Θα προσέθετα και αυτός που αποφεύγει τα ατυχήματα, που προβλέπει αυτά που θα αντιμετωπίσει μπροστά του κτλ. Ο εν λόγω κύριος ήταν όντως κίνδυνος για το δρόμο και τους συνανθρώπους του. Θα έπρεπε κάποιος να τον σταματήσει, αλλά ο τότε ΚΟΚ δεν αφαιρούσε διπλώματα τόσο εύκολα για να τελειώνουμε.MacPap έγραψε:Ο σωστός οδηγός σε δημόσιο δρόμο είναι μόνο αυτός που σέβεται τους κανόνες του χώρου και αυτοί οι κανόνες περιγράφονται στον ΚΟΚ. Τα άλλα να τα κάνει σε κλειστές πίστες. Οι χαρακτηρισμοί "Απερίσκεπτος, επικίνδυνος, επιδειξίας και χείριστος οδηγός" λοιπόν είναι επιεικείς.
Τι μπορώ να κάνω όταν ο άλλος γράφει ό,τι θέλει; Όχι πως έγινε κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι πως μπροστά τους άλλαξα λωρίδα χωρίς φλας και έκανα μία σφήνα γι' αυτό και έγραψαν ό,τι έγραψαν. Μετά τους κλάφτηκα και γι' αυτό μου έσβησαν κάποιες παραβάσεις.MacPap έγραψε:Σωστά! Θα πρότεινα συμμόρφωση με τον ΚΟΚ (όπως και ο οδηγάρας) και άρση της θεωρίας πως σωστή αντίδραση είναι η αγνόηση και διακωμώδηση των νόμων…
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι το να κινείται στο δρόμο παραβιάζοντας τον ΚΟΚ είναι λίαν επικίνδυνο και αντικοινωνικό πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.MacPap έγραψε:Και οι μη έχοντες επίγνωση της σοβαρότητος της κατάστασής τους και του τι κάνουν γελάνε με την κατάντια τους! Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο ή είναι και σωστό…
Οι κλήσεις αποτελούν τιμωρία για τους αυθάδεις και τους απρόσεκτους οδηγούς. Μακάρι να ήμουν τόσο τυπικός που να μην έπαιρνα ποτέ μου καμία κλήση. Μετανιώνω τώρα, αλλά δυστυχώς το παρελθόν δεν αλλάζει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον δε θα πάρω πολλές ακόμα. Πλέον οδηγώ τηρώντας όσο γίνεται τον ΚΟΚ.MacPap έγραψε:Εγώ ήξερα πως τα παράσημα είναι αποτέλεσμα ηρωικών πράξεων οι κλήσεις δεν είναι παράσημα κάποιας πράξεως?
Μιλούσα για στημένες κλήσεις. Πραγματική κλήση είναι αδύνατον να σου γράψουν. Είσαι υπερβολικά τυπικός για να βρεθεί κάποιος να σου κόψει κλήση.MacPap έγραψε:Θα δυσκολευτείς πολύ… Αλλά ακόμα και αν το καταφέρεις, εγώ δεν θα κολλήσω τις κλήσεις περήφανα στο παρμπρίζ μου… Θα το θεωρήσω μεγάλη αποτυχία μου… πόσο μάλλον να με γράψουν 7 φορές για τον ίδιο λόγο…
Όχι μόνο γιατί με την αύξηση της ταχύτητας ο κίνδυνος αυξάνει εκθετικά. Πολλαπλάσιες φορές επικίνδυνος, λοιπόν.MacPap έγραψε:Και θα ήταν 3,5 φορές πιο επιπόλαιος και εγωιστικά απερίσκεπτος…
Και απροσάρμοστος και θρασύς και αυθάδης και αναρχικός και και και...MacPap έγραψε:Γιαυτό ο εν λόγω κύριος είναι απερίσκεπτος και επικύνδυνος (για να μη εχεις αμφιβολίες)
100% σωστό.MacPap έγραψε:Χαζό είναι να πάρεις έστω και μία έτσι όπως το βλέπω εγώ…
Δεν έχω χρόνο δυστυχώς. Αν δε βαριέσαι μπορείς να κάνεις ένα quote; Ή απλά δώσε το αντίστοιχο link για τη δημοσίευση.MacPap έγραψε:Οσο για τις ποινές διάβασε διάβασε θα το βρεις κάποτε…
Συμφωνώ 100%. Απλά συζητούσαμε για τις 7 κλήσεις για ταχύτητα και γι' αυτό αναφέρθηκα σε αυτό το κομμάτι.MacPap έγραψε:ΥΓ Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά ο ΚΟΚ δεν αναφέρεται μόνο στην ταχύτητα…
Θα ήθελα από την πλευρά μου να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Μέσα στο πάθος της κουβέντας ξέφυγα και έκανα κάποιους απρεπείς χαρακτηρισμούς. Ζητάω και πάλι συγγνώμη. Δε θα επαναληφθεί. Τελικά, κατάλαβα αυτό που λέγατε και είχατε δίκιο να είσθε τόσοι επικριτικοί απένανται στο γνωστό μου, αλλά και απέναντι σε εμένα που εσφαλμένα ήθελα να υπερασπιστώ τον συγχωριανό μου, χωρίς στην πραγματικότητα να το αξίζει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχω διαφορετική συμπεριφορά και θα αντιδρώ πιο ψύχραιμα όταν κάποιος διαφωνεί μαζι μου.MacPap έγραψε:Νομίζω πως είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι αν αρχίσουμε τα "γαλλικά" το μόνο που θα κατορθώσουμε είναι να διαγραφούν τα post και αυτό δεν νομίζω πως συμβάλει στην συζήτηση... όποιος δεν μπορεί να συζητάει χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς ας σταματήσει να συζητάει!!!
Ευχαριστώ.