Tassos έγραψε:Ultimo,
Το ζήτημα δεν είναι θα μιλάει ή όχι αλλά το τι κάνει συνολικά. Και αυτό ισχύει για τους βουλευτές αλλά και για αστέρες της τηλεόρασης που βγαίνουν και καταγγέλλουν τους πάντες ( π.χ. μια εργάσιμη μέρα κατά τις 9 το βράδυ) αλλά επωφελούνται από το σύστημα όταν πχ τους πιάσουν σε πλωτό μέσο να φέρονται να εμπλέκονται σε διακίνηση ουσιών.
Αντί να έδινε χρήματα να φέρει γάλα και βουλή ας χρησιμοποιούσε το υψηλότατο IQ της για να πέσει η τιμή του γάλακτος το καρτέλ του οποίου ακόμα διερευνάται από (αντιπαραγωγικούς) δημόσιους υπαλλήλους που εισπράττουν πολύ υψηλούς μισθούς. Αποφεύγω να αναφερθώ σε μειώσεις μισθών και προνομίων μέσα στο κτίριο της βουλής.
Κι ας της θυμίσει κάποιος τους απολυμένους από την εκδοτική εταιρεία του ΚΚΕ που δυστυχώς και αυτοί θα έχουν ανάγκη από γάλα και ψωμί.
Τάσος
Γιατί φίλε Γιαννάκη μόνο υποστηρικτές του λαού δεν είναι ούτε η κυρία κανέλλη αλλά ούτε και η ευρύτερη ηγεσία της αριστεράς που με τόσο κόπο προσπαθεί να μας πείσει τόσα χρόνια.
Όταν όμως έβγαινε η λιάνα και έλεγε ήμαστε κατά των αγανακτιμένων γτ δεν δέχονται μετανάστες στις πλατείες δεν έπιαζε πρόβλημα ε?
Ουστ απο εδώ τα κατακάθια της κοινωνίας.Μια ζωή υποστηρικτές των ξένων , και τα δικαιώματα των ξένων , και σε πορείες των ξένων το πάμε κλπ αλλα για τον Έλληνα μη σου πω.Απολύθηκε κόσμος απο τον 902 , τυποεκδοτική κλπ.Που πήγαν ξαφνικά ΠΑΜΕ και εργατικά κέντρα που σε οποιεσδήποτε άλλες περιπτώσεις θα είχαν μαζευτεί κα θα ουρλιάζαν?
Για να μην το πάμε παρακάτω που τρελλαίνονται μόνο και μόνο στο άκουσμα της λέξης Ελλάδα , σημαία κλπ.Τόσο πατριώτες είναι.
Στον καιάδα ρε οι αλήτες.