Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
UltiMo_

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΕ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ!!

Εικόνα

Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος. Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…Πρόκειται για …

μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο που χρησιμοποιείται από τα fast food για chicken nuggets και μπιφτέκια. Επίσης χρησιμοποιείται για επεξεργασμένα προϊόντα κοτόπουλου που βρίσκουμε στα σουπερ μάρκετ.Αφού αφαιρεθούν τα βασικά κομμάτια κρέατος από το κοτόπουλο, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια όπως κόκκαλα, εντόσθια κτλ τοποθετούνται σε ένα…ειδικό μηχάνημα το οποίο τα πιέζει και τα πολτοποιεί με αποτέλεσμα την ροζ μάζα που μοιάζει με παγωτό.Στην συνέχεια και εξαιτίας των βακτηρίων που συγκεντρώνει, το μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο πλένεται με αμμωνία. Τέλος, του δίνεται τεχνητά η γεύση κοτόπουλου και βάφεται με συνθετικό χρώμα.

Εικόνα

Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Λαχταριστό, ε;

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
DELPIERO1981

Re: Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι;

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

:mrgreen:

Μας άνοιξες την όρεξη βραδυάτικα
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
enias

Δημοσίευση από enias »

Δεν θέλω να φανώ καχύποπτος, αλλα... η πηγή αυτής της πολύτιμης γνώσης, ποια είναι αν επιτρέπεται;
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

Το θεωρείς αξιόπιστο; Γιατί υπάρχουν και τα σαμποτάζ στην βρώμικη επιχειρηματικότητα. Το κείμενο καρφώνει ευθέως Goodys και McDonalds.
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Μα δε στοχοποιεί κάποια εταιρία. όλοι έχουν κοτόπουλο τέτοιας μορφής. ακόμα και τα μάρκετ (αλλουνού το μυαλό θα πήγαινε στα KFC)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Αυτά είναι μπούρδες ολκής τουλάχιστον για την Ελλάδα που είμαι σίγουρος. Αλλά και στο εξωτερικό το ίδιο ισχύει...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

MacPap έγραψε:Αυτά είναι μπούρδες ολκής τουλάχιστον για την Ελλάδα που είμαι σίγουρος. Αλλά και στο εξωτερικό το ίδιο ισχύει...
Δηλαδή; Τόσο στὴν Ἑλλάδα ὅσο καὶ στὸ ἐξωτερικὸ ἔχει μόνο φυσικὸ κοτόπουλο;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Στην Ελλάδα ναι!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Όσα έχω φάει έχουν ίνες. Άρα σίγουρα δεν είναι πολτός.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”