Ήθελε διάλειμμα και τους κατέβασε
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Ήθελε διάλειμμα και τους κατέβασε
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε οδηγός της ΕΘΕΛ, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας αποβίβασε με το έτσι θέλω τους επιβάτες στη στάση Αγ. Τρύφωνας, προκειμένου να κάνει το διάλειμμά του!
Οι επιβάτες φυσικά αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα, χωρίς όμως να ιδρώσει το αυτί του κουρασμένου οδηγού.
Ο οδηγός τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και κλήθηκε σε απολογία από το διευθυντή Πειθαρχικό Προϊστάμενο.
Πηγή: news247
Οι επιβάτες φυσικά αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν έντονα, χωρίς όμως να ιδρώσει το αυτί του κουρασμένου οδηγού.
Ο οδηγός τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και κλήθηκε σε απολογία από το διευθυντή Πειθαρχικό Προϊστάμενο.
Πηγή: news247
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Re: Ήθελε διάλειμμα και τους κατέβασε
ηθελε να φαει 1 κιτκατ αλλα δεν ειχε μαζί του!

-
enias
Και εκεί να παρουσιαστεί με ένα χαρτί απο γιατρό που θα λέει οτι δεν αισθάνονταν καλά, άλλα δεν το είπε στους επιβάτες για να μην τους τρομάξει. Και φυσικά δεν θα του κάνουν τίποτα.trip73p έγραψε:Ο οδηγός τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και κλήθηκε σε απολογία από το διευθυντή Πειθαρχικό Προϊστάμενο.
Αινείας
-
UltiMo_
ρε τον "κοπρίτη"..
θα πάει μετά στο πειθαρχικό και θα πεί: ήθελα να φάω το κολατσιό μου, αλλα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ τα φαγαμε!!
θα πάει μετά στο πειθαρχικό και θα πεί: ήθελα να φάω το κολατσιό μου, αλλα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ τα φαγαμε!!
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
rasPUTIN
- Site Admin
Γιὰ νὰ καταλάβω, ἐν μέσω δρομολογίου ἤθελε νὰ κάνει διάλειμμα;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
-
UltiMo_
Γιατί προδικάζεις οτι φταίει αυτός? Ίσως οι συνθήκες να ήταν απάνθρωπες/παράνομες και αυτός να ήθελε με αυτό το τρόπο να το θίξει. Ίσως να δούλευε για 10 ώρες και πράγματι να κουράστηκε. Ίσως με αυτό το τρόπο να έσωσε τους επιβάτες απο ένα ενδεχόμενο ατύχημα λόγω κούρασης. ίσως..enias έγραψε:Και εκεί να παρουσιαστεί με ένα χαρτί απο γιατρό που θα λέει οτι δεν αισθάνονταν καλά, άλλα δεν το είπε στους επιβάτες για να μην τους τρομάξει. Και φυσικά δεν θα του κάνουν τίποτα.
ποτέ δεν ξέρεις.
Πολλές φορές πάντως λόγω κίνησης εκτός ώρας αιχμής, δηλαδή κίνησης που δεν την έχεις υπολογίσει, δεν σηκώνεσαι απο την καρέκλα για τη μισή βάρδια. Δεν κάνεις καν τα τυπικά και προβλεπόμενα από το νόμο μικρά διαλείμματα. Ξέρεις πως είναι να έχει πιαστεί ο κώλος σου και το δεξί σου πόδι να είναι στα όρια του να πάθει κράμπα και εσύ να συνεχίζεις να κουβαλάς δεκάδες άτομα και να πρέπει τα αντανακλαστικά σου να είναι στο full?
Δεν λέω οτι είναι σωστό να σταματήσεις επιτόπου, αλλα ίσως ο οδηγός αυτός με λίγη δόση υπερβολής και λίγη έλλειψη ψυχραιμίας να ήθελε να τονίσει την κούρασή του.
Βέβαια μπορεί ο να ήταν απλά ηλίθιος
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
erling
Άρα το συμπέρασμα είναι πως πρέπει να βλέπουμε όλα τα θέματα από παραπάνω της μία πλευρές.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
- MacPap
Αυτό είναι μάλλον σοφό... 
-
trip73p
- Επικοινωνία:
UltiMo_ εχεις δίκιο.Συνήθως δεν μαθαίνουμε ολες τις λεπτομέριες σε 1 γεγονός,παρα αυτές που θέλουν κάποιοι να μάθουμε.