Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
erling

Νεκρός με μαχαιριά στο Κερατσίνι

Δημοσίευση από erling »

Είναι απλά ένα έγκλημα ή μπορεί να είναι και πολιτικό έγκλημα;

Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Re: Νεκρος με μαχαιρια στο Κερατσινη;

Δημοσίευση από UltiMo_ »

W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
erling

Δημοσίευση από erling »

Σεβαστή η άποψη. Και εγώ της ιδιας είμαι και το θέμα το άνοιξα για να υπαρχει.
Αυτή τη στιγμη είναι ένα έγκλημα με αποχρώσες ενδείξεις πως μπορεί να ήταν και πολιτικο έγκλημα.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Προχτές κάποιος λήστεψε μια τράπεζα και όταν τον πιάσανε δήλωσε πως ψήφισε πασοκ.
είναι άραγε όλοι οι πασόκοι κλέφτες? ήταν απλά μια ληστεία ή ήταν υποκινούμενη απο το πασοκ?
Επίσης δήλωσε ολυμπιακός. Τι έχει να πει η διοίκηση της ΠΑΕ για το έγκλημα?

ένα έχω να πω: όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

erling έγραψε:Είναι απλά ένα έγκλημα ή μπορεί να είναι και πολιτικό έγκλημα;
Έχει κάποιο νόημα η διάκριση;
Αινείας
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

για μένα κανένα απολύτως. Το οτι κάποιος έκανε φόνο, σημαίνει οτι πρέπει να δικαστεί, χωρίς να μας νοιάζει τι ψήφισε, ποιο κόμμα συμπαθεί, που συχνάζει, τι ομάδα είναι, τι ζώδιο είναι, τι ομάδα αίματος κτλ.
erling

Δημοσίευση από erling »

Προφανώς για τον νεκρό είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αφού έχει φύγει από την ζωή.

Προφανώς και δεν πρέπει να μας νοιάζει για αυτά που έγραψε ο ultimo_
Αλλά αν, αν λέω, αποδειχθεί πως για να γίνει το φονικό υπήρχε μια ενεργοποίηση κάποιων συγκεκριμένων ομάδων ή ανθρώπων, τότε μπορεί και να μην είναι απλά μια δολοφονία αλλά μια κατευθυνόμενη ενέργεια...

Τι τελευταίες ώρες έχουμε διαβάσει για τηλέφωνα, οργανώσεις και άλλα που μπορεί, μπορεί λέω, να δείχνουν πως κάτι άλλο είναι από πίσω....
Εικόνα - Το blog μου
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Δὲν εἶναι ἀπλῶς ἕνα φονικό, δείχνει νὰ εἶναι κάτι παραπάνω.

Βέβαια, ὁ ΠΚ δὲν τὰ διαχωρίζει. Σὲ κάθε περίπτωσι ὁ δράστης εἶναι καταδικαστέος.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

erling έγραψε:Αλλά αν, αν λέω, αποδειχθεί πως για να γίνει το φονικό υπήρχε μια ενεργοποίηση κάποιων συγκεκριμένων ομάδων ή ανθρώπων..
Η χρυσή αυγή με τις πιθανότητες που λένε οτι έχει για τις επόμενες εκλογές, δε νομίζω να ρίσκαρε τα πάντα οργανώνοντας δολοφονία ενος τυχαίου παιδιού.
Τι έχει να κερδίσει απο κάτι τέτοιο?
Το να έκανε δολοφονία όμως ένας οπαδός του κόμματος με κλούβιο κεφάλι (σίγουρα υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ακροδεξιοί, που και τη χρυσή αυγή υποστηρίζουν και βίαιοι ως και δολοφόνοι μπορεί να είναι) δε σημαίνει οτι η δολοφονία ήταν κατόπιν εντολής μιχαλολιάκου.
Αν δολοφονούσαν τον Σαμαρά ή τον Τσίπρα ή τον πρόεδρο των μεταναστών, ίσως να υπήρχε ένας λόγος να πεις οτι ήταν υποκινούμενη τρομοκρατική ενέργεια.
erling

Δημοσίευση από erling »

Φίλε μου αν,αν λέω, έγιναν πραγματικα όλα Όσα ακουγονται, περί της οργανομενης επίθεσης, αλλά δεν είχε δοθεί εντολή για φόνο, οι οργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη;
Εικόνα - Το blog μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”