Τροχαία
-
grigoris
Re: Τροχαία
Τιμή και δόξα και στην τροχαία αλλά και σε όλη την αστυνομία.Λειτούργημα κάνουν τα παλληκάρια.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
DELPIERO1981
Έχω διαφορετική τοποθέτηση πάνω στο θέμα... αλλά δεν πειράζει.
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
-
athanatos
- Site Admin
θα θέλαμε να την μάθουμε.DELPIERO1981 έγραψε:Έχω διαφορετική τοποθέτηση πάνω στο θέμα... αλλά δεν πειράζει.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
DELPIERO1981
Δεν θέλω να γίνει καυγάς μεταξύ άλλων μελών του φόρουμ, απλά με αυτά τα βίντεο κάπως εκνευρίζομαι γιατί ξέρω (όπως και πολλοί άλλοι) ότι η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι αλλού και αλλιώς.
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
-
grigoris
Πραγματικά εγώ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.Δεν τίθεται θέμα καυγά.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
-
UltiMo_
Τι άθλιο βίντεο είναι αυτό? Κανένας λόγος ύπαρξης. Γιατι τόση διαφήμιση? Νόμιζα οτι στο τέλος θα προσπαθούσαν να προωθήσουν κάποιο προιόν.
(Αν στο τέλος έλεγε: "και όλα αυτά τα πετύχαμε χάρη στο ΠΑΣΟΚ" θα ήταν πιο πετυχημένο)
(Αν στο τέλος έλεγε: "και όλα αυτά τα πετύχαμε χάρη στο ΠΑΣΟΚ" θα ήταν πιο πετυχημένο)
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Όπως έχω ξαναγράψει, στο odigein γράφονται όλα και εκφράζουμε τη γνώμη μας, όποια κι αν είναι αυτή, μέσα στα πλαίσια των κανονισμών.
Δεν επιβάλουμε τη άποψή μας, απλά συζητάμε. Οι αντιπαραθέσεις, δεν είναι καυγάδες.
Δεν επιβάλουμε τη άποψή μας, απλά συζητάμε. Οι αντιπαραθέσεις, δεν είναι καυγάδες.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
rasPUTIN
- Site Admin
Τοὺς ὀπλίτες τῆς Τροχαίας, τοὺς ταλαίπωρους οἰ ὁποῖοι ἐργάζονται στὸν δρόμο, τοὺς σέβομαι.
Ἴσως θὰ ἔπρεπε νὰ ἔχουν ἕνα βῆμα νἀ ένε τὶ ἔχουν δεῖ τὰ μάτια τους καὶ τὶ συνιστοῦν ὄχι μιλῶντας θεωρητικῶς ἀλλὰ ἔχοντας τὴν ἐμπειρία τοῦ δρόμου.
Ἴσως θὰ ἔπρεπε νὰ ἔχουν ἕνα βῆμα νἀ ένε τὶ ἔχουν δεῖ τὰ μάτια τους καὶ τὶ συνιστοῦν ὄχι μιλῶντας θεωρητικῶς ἀλλὰ ἔχοντας τὴν ἐμπειρία τοῦ δρόμου.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)