Latte Art

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
UltiMo_

Latte Art

Δημοσίευση από UltiMo_ »

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
trip73p
Επικοινωνία:

Re: Latte Art

Δημοσίευση από trip73p »

τι ρίχνει από πάνω ο εκτυπωτής?Νόμιζα κανέλα αλλά είδα μετά πάνω από την κεφαλή να εχει δοχειο με υγρό!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Προσωπικά πάντως όταν πάω για καφέ με ενδιαφέρει ο καφές τι γεύση έχει και όχι τι κατόρθωσε να ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης πάνω στον αφρό.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

trip73p έγραψε:τι ρίχνει από πάνω ο εκτυπωτής?Νόμιζα κανέλα αλλά είδα μετά πάνω από την κεφαλή να εχει δοχειο με υγρό!
καραμέλα ρίχνει!
MacPap έγραψε:Προσωπικά πάντως όταν πάω για καφέ με ενδιαφέρει ο καφές τι γεύση έχει και όχι τι κατόρθωσε να ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης πάνω στον αφρό.
μια ζωή γκρινιάρης. τσ τσ τσ.
Υπερβολικό το "ρομπότ" βέβαια, αλλα σαν πείραμα είναι ωραίο. απλά άχρηστο.
Τώρα το άλλο που φτιάχνεται στο χέρι σε δευτερόλεπτα, δε νομίζω να ενοχλήσει κανέναν. όλοι ευχάριστα θα ξαφνιαστούν. εκτός απο σένα το μίζερο γκρινιάρη.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

:D

Εμ βέβαια γιατί αν είναι να ανεβαίνει η τιμή του καφέ διότι άλλαξε προμηθευτή μελανιών τι να πω εγώ?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”