MacPap έγραψε: 04 Σεπ 2026, 18:03
pipinos1976 έγραψε: 03 Σεπ 2026, 21:21
...Όταν ο άλλος αρχίζει να κυνηγάει μια μηχανή χωρίς φάρους και με πολιτικό όχημα, δε βλέπεις δόλο, βλακεία, κακή λειτουργία. Εκεί ήταν σωστός ο τρόπος λειτουργίας και ο άλλος με τη μηχανή έπρεπε να φανταστεί ότι ο τύπος με την Porsche ήταν της ΕΛΑΣ και έπρεπε να σταματήσει...
Σαφώς γιατί η ΕΛ.ΑΣ. έκανε την δουλειά της.
Ενω στην περίπτωση του υπουργείου μεταφορών ΔΕΝ έκαναν την δουλειά τους.
Τωρα αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά δεν μπορώ να βοηθησω. Σε κάθε περίπτωση πάντως τουλάχιστον από πλευράς μου το εξάντλησα και δεν επανέρχομαι.
MacPap
Η ΕΛΑΣ ΔΕΝ έκανε τη δουλειά της γιατί άρχισε να κυνηγάει με πολιτικό αμάξι έναν που δεν ήταν σοβαρός παραβάτης. Και μην μου πει άνθρωπος ότι το να περάσω το όριο είναι καμιά σοβαρή παράβαση. Για αυτή την παράβαση όμως σκότωσαν έναν άνθρωπο, που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους επίδοξους δολοφόνους, και άφησαν ανάπηρο έναν άλλο (και σε λίγο θα πεθάνει γιατί, όπως γνωρίζουμε, ο γέρος θα πάει από πέσιμο). Γιατί προσωπικά αυτό θα σκεφτόμουν: ότι κάποιος πάει να με φάει, άρα πρέπει να ξεφύγω.
Με έχουν κυνηγήσει κι εμένα με πολιτικό αυτοκίνητο, σταμάτησα, μού πήραν τα στοιχεία (και της γυναίκας και ζητούσαν να βγει και ο επιβάτης, δηλαδή το παιδί 2 ετών από το παιδικό κάθισμα) και ακόμα δε γνωρίζω αν ήταν αστυνομικοί ή όχι, αφού δεν ανέφεραν τίποτα, ούτε έδειξαν ταυτότητα. Θα το είχα αναφέρει και στην ασφάλεια και στις εσωτερικές υποθέσεις, αλλά είδα από τον καθρέφτη ότι ο ένας από τους δύο ήταν όντως αστυνομικός, που στο χωριό παίζαμε μπάσκετ μικροί, οπότε δεν το προχώρησα για καταγγελία. Αν δεν είχα την οικογένεια μέσα ΔΕ θα σταματούσα και θα πήγαινα μέχρι το πλησιέστερο ΑΤ. Αμάξι χωρίς σήματα ΔΕΝ είναι ΕΛΑΣ. ΤΕΛΟΣ. Γράφε ό,τι θες, αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΑΣ, όταν άρχισαν το κυνήγι. Άσε που ο κακοπροαίρετος θα πει ότι έχασαν την κόντρα και μετά άρχισαν τις βλακείες στο δρόμο μέχρι που σκοτώθηκε ο άνθρωπος και τώρα λένε ότι ήθελαν να σταματήσουν τον παράνομο, που πήγαινε με 150 (αν λένε και την αλήθεια) στο 90 της Συγγρού.
Ευχαριστώ.