Nespresso

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
UltiMo_

Nespresso

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Σαν χρήστης καφετιέρας nespresso, (την συστήνω ανεπιφύλακτα) μου ήρθε ένα email για μια καινούργια ποικιλία καφέ. πήγα και εγώ ο φουκαράς να πατήσω να δώ τι έχει αυτός ο καφές.Οι πληροφορίες του site:

Ο έντονος, μεστός και βελούδινος αυτός espresso, αποκαλύπτει απαλές και ντελικάτες νότες γάλακτος που υποστηρίζονται επιτυχημένα από μία δροσιστική υπόνοια φρούτων.

EE?? :astrakia :astrakia

(τι ωραία που τα λένε οι κερατάδες ε?)

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
DELPIERO1981

Re: Nespresso

Δημοσίευση από DELPIERO1981 »

Εγώ έχω άλλη καφετιέρα και δεν μου έρχονται τέτοια μέηλ :D
ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΩ ΔΙΌΔΙΑ;... ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΌ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ;
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Τελικά μήπως αλλάξαμε σπόνσορα?
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Τι καφετιέρα έχεις εσύ? deloghi? αυτοί δεν έχουν καν υπολογιστή, πως να σου στείλουν mail?
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Έχω μπρίκι και μάτι όχι καφετιέρα. Εγώ πίνω καφέ όχι τα αποτελέσματα μιας μελέτης...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
erling

Δημοσίευση από erling »

Μόνο τούρκικο δηλαδή φιλαράκι?
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Αρνητικός σε όλα. Για το φραππέ να συμφωνήσω οτι είναι οτι χειρότερο υπάρχει. υγρός καφές κακής ποιότητας, αποξηραμένος και αφυδατομένος για να γίνει σκόνη, συσκευασμένος, και μετά τον κάνουμε εμέις ξανά υγρό.
για τον esspresso που είναι κανονικός φρεσκοκομμένος καφές φίλτρου, τι σε ενόχλησε?
erling

Δημοσίευση από erling »

Πραγματικά το έχω ακούσει πολλές φορές και απορώ. Από που προκύπτει πως ο Στιγμιαίος Νες Καφέ είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε καφέ;
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Κυρίως απο το στομάχι μου κρίνω εγώ. Δεύτερον απο τον τρόπο παρασκευής? δημιουργίας? πως να το πω.

ο χειρότερος μακράν όμως είναι ο τούρκικος γιατι τόσα χρόνια δεν έχουν βρει έναν υποτυπώδη τρόπο να τον φιλτράρουν.
erling

Δημοσίευση από erling »

Όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες τον ίδιο τρόπο παρασκευής έχουν. Ποιος είναι αυτός και γιατί είναι κακός;
Εμένα ο φραπές δεν με έχει πειράξει καθόλου. Ούτε στο στομάχι ούτε στα νεύρα ούτε στον ύπνο.
Αντίθετα αν πιω εσπρέσο, που μου αρέσει πάρααα πολύ και μόνο σκέτος, με πιάνει ένας εκνευρισμός μετά και έχω πρόβλημα ύπνου αν τον πιω βράδυ.

Μα στον τούρκικο πίνεις το ζουμί, το στερεό μένει κάτω, κατακάθι δηλαδή ώστε να μας λένε την μοίρα μας :)
Εικόνα - Το blog μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”