Ε είναι ηλίθιος ο κόσμος...

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
athanatos
Site Admin

Re: Ε είναι ηλίθιος ο κόσμος...

Δημοσίευση από athanatos »

Εκτός θέματος.

Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Μοιραία φωτογράφιση
Την τελευταία του πνοή στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, σε χώρο στάθμευσης τρένων άφησε χθες βράδυ ένας 22χρονος.

Ο νεαρός είχε ανέβει σε σταθμευμένο βαγόνι στις σιδηροτροχιές, με σκοπό να φωτογραφηθεί.

Ξαφνικά όμως τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. (UltiMo_ : έχω την εντύπωση οτι μόνο "ξαφνικά" μπορεί να σε χτυπήσει το ρεύμα...)
Ο άτυχος 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν πολύ αργά. Το ρεύμα κεραυνοβόλησε (UltiMo_ : :?: :?: ) τον άτυχο νεαρό.
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Tassos

Δημοσίευση από Tassos »

Υποψήφιος για το βραβείο Δαρβίνου (Darwin Awards).

Τάσος
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Και γκαντέμης και βλάκας.Τι άλλο μπορούσε να περιμένει.?
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
DELPIERO1981

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

UltiMo_ έγραψε:Μοιραία φωτογράφιση
Την τελευταία του πνοή στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, σε χώρο στάθμευσης τρένων άφησε χθες βράδυ ένας 22χρονος.

Ο νεαρός είχε ανέβει σε σταθμευμένο βαγόνι στις σιδηροτροχιές, με σκοπό να φωτογραφηθεί.

Ξαφνικά όμως τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. (UltiMo_ : έχω την εντύπωση οτι μόνο "ξαφνικά" μπορεί να σε χτυπήσει το ρεύμα...)
Ο άτυχος 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν πολύ αργά. Το ρεύμα κεραυνοβόλησε (UltiMo_ : :?: :?: ) τον άτυχο νεαρό.

Καλά δεν σκέφτηκε ότι μέσα από αυτά τα μακρυά πράγματα... κάτι υπάρχει; :twisted:
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι από πού ήρθε το ρεύμα ακούμπησε τα εναέρια καλώδια?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Εγώ πάντως ΔΕΝ ανεβαίνω εκεί πάνω για να ψάξω! :lol:
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Σίγουρα δεν θα πάω για φωτογραφίες...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Στα δικαστήρια το facebook

Στα δικαστήρια το facebook

Με το γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης τα έβαλε ένας πατέρας από το Country Antrim επειδή η 12χρονη κόρη του δημοσίευσε στη σελίδα της προκλητικές φωτογραφίες.

Χτες το βράδυ, ο πατέρας, το όνομα του οποίου δεν μπορεί να σημειωθεί για να προστατευτεί η ταυτότητα της ανήλικης κόρης του, απαιτεί από το facebook καταρχήν να διαγράψει το λογαριασμό της κόρης του καθώς και να μην της επιτρέψει τη δημιουργία λογαριασμού στο μέλλον.

Το ανήλικο κορίτσι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα συμπεριφοράς, λάμβανε μηνύματα ακατάλληλου περιεχομένου από ενήλικες άντρες, οι οποίοι της ζητούσαν να ανεβάζει φωτογραφίες της. Η κοπέλα έκανε ό,τι της ζητήθηκε από τους άγνωστους άντρες, ενώ δε δίστασε να δημοσιεύσει και πληροφορίες για τον τόπο διανομής της καθώς και για το σχολείο στο οποίο φοιτά.
erling

Δημοσίευση από erling »

Αν όμως γίνει διερεύνηση και αποδειχθεί ότι τις φωτογραφίες τις ανέβασε από τον υπολογιστή στο σπίτι, ποιος έχει την ευθύνη?
Αν τις ανέβασε από ιντερνετ καφέ, ποιος έχει την ευθύνη?
Αν τις ανέβασε από το σχολείο, ποιος έχει την ευθύνη?
Αν τις ανέβασε από Η/Υ φίλου, ποιος έχει την ευθύνη?
Αν δήλωσε στο FB πως είναι ανήλικη, τότε έχει και αυτό ευθύνη.
Πάει μακρυά η βαλίτσα.....
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”