Ρήξη μηνίσκου
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ρήξη μηνίσκου
Γιὰ τὴν ἡ ἀκρίβεια ἡ γνωμάτευση κατόπιν μαγνητικῆς τομογραφίας ἀναφέρει ἐκτεταμένη ῥήξη ἔσω μηνίσκου. Ὁ ἄλλος μηνίσκος καθῶς καὶ οἱ συνδέσμοι ἐβρέθησαν καλῶς.
Δὲν ῥωτάω γιὰ τὸ τὶ ἔπεται, αὐτὸ θὰ τὸ πεῖ ὁ ἰατρός. Φαντάζομαι ὄτι θὰ χρειαστεῖ ἐπέμβαση, πατερίτσα, ἀπαγόρευση ὁδηγήσεως κ.ο.κ.. Ἀν κάποιος εἶχε τὴν ἀτυχία νὰ τὸ πάθει ἀς γράψει τὶς ἐμπειρίες του (ἐφ'ὅσον τὸ ἐπιθυμεῖ).
Δὲν ῥωτάω γιὰ τὸ τὶ ἔπεται, αὐτὸ θὰ τὸ πεῖ ὁ ἰατρός. Φαντάζομαι ὄτι θὰ χρειαστεῖ ἐπέμβαση, πατερίτσα, ἀπαγόρευση ὁδηγήσεως κ.ο.κ.. Ἀν κάποιος εἶχε τὴν ἀτυχία νὰ τὸ πάθει ἀς γράψει τὶς ἐμπειρίες του (ἐφ'ὅσον τὸ ἐπιθυμεῖ).
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
athanatos
- Site Admin
Re: Ρήξη μηνίσκου
Επέμβαση μηνίσκου, έχω κάνει και στα δύο γόνατα. Στο αριστερό το 2001 και στο δεξί το 2007.
Αρθροσκόπηση για την ακρίβεια.
Είναι πιο απλό από το να σου ανοίξουν το γόνατο και να κάνεις 500 ράμματα, αλλά δεν παύει να είναι χειρουργείο.
Το κακό είναι ότι σου λένε ότι θα περπατήσεις σε δύο μέρες και περπατάς σε δέκα. Παίζει ρόλο και το σωματικό βάρος βέβαια. Δεν οδηγείς για είκοσι μέρες, εκτός αν έχεις αυτόματο και έχεις κάνει επέμβαση στο αριστερό.
Οι δέκα μέρες που δίνει το ΙΚΑ για φυσιοθεραπείες δεν φτάνουν.
Δεν θυμάμαι προς το παρών κάτι άλλο. Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες ρώτα.
Αρθροσκόπηση για την ακρίβεια.
Είναι πιο απλό από το να σου ανοίξουν το γόνατο και να κάνεις 500 ράμματα, αλλά δεν παύει να είναι χειρουργείο.
Το κακό είναι ότι σου λένε ότι θα περπατήσεις σε δύο μέρες και περπατάς σε δέκα. Παίζει ρόλο και το σωματικό βάρος βέβαια. Δεν οδηγείς για είκοσι μέρες, εκτός αν έχεις αυτόματο και έχεις κάνει επέμβαση στο αριστερό.
Οι δέκα μέρες που δίνει το ΙΚΑ για φυσιοθεραπείες δεν φτάνουν.
Δεν θυμάμαι προς το παρών κάτι άλλο. Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες ρώτα.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
rasPUTIN
- Site Admin
Νὰ φανταστῶ πατερίτσα.athanatos έγραψε:Το κακό είναι ότι σου λένε ότι θα περπατήσεις σε δύο μέρες και περπατάς σε δέκα.
Τὴν γ*μ*σ*.athanatos έγραψε:Παίζει ρόλο και το σωματικό βάρος βέβαια.
Ὁπότε συμπλέκτης δὲν παίζει μὲ τίποτα.athanatos έγραψε:Δεν οδηγείς για είκοσι μέρες, εκτός αν έχεις αυτόματο και έχεις κάνει επέμβαση στο αριστερό.
Ἐννοεὶς μέρες ἀδείας; Ἔχω ὅλο τὸ ὑπόλοιπο τοῦ 2010.athanatos έγραψε:Οι δέκα μέρες που δίνει το ΙΚΑ για φυσιοθεραπείες δεν φτάνουν.
Γιὰ πές μου, παραμονὴ στὸ νοσοκομεῖο; Νάρκωση;
-
athanatos
- Site Admin
Παραμονή στο νοσοκομείο 2 μέρες.
Εμένα και τις δύο φορές μου έκαναν ολική νάρκωση. Δεν ξέρω αν κάνουν επισκληρίδιο αναισθησία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια, έχω να σου προτείνω έναν πολύ καλό γιατρό.
Εμένα και τις δύο φορές μου έκαναν ολική νάρκωση. Δεν ξέρω αν κάνουν επισκληρίδιο αναισθησία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια, έχω να σου προτείνω έναν πολύ καλό γιατρό.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
rasPUTIN
- Site Admin
Κάνουν καὶ ἐπισκληρίδιο.athanatos έγραψε:Εμένα και τις δύο φορές μου έκαναν ολική νάρκωση. Δεν ξέρω αν κάνουν επισκληρίδιο αναισθησία σε αυτές τις περιπτώσεις.
ΥΓ: μανία μὲ τὴν ὀλικὴ νἀρκωση!!!
Θὰ σὲ πάρω τηέφωνο.athanatos έγραψε:Αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια, έχω να σου προτείνω έναν πολύ καλό γιατρό.
-
erling
Προσοχή όμως γιατί η ασφάλεια δεν καλύπτει το ΦΠΑ.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
τι τις ήθελες τις παλικαριές στα γεράματα?
απο ποδόσφαιρο το παθες ή απο μπάντζι τζάμπινκ?
απο ποδόσφαιρο το παθες ή απο μπάντζι τζάμπινκ?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ποδόσφαιρο δὲν θὰ'ταν ἄσχημα. Τὸ μπάντζι τζάμπινγκ δὲν τὸ θεωρῶ ἄξιο λόγου.
Τὸ ἕπαθα κατὰ τὴν ἐγκατάσταση καλωδίων.
Τὸ ἕπαθα κατὰ τὴν ἐγκατάσταση καλωδίων.
-
UltiMo_
kinky....
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
enias
Haridime, μάλλον το βάρος σου έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην πάθηση και όχι τα καλώδια. Αφού πήρες με τη σειρά τους γιατρούς, μήπως είναι μια ευκαιρία να περάσεις και απο κανα διαιτολόγο; Δεν σε βλέπω να αναρρώνεις γρήγορα με τέτοιο βάρος. 
Αινείας