Aυτοκίνητο φτιαγμένο από LEGO!

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
sissy

Aυτοκίνητο φτιαγμένο από LEGO!

Δημοσίευση από sissy »

Δεν πίστευε στα μάτια του ο γενικός διευθυντής της LEGO όταν φεύγοντας από την εταιρεία στην θέση του αυτοκινήτου του βρήκαν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο από... LEGO!
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας κάθισαν και έφτιαξαν ένα πανομοιότυπο αυτοκίνητο με χιλιάδες τουβλάκια και κάθησαν σε μια γωνιά και περίμεναν να δουν τις αντιδράσεις του.

Πηγή: newsit.gr

Mod (ItaBita): Η δημοσίευση επεξεργάστηκε για την διευκόλυνση των χρηστών στην ανάγνωση του θέματος!

"Ό,τι δεν λύνεται, κόβεται...."
UltiMo_

Re: Aυτοκίνητο φτιαγμένο από LEGO!

Δημοσίευση από UltiMo_ »

εγώ αν μάθαινα οτι οι εργαζόμενοι μου, ασχολούνταν επι -ποιος ξέρει πόσες μέρες- για να φτιάξουν αυτό, αντι να κάνουν αυτό που τους πληρώνω, οι αντιδράσεις μου δε θα ήταν και τόσο καλές :roll:
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

1 από τις καλήτερες πλάκες που εχω δέι!!!Δεν συμφωνώ μαζί σου φίλε μου ultimo!!Πιστευω ότι οι εργαζόμενοι σε τετοιες εταιρίες από τον πίο μικρό έως τον πιο μεγάλο έχουν πολύ καλό χιουμορ,για αυτο πάνε μπροστά από ιδέες.
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Χρειάζεται ἀκόμα κι ὀ χαβαλές. Ἀρκεῖ νὰ ξέρει ὀ ὑπάλληλος νὰ τραβάει μόνος του τὰ λουριά του πρὶν τοῦ τὰ τραβήξει τὸ ἀφεντικό.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
erling

Δημοσίευση από erling »

Μα υπάλληλοι είναι, δεν είναι σκλάβοι.
Μετά το 8ωρό τους μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
Μπορεί αντί για διάλειμμα φαγητού αυτοί να έπαιζαν με τα lego.
Μπορεί να το τελείωσαν σε ένα χρόνο.
Πολλά μπορεί.....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”