UltiMo_
National Geografic - MicroChip ID
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Να με κρεμάσουν ανάποδα στο σύνταγμα μαζί με όλη μου την οικογένεια δεν το κάνω αυτό.
-
erling
Υπάρχει και στη Βαρκελώνη τέτοιο Bar...
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Ε! Η ηλιθιότητα δεν είναι προσόν μόνο κάποιων!!!
-
rasPUTIN
- Site Admin
MacPap έγραψε:Να με κρεμάσουν ανάποδα στο σύνταγμα μαζί με όλη μου την οικογένεια δεν το κάνω αυτό.
erling έγραψε:Υπάρχει και στη Βαρκελώνη τέτοιο Bar...
Τὸ Αὔγουστο τοῦ 2004 εἶχε στηθεῖ στὸ Ζάπειο ἔνα κλάμπ, ἀν θυμάμαι καλὰ τῆς Heineken. Ὁλλανδοὶ τὸ εἴχαν. Τὸ face control ἀπαιτοῦσε νὰ ἐπιδείξεις ἀστυνομικὴ ταυτότητα ἢ διαβατήριο. Δὲν κρατούσαν στοιχεία, νὰ ἔλεγχαν ἠλικία; Πάντως δὲν τοῦ ἔπαιρναν ἀπὸ τὸ χέρι. Στὴν συνέχεια μιὰ ὐπάλληλος περνοῦσε κάποια ταινία ὡς βραχιόλι στὸν καρπό. Αὐτὴ τὴν μ*λ*κ** δὲν τὴν κατάλαβα. Μόλις πέρασα τὸ ἔβγαλα καὶ τὸ πέταξα. Οἱ ὑπόλοιποι τὸ εἴχαν στὸ χέρι τους.MacPap έγραψε:Ε! Η ηλιθιότητα δεν είναι προσόν μόνο κάποιων!!!
Τυχαῖο; Μήπως κάτι τὸ καλλιεργοῦν ἐντέχνως ὤστε στὸ τέλος νὰ μὴν ὑπάρξουν ἀντιδράσεις; Μὴν ξεχνάτε ὄτι ἐπὶ Χίτλερ οἱ ἑβραῖοι ἔφεραν κίτρινο ἐξάκτινο ἄστρο στὸ ἀριστερὸ μέρος τοῦ θώρακα.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
enias
Εντάξει παιδιά, το βραχιολάκι υπάρχει χρόνια τώρα στα ξενοδοχεία all inclusive για να ξέρουν σε ποιόν να δίνουν τζάμπα. Υπάρχει βέβαια το πρόβλημα οτι κάποιος μπορεί να το δώσει σε κάποιον άλλον, αλλά στο παραπάνω βίντεο, είναι φανερό οτι ο σκοπός είναι διαφορετικός. Θέλουν ένα ηλεκτρονικό φακέλωμα για να γίνει η δουλειά των Αρχών πιο εύκολη και επίσης για να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τους πλαστογράφους.
Αυτά, ας τα κάνουν στην Ολλανδία που απο πήθικοι που ήταν στην αρχαιότητα, έγιναν αρνάκια σήμερα.Σταθεροί στο ζωικό βασίλειο...
Στην Ελλάδα, αυτά δεν περνάνε. Και η κάρτα του πολίτη να βγει, θα φάει τέτοιο πόλεμο απο τον κόσμο που θα καταργηθεί προτού προλάβουν να την πάρει στα χέρια του και ο τελευταίος πολίτης της χώρας. Εδώ δεν κάνουμε άλλα κι αλλά, το ηλεκτρονικό φακέλωμα θα δεχτούμε; Θα πάει σύννεφο το αντάρτικο.
Αυτά, ας τα κάνουν στην Ολλανδία που απο πήθικοι που ήταν στην αρχαιότητα, έγιναν αρνάκια σήμερα.Σταθεροί στο ζωικό βασίλειο...
Στην Ελλάδα, αυτά δεν περνάνε. Και η κάρτα του πολίτη να βγει, θα φάει τέτοιο πόλεμο απο τον κόσμο που θα καταργηθεί προτού προλάβουν να την πάρει στα χέρια του και ο τελευταίος πολίτης της χώρας. Εδώ δεν κάνουμε άλλα κι αλλά, το ηλεκτρονικό φακέλωμα θα δεχτούμε; Θα πάει σύννεφο το αντάρτικο.
Αινείας