Ε είναι ηλίθιος ο κόσμος...
- MacPap
Re: Ε είναι ηλίθιος ο κόσμος...
αυτά τα site γιαυτό ζητούν ηλικία... για να είναι καλυμμένοι... και μάλλον είναι...τώρα να σβήσουν τον λογαριασμό νομίζω πως θα το κάνουν... να της απαγορεύσουν να ξαναμπεί αυτό είναι από απίθανο μέχρι αδύνατο περνώντας από το παράνομο από την στιγμή που θα ενηλικιωθεί...
Γενικότερα πάντως το faceook έχει μια ηλίθια και αλαζονική αντιμετώπιση προς τους χρήστες...
Γενικότερα πάντως το faceook έχει μια ηλίθια και αλαζονική αντιμετώπιση προς τους χρήστες...
-
erling
young baby boy repeatedly gets bit King Cobra snake GRAPHIC
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
rasPUTIN
- Site Admin
-
UltiMo_
Απο τη ζήνα και τον ηρακλή είναι το βίντεο?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
UltiMo_
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
E? Όπως το βλέπει ο καθέναςHaridimos έγραψε:Ποῦ εἶναι τὸ κακό;
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Έλεγχος γεννήσεων στην Ινδία είναι ή προσπάθεια για είσοδο στο βιβλίο Guinness στην κατηγορία ο ποιο ηλίθιοι γονείς του κόσμου...
Πάντως μετά από λίγο ψάξιμο αναφέρεται πως το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι μια συνήθης πρακτική στην Ινδία και αποτελεί μια μέρος μια ιεροτελεστίας, κατά την οποία ή έχουν αφαιρέσει τα δόντια από το φίδι ή του έχουν με κάποιο τρόπο αφαιρέσει την δυνατότητα να ανοίξει το στόμα του. Αποτέλεσμα είναι να χτυπάει μόνο το μωρό στο κεφάλι χωρίς να μπορεί να δαγκώσει...
Σε κάθε περίπτωση είναι .......
Πάντως μετά από λίγο ψάξιμο αναφέρεται πως το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι μια συνήθης πρακτική στην Ινδία και αποτελεί μια μέρος μια ιεροτελεστίας, κατά την οποία ή έχουν αφαιρέσει τα δόντια από το φίδι ή του έχουν με κάποιο τρόπο αφαιρέσει την δυνατότητα να ανοίξει το στόμα του. Αποτέλεσμα είναι να χτυπάει μόνο το μωρό στο κεφάλι χωρίς να μπορεί να δαγκώσει...
-
rasPUTIN
- Site Admin
Σὲ ἐμὰς τοὺς δυτικοὺς ἡ θέα τοῦ φιδιοῦ προκαλεῖ τρόμο καὶ ἀνησυχία. Ἔχω περάσει πάρα πολλὰ καλοκαίρια τῆς ζωής μου στὸ χωριὸ κι ἔω μἄθει νὰ συμβιώνω μὲ διάφορα ἔντομα: σφῆκες, μπούμπουρες, κυνηγοὺς κ.ο.κ.. Ὅταν βλέπω στὴν ἐταιρεία μου κάποιους συναδέλφους νὰ τρέχουν ἀλαφιασμένοι στὴν θέα τοῦ ἐντόμου χαμογελῶ εἰρωνικῶς.MacPap έγραψε:Πάντως μετά από λίγο ψάξιμο αναφέρεται πως το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι μια συνήθης πρακτική στην Ινδία και αποτελεί μια μέρος μια ιεροτελεστίας, κατά την οποία ή έχουν αφαιρέσει τα δόντια από το φίδι ή του έχουν με κάποιο τρόπο αφαιρέσει την δυνατότητα να ανοίξει το στόμα του. Αποτέλεσμα είναι να χτυπάει μόνο το μωρό στο κεφάλι χωρίς να μπορεί να δαγκώσει...
Ἀν ἰσχύει γιὰ τὸ king cobra snake ὄτι γιὰ τὴν Mamba (ἡ ἀντίδραση τοῦ ἀνθρωπίνου ὀργανισμοῦ στὸ δηλητήριο) τότε ἴσως νὰ ξέρουν τὶ κάνουν.erling έγραψε:E? Όπως το βλέπει ο καθέναςHaridimos έγραψε:Ποῦ εἶναι τὸ κακό;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
erling
Haridimos και εγώ έχω την ίδια αντιμετώπιση με εσένα προς τα διάφορα έντομα και μπορώ να σου πω πως θεωρώ το φίδι ένα από τα ομορφότερα ζώα. Θα είχα φωτογραφίες να σου δείξω με αλμπίνο πάνω μου και παιχνίδι με κόμπρα αν δεν μου έκλεβαν την μηχανή στην Ταϊλάνδη.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα έβαζα τον γιο μου να παίζει μαζί του. Και αυτό διότι δεν μπορώ να κρίνω τα ήθη και έθιμα κάποιων λαών με τα δικά τους μέτρα, παρά μόνο με τα δικά μου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα έβαζα τον γιο μου να παίζει μαζί του. Και αυτό διότι δεν μπορώ να κρίνω τα ήθη και έθιμα κάποιων λαών με τα δικά τους μέτρα, παρά μόνο με τα δικά μου.
-
UltiMo_