Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι
-
UltiMo_
Re: Νεκρος με μαχαιρια στο Κερατσινη;
Σίγουρα έχουν, και σε λίγους μήνες το κόμμα θα εξαφανιστεί
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Αυτό μάλλον για χλωμό το βλέπω!!! (και ορθώς αν με ρωτάς)
-
UltiMo_
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ στο Κερατσίνι: Μαχαίρωσαν 20χρονο στο δρόμο!
Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ στην οδό Γαληνού 37 στο Κερατσίνι, όπου ένας 20χρονος τραυματίστηκε από έναν 50χρονο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυμάτισε ελαφρά με σουγιά τον 20χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσειο Νοσοκομείο.
Ο 50χρονος δράστης που συνελήφθη από πολίτες και παραδόθηκε σε αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου!
http://oneiration.blogspot.gr
Ήθελα να γράψω απο κάτω για πλάκα οτι η δολοφονία έγινε κατόπιν εντολής μιχαλολιάκου, αλλα απο οτι είδα απο τα άπειρα σχόλια του κόσμου, όλοι αυτό λένε. και μάλιστα οχι για πλάκα. οτι οι δολοφονίες συνεχίζονται, βεντέτα κτλ κτλ. Οι παροπίδες είναι άσχημο πράγμα..
Ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 10 το βράδυ στην οδό Γαληνού 37 στο Κερατσίνι, όπου ένας 20χρονος τραυματίστηκε από έναν 50χρονο!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυμάτισε ελαφρά με σουγιά τον 20χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσειο Νοσοκομείο.
Ο 50χρονος δράστης που συνελήφθη από πολίτες και παραδόθηκε σε αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου!
http://oneiration.blogspot.gr
Ήθελα να γράψω απο κάτω για πλάκα οτι η δολοφονία έγινε κατόπιν εντολής μιχαλολιάκου, αλλα απο οτι είδα απο τα άπειρα σχόλια του κόσμου, όλοι αυτό λένε. και μάλιστα οχι για πλάκα. οτι οι δολοφονίες συνεχίζονται, βεντέτα κτλ κτλ. Οι παροπίδες είναι άσχημο πράγμα..
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
enias
Για να θυμηθούμε λίγο,erling έγραψε:Φίλε μου αν,αν λέω, έγιναν πραγματικα όλα Όσα ακουγονται, περί της οργανομενης επίθεσης, αλλά δεν είχε δοθεί εντολή για φόνο, οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη;
1) Εντολή για πολιτικές ευθύνες διερευνήθηκε;Ο Νίκος Τεμπονέρας (1954 - Πάτρα, 08 Ιανουαρίου 1991), ήταν μαθηματικός και εκπαιδευτικός αριστερών πεποιθήσεων και στέλεχος του Εργατικού Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου (ΕΑΜ). Το όνομά του έγινε γνωστό στο πανελλήνιο, όταν δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων της περιόδου 1990-91.
Ο Νίκος Τεμπονέρας ήταν ο πρώτος νεκρός στη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων ενάντια στο νομοσχέδιο του τότε Υπουργού Παιδείας Βασίλειου Κοντογιαννόπουλου (θα ακολουθούσαν άλλοι τέσσερις στην Αθήνα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημα Κ. Μαρούσης στη διάρκεια διαδήλωσης[1]). Δράστης της δολοφονίας ήταν ο Ιωάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Ν.Δ στη Πατρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Η δολοφονία έγινε στις 8 Ιανουαρίου 1991. Ο Καλαμπόκας χτύπησε θανάσιμα τον Τεμπονέρα με λοστό στο κεφάλι στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που σημειώθηκαν στο υπό κατάληψη Σχολικό Συγκρότημα 3ου & 7ου Γυμνασίου και Λυκείου Πάτρας στην πλατεία Βουδ. Οι ομάδες κρούσης της ΟΝΝΕΔ 'Κένταυροι και Ρέιντζερ' βαφτίζονται από την κυβέρνηση 'ομάδες αγανακτισμένων πολιτών' με στόχο την ανακατάληψη των σχολείων που τελούσαν υπό κατάληψη. Ο Καλαμπόκας επικεφαλής των ομάδων αυτών μαζί με τους Μυλωνά, Σπίνο, Γραμματικα, Γραμματικόπουλο, με λοστούς και ρόπαλα επιχείρησαν να 'ανακαταλάβουν' το σχολείο και να σπάσουν τη κατάληψη, την οποία υποστήριζαν αρκετοί γονείς και καθηγητές, μεταξύ των οποίων και ο δολοφονηθείς Τεμπονέρας, ιδιαίτερα αγαπητός, σύμφωνα με τις μετέπειτα μαρτυρίες και καταθέσεις, στους μαθητές του.
2) Για την φασιστική συμμορία και τα τάγματα εφόδου της ΝΔ είχαμε ακούσει τίποτα; (Κένταυροι και Ρείντζερς)
3) Τα άλλα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ και ΚΚΕ ζήτησαν την απαγόρευση της ΝΔ; Οχι, γιατί; Χαϊβάνια ήταν;
Δεν θέλω να υπερασπιστώ την Χρυσή Αυγή άλλα και η ΝΔ δεν διαφέρει πολύ. Πάντα ήταν φασιστοειδές κόμμα και τώρα ξεσκεπάζεται και αρχίζει να φαίνεται πολύ. Όλα αυτά τα αντιδημοκρατικά που κάνει η κυβέρνηση με αφορμή την Χρυσή Αυγή, θα ανοίξουν τους ασκούς του αιόλου. Θα κυνηγήσουν με παρόμοιο τρόπο και με προβοκάτσιες όλα τα κόμματα που διαφωνούν με την ευρωπαϊκή κηδεμονία, θα βαφτιστούν τρομοκράτες και άκρα και έτσι θα δημιουργήσουν πλήρη πολιτική αποσταθεροποίηση ώστε μέσω των εκβιαζόμενων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να συνεχίσουν οι ξένοι την κηδεμονία της χώρας ακόμα κι όταν τελειώσουν οι δόσεις των δανείων, για να διατηρήσουν τα μνημόνια, δηλαδή την λιτότητα και το ξεπούλημα.
Αινείας
-
rasPUTIN
- Site Admin
Τὶς προάλλες διάβαζα ὄτι προχωράνε μὲ τὸ ἀντιρατσιστικὸ νομοσχέδιο. Σὲ αὐτὸ προβλέπεται νὰ ἀπαγορευτεῖ ἡ διανομὴ τροφίμων μόνο σὲ ἕλληνες. Τὰ συμπεράσμτα δικά σας.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Re: Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι
Οι δικτάτορες καταργούν την ψήφο, εδώ καταργούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Το ίδιο πράγμα είναι. Όμορφα και νοικοκυρεμένα.
Και οι εκκλησίες παράνομες γιατι δίνουν φαγητό μόνο στους φτωχούς. Γιατι δε φτιάχνουν σολομό και χαβιάρι με κρουτόν νταμπινιόν, φουα γκρά με λάδι τρούφας, και τυραμισού με τυρί κρέμα από λευκή τρούφα και μαρμελάδα από goji berry, για να φάνε και οι κανονικοί άνθρωποι?
Και οι εκκλησίες παράνομες γιατι δίνουν φαγητό μόνο στους φτωχούς. Γιατι δε φτιάχνουν σολομό και χαβιάρι με κρουτόν νταμπινιόν, φουα γκρά με λάδι τρούφας, και τυραμισού με τυρί κρέμα από λευκή τρούφα και μαρμελάδα από goji berry, για να φάνε και οι κανονικοί άνθρωποι?
- MacPap
Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να χαρίσω αυτό που έχω σε όποιον θέλω εγώ!!!
-
rasPUTIN
- Site Admin
Ὁ παραλογισμὸς τοῦ νόμου δείχνει τὸ (κακο)ποιόν τους, τὰ χάλια τους.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
erling
Συμφωνω. Κανένας δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει στον χώρο μου.MacPap έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να χαρίσω αυτό που έχω σε όποιον θέλω εγώ!!!
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Σε οποιονδήποτε χώρο!