Είναι από τα χειρότερα δυστυχήματα
-
UltiMo_
Είναι από τα χειρότερα δυστυχήματα
Δύο νεαρά ζευγάρια με τις μηχανές τους, είναι σταματημένα σε φωτεινό σηματοδότη, περιμένοντας να ανάψει το πράσινο για να συνεχίσουν τον δρόμο τους...
Κανείς δεν υποψιάζεται πως ο θάνατος, για τους τρεις απ' αυτούς, βρίσκεται πολύ κοντά τους...!
http://www.liveleak.com/e/a37_1314956266
Κανείς δεν υποψιάζεται πως ο θάνατος, για τους τρεις απ' αυτούς, βρίσκεται πολύ κοντά τους...!
http://www.liveleak.com/e/a37_1314956266
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Re: Είναι από τα χειρότερα δυστυχήματα
Άλλος ένας που είχε την εντύπωση πως είχε τα πάντα υπό έλεγχο μέχρι που σκότωσε 3 ανθρώπους. τι φταίνε οι άλλοι να πληρώνουν όμως την βλακεία του κάθε βλάκα.? Και απ'οτι φαίνεται η βλακεία είναι διεθνές φαινόμενο δεν έχουμε μόνο εμείς βλάκες.
-
grigoris
Αυτό να το θυμόμαστε όλοι γτ εδώ και χρόνια προσπαθούνε μερικοί να μας πείσουν ότι όλα τα σκατά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.Και απ'οτι φαίνεται η βλακεία είναι διεθνές φαινόμενο δεν έχουμε μόνο εμείς βλάκες.
Ευχαριστώ.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ἀφοῦ τὰ ξέρετε:
τὰ πρόστιμα εἶναι εἰσπρακτικά
οἱ ἀνίκανοι ὁδηγοὶ κρύβουν τὴν ἀνικανότητά τους πίσω ἀπὸ τὶς διατάξεις τοῦ ΚΟΚ
Κρίμα γιὰ τοὺς ἀνθρώπους στὶς μοτοσυκλέτες, ὅσο γιὰ τὸν ὁδηγὸ τοῦ αὐτοκινήτου νὰ καεῖ στὴν κόλαση.
ΥΓ: περαστικά μας.
τὰ πρόστιμα εἶναι εἰσπρακτικά
οἱ ἀνίκανοι ὁδηγοὶ κρύβουν τὴν ἀνικανότητά τους πίσω ἀπὸ τὶς διατάξεις τοῦ ΚΟΚ
Κρίμα γιὰ τοὺς ἀνθρώπους στὶς μοτοσυκλέτες, ὅσο γιὰ τὸν ὁδηγὸ τοῦ αὐτοκινήτου νὰ καεῖ στὴν κόλαση.
ΥΓ: περαστικά μας.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
επίσης το βίντεο είναι και για όσους δικυκλιστές λένε: "εγώ προσέχω"
έχω βαρεθεί να βλέπω καθημερινά μικροατυχήματα στην πόλη με παπάκια, με μικρές ταχύτητες μεν, αλλα παιδάκια, παλικάρια, γυναίκες, παπούδες, στο δρόμο να σφαδάζουν απο τους πόνους. Η μοναδική ατάκα που ακούς τριγύρω είναι: "γαμώ τα κωλοπαπάκια σας......"
έχω βαρεθεί να βλέπω καθημερινά μικροατυχήματα στην πόλη με παπάκια, με μικρές ταχύτητες μεν, αλλα παιδάκια, παλικάρια, γυναίκες, παπούδες, στο δρόμο να σφαδάζουν απο τους πόνους. Η μοναδική ατάκα που ακούς τριγύρω είναι: "γαμώ τα κωλοπαπάκια σας......"
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Το "εγώ προσέχω" πάει σε όλους μας αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πραγματικά ήταν αδύνατο να κάνουν κάτι οι μηχανές.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
DELPIERO1981
O μοτοσυκλετιστής κινδυνεύει από οτιδήποτε...
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
- MacPap
Κυρίως από την βλακεία του όμως...
-
UltiMo_
κάτι ξέρουν στην Ελλάδα και περνάνε με κόκκινο οι παπάκηδες..
-
DELPIERO1981
Όχι πάντα φίλε μου. Είμαι μοτοσυκλετιστής και μπορώ να σου πω ότι τις περισσότερες φορές κινδύνεψα από άλλους. Δεν αναφέρομαι καθόλου στους βλάκες μοτοσυκλετιστές, αυτοί ας πάνε για βρούβες -αλλά ας σκέφτονται τη μανούλα τους πίσω που θα ανάβει το καντηλάκι στον τάφο τους- αναφέρομαι στους σωστούς αναβάτες. Αυτοί που θα φορέσουν το κράνος τους και όλον τον εξοπλισμό τους όταν θα πάνε ταξίδι, σεβόμενοι τα όρια ταχύτητας, και δεν θα βάζουν γενικά τη ζωή τους σε κίνδυνο με κόντρες και σούζες. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμη από αυτούς που δίνουν το σωστό παράδειγμα... Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να αντιδράσεις καθόλου, όπως έδειξε το βίντεο.MacPap έγραψε:Κυρίως από την βλακεία του όμως...
Η μοτοσυκλέτα δεν είναι επικίνδυνη, είναι απόλαυση. Απλά πρέπει να σεβαστεί ο αναβάτης ΠΙΣΤΑ κάποια πράγματα. Αν δε το κάνει... έχασε
Πάντα φιλικά.
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;