Τι θα κάψετε φέτος?

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
UltiMo_

Re: Τι θα κάψετε φέτος?

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ε και το ξύλο δεν είναι και φθηνό. Αν πιάσουν τα κρύα και αρχίσεις να πετάς μέσα κουτσουρα, τον έκαψες τον ένα τόνο σε 4-5 μέρες.
Με 3 ξυλαράκια δουλειά δεν κάνεις.

Εγω ενεργειακό έχω και δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να καίει τουλάχιστον 2-3 ώρες για να καταφέρει να βγάλει ζεστό αέρα. Ο οποίος φυσικά είναι υπερβολικά ικανοποιητικός..

Όσο για το μικρό παιδί πράγματι είναι τεράστιο πρόβλημα. Πέρσυ με τα χιόνια ήμουνα Αθήνα που είχαμε τότε 1,5 έτους παιδί. Εγώ ήμουνα με το κοντομάνικο και ίδρωνα, χωρίς υπερβολή. Φούρνος μέσα και να καίει όλη μέρα :?

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

UltiMo_ έγραψε:...Πέρσυ με τα χιόνια ήμουνα Αθήνα που είχαμε τότε 1,5 έτους παιδί.
Πόσα παιδιά έχεις UltiMo;
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

είχα 4 αλλα τα 'δωσα. καίνε πολύ πετρέλαιο! :lol:
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Τοτε δεν σου χουν κάνει καλή δουλειά Γιάννη.
Τα ενεργειακά του αέρα δουλεύουν μπαμ μπαμ γι αυτό και προτιμώνται περισσότερο απ ότι τα ενεργειακά ζεστού νερού.
+ του ότι έχωντας κλειστή εστία δεν έχεις ιδιαίτερες καταναλώσεις σε ξύλα ...
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

UltiMo_ έγραψε:είχα 4 αλλα τα 'δωσα. καίνε πολύ πετρέλαιο! :lol:
:lol: :lol: :lol:
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
xrisa

Δημοσίευση από xrisa »

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της μεγάλης διάρκειας του χειμώνα, φέτος κόψαμε το πετρέλαιο επί του παρόντος χρησιμοποιούμε επιτοίχιο λέβητα αερίου τον οποίο έχουμε συνδέσει στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση της ατομικής θέρμανσης, αυτό θα μας στοιχίζει γύρω στα 160 ευρώ τον μήνα, πάντα με δεδομένο την χαμηλή θερμοκρασία
Η αρχική ιδέα ήταν να κατασκευάσει ο σύζυγος ενεργειακό τζάκι με ξύλα το οποίο και πάλι θα συνδεόταν με το δίκτυο.
Αλλά επειδή οι συμπατριώτες μου εδώ προτιμούν το ξύλο, και επειδή ο σύζυγος είναι μηχανολόγος και αφού είδε διάφορους τύπους ενεργειακών τζακιών, τα κατασκευάζει από την αρχή μόνος ή κάνει μετατροπές στα παραδοσιακά τζάκια.
Και επειδή είμαστε όλοι της τελευταίας στιγμής όλοι οι πελάτες θέλουν ΤΩΡΑ το τζάκι ή την μετατροπή ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
να μείνουμε εμείς χωρίς τζάκι, ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε και εμείς το δικό μας, άλλο να δίνεις 500 ευρώ τον μήνα για πετρέλαιο, άλλο 160 για αέριο και άλλο μόνο 100 ευρώ για καυσόξυλα.
Σε καμιά περίπτωση δεν θα βάζαμε πέλετ.
thanos

Δημοσίευση από thanos »

xrisa έγραψε: Σε καμιά περίπτωση δεν θα βάζαμε πέλετ.
γιατί το λές αυτό;
τι μειονεκτήματα έχει το πέλετ;

δεν ειναι λίγοι αυτοί που το αναφέρουν επειδή εχει αρκετά πλεονεκτήματα.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εγω λέω να κάψουμε τους "βολευτές"
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

thanos έγραψε:τι μειονεκτήματα έχει το πέλετ;
Εσύ να μας πεις που το έχεις δοκιμάσει εδώ και 2 χρόνια
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

MacPap έγραψε:Εγω λέω να κάψουμε τους "βολευτές"
Θὰ βρωμίσουμε ῥὲ γμτ.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”