Ε...όχι...

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
UltiMo_

Re: Ε...όχι...

Δημοσίευση από UltiMo_ »

enias έγραψε:Δεν θέλω να ακούω σχέδια συνωμοσίας.
Το οργανωμένο σχέδιο του Παπανδρέου για την Ελλάδα!
Αποκαλύψεις, που προκαλούν περαιτέρω τριγμούς στην αξιοπιστία του ίδιου του πρωθυπουργού, έφερε στο φως η γνωστή πλέον ιστοσελίδα wikileaks.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Γιώργος Παπανδρέου γνώριζε πoλύ πριν τη νίκη του στις εκλογές το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, ενώ το σημαντικότερο ίσως είναι η αποκάλυψη ενός τηλεγραφήματος της αμερικανικής πρεσβείας, σχετικά με την άποψη του πρωθυπουργού για το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα.

Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Παπανδρέου επιθυμούσε την εξάπλωση της δυναμικής του ΔΝΤ, για να μπορέσει να κυριαρχήσει και να επικρατήσει η λογική του, ώστε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «να δούμε τον πλανήτη που θέλουμε»…!!!

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Tassos

Δημοσίευση από Tassos »

enias,

Χαίρομαι ( :oops: ) όσο είναι σωστή η έκφραση για την παρατήρηση ότι με τη δραχμή θα έχουμε πρόβλημα καθώς ελάχιστα προϊόντα από αυτά που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητα μας είναι αμιγώς ελληνικά χωρίς ανάγκη για εισαγόμενη προστιθέμενη αξία.

Τάσος
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

enias δεν παίζει πρόβλημα για το αν θες να ακούς για θεωρίες συνομωσίας ή όχι.
Όπως και να το πείς , όπως και να το θέσεις καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε παγκόσμιο επίπεδο.Βέβαια εμείς έχουμε την τύχη να μας κυβερνάει (λέμε τώρα) ο αρχιβλάκας της διεθνής σκακιέρας .

Όπως και να χει το φίδι της παγκοσμιοποίησης θα αρχίσει να τρώγεται μόνο του σε λίγο.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Δυστυχώς δεν πρόκειται περί "αρχιβλάκα" "αρχιβλάκες" είμαστε εμείς. Αυτός και οι "συν αυτώ" κάνουν πολύ καλά την δουλειά η οποία τους ανατέθηκε.

Απλώς εμείς νομίζουμε εσφαλμένα πως ασχολούνται με την βελτίωση της δικής μας ζωής, ενώ αυτοί εχουν άλλους στόχους στον βωμό των οποίων θυσιάζουν ότι "ιερό και όσιο" είχε απομείνει στον έλληνα.

Αλλά ΚΑΙ γιαυτό φταίμε εμείς! Εμείς που με την φυγοπονία η οποία μας διακρίνει ως Έλληνες επιτρέψαμε να συμβεί κάτι τέτοιο... Ελπίζω (αν και αμφιβάλλω) να βάλουμε μυαλό πριν είναι τελείως αργά.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Τα προσωπικά μας λάθη τα ξέρω πολύ καλά και έχω μιλήσει και παλαιότερα για καταστάσεις στρουθοκαμηλισμού στην ελληνική κοινωνία , αυτό όμως δεν αναιρεί το μεγαλείο της βλακείας που διακρίνει αυτό τον άνθρωπο.

Ο μεγαλύτερος διδάξας για να καταλάβεις κάποια πράγματα είναι η ιστορία.Απλά θυμήσου ένα σκηνικό (δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε περ).

Πήγε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο και κατέληξε στο νοσοκομείο.Σε παιδάκι 10 ετών να πας και να το πεις δεν θα το κάνει.

Ευχαριστώ. :D
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Φιλε μου ο μόνος που φταίει είμαστε εμείς... Και όσο δεν το χωνεύουμε αυτό παύοντας να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα και αποδιοπομπαίους τράγους δεν γίνεται τίποτε... ΕΜΕΙΣ πρέπει να αλλάξουμε. Κανένας από αυτούς δεν είναι βλάκας αφού κατόρθωσε να είναι εκεί που είναι. Μονό εμείς είμαστε οι βλάκες που τους βάζουμε να μας κυβερνάνε. Αν βάλω για οικονόμο στο σπίτι μου ένα κλέφτη δεν φταίει ο κλέφτης, η δική μου βλακεία φταίει. Εγώ φταίω και κανένας άλλος και φταίω περισσότερο όσο τον αφήνω να με κλέβει.

Γελάμε (ενώ θα έπρεπε να κλαίμε) με τα "αμερικανάκια" (όπως τους αποκαλούμε υποτιμητικά) γιατί τοποθέτησαν ένα ανδρείκελο (J. B Junior) στη θέση του προέδρου, ενώ θα έπρεπε να κλαίμε που φτάσαμε να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα τοποθετώντας μια "ολόκληρη σειρά" ανδρείκελων στην κυβέρνηση...

Φιλικά πάντα αλλά "αγανακτισμένα"

Κώστας
Εικόνα
grigoris

Σου ξανατονίζω τη φράση μου.
Τα προσωπικά μας λάθη τα ξέρω πολύ καλά και έχω μιλήσει και παλαιότερα για καταστάσεις στρουθοκαμηλισμού στην ελληνική κοινωνία , αυτό όμως δεν αναιρεί το μεγαλείο της βλακείας που διακρίνει αυτό τον άνθρωπο.
Εννοείται ότι εμείς φταίμε πρώτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίω και για τον τρόπο σκέψης του jeffrey.
Και σιγά το μυαλό δλδ.Ούτε να μιλήσει μπορεί ούτε τίποτα.Τον βάλανε εκει πέρα μερικοί μάγκες και οτι του λένε κάνει.Που στο διάλο το βρήκε το μυαλό?
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

grigoris έγραψε:...Τον βάλανε εκει πέρα μερικοί μάγκες...
ΕΔΩ είναι η διαφορά μας... ΔΕΝ τον έβαλαν κάποιοι... ΕΜΕΙΣ τον βάλαμε...

Και ξαναλέω για να φτάσεις εκεί δεν μπορείς να είσαι βλάκας. Μπορεί να μην είσαι Einstein αλλά δεν είσαι βλάκας. Ασχετα με το αν τον εκτιμώ ή όχι (και δεν τον εκτιμώ καθόλου διότι η έλευσή του σηματοδότησε άλλη μια πτώση της Ελλάδας) δεν μπορώ να πω πως είναι βλάκας. Κανένας που φτάνει να είναι πρωθυπουργός μιας χώρας δεν μπορεί να είναι βλάκας. Ξέρει όμως να κοροϊδεύει καλά τον κόσμο όπως όλοι οι πολιτικοί...

Τέλος πάντων αρκετά ασχολήθηκα για σήμερα με αυτούς τους απατεώνες...
Εικόνα
grigoris

Φτάνεις πολύ εύκολα να γίνεις και πρωθυπουργός και ότι άλλο θες αρκεί να έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες.
Αρκεί να θυμηθούμε όλοι πως ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ και για ποιο λόγο.Απο ποιους χρηματοδοτήθηκε το 75 και για ποιον λόγο ήρθε στην εξουσίια το 81.
Ο jeffrey κρατάει απο "καλή" κούνια και οι δικοί του φροντίζουν να τον στηρίζουν πολύ καλά.
Ο καθένας θα μπορούσε με τη στήριξη των ΜΜΕ αλλά και άλλων που δυστυχώς έχουν επέμβει σε όλες τις χώρες και τις κουμαντάρουν για δικό τους όφελος να γίνει πρωθυπουργός.
Η προπαγάνδα ζει και βασιλεύει.Ζώο να είσαι einstein θα σε παρουσιάσουνε και θα αποδείξουν και στον κόσμο ότι είσαι.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Ακόμα και έτσι πάλι εμείς φταίμε που με την υπεροψία τον εγωισμό και τον "ξερολισμό" μας δεν βλέπουμε περα απο την μύτη μας... Και ως γνωστόν "το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται"... :D
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”