Latte Art
-
UltiMo_
Latte Art
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Re: Latte Art
τι ρίχνει από πάνω ο εκτυπωτής?Νόμιζα κανέλα αλλά είδα μετά πάνω από την κεφαλή να εχει δοχειο με υγρό!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
- MacPap
Προσωπικά πάντως όταν πάω για καφέ με ενδιαφέρει ο καφές τι γεύση έχει και όχι τι κατόρθωσε να ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης πάνω στον αφρό.
-
UltiMo_
καραμέλα ρίχνει!trip73p έγραψε:τι ρίχνει από πάνω ο εκτυπωτής?Νόμιζα κανέλα αλλά είδα μετά πάνω από την κεφαλή να εχει δοχειο με υγρό!
μια ζωή γκρινιάρης. τσ τσ τσ.MacPap έγραψε:Προσωπικά πάντως όταν πάω για καφέ με ενδιαφέρει ο καφές τι γεύση έχει και όχι τι κατόρθωσε να ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης πάνω στον αφρό.
Υπερβολικό το "ρομπότ" βέβαια, αλλα σαν πείραμα είναι ωραίο. απλά άχρηστο.
Τώρα το άλλο που φτιάχνεται στο χέρι σε δευτερόλεπτα, δε νομίζω να ενοχλήσει κανέναν. όλοι ευχάριστα θα ξαφνιαστούν. εκτός απο σένα το μίζερο γκρινιάρη.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Εμ βέβαια γιατί αν είναι να ανεβαίνει η τιμή του καφέ διότι άλλαξε προμηθευτή μελανιών τι να πω εγώ?