Σωστή αντιμετώπιση ανάγωγου επιβάτη

Εδώ γελάνε. Αν γελάσατε με κάτι πέστε το και σε εμάς να γελάσουμε και εμείς...
Άβαταρ μέλους
MacPap

Σωστή αντιμετώπιση ανάγωγου επιβάτη

Δημοσίευση από MacPap »

Δε ξέρω αν αληθεύει (το έλαβα με mail) αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί υπόδειγμα ετοιμολογίας...

"Μια πτήση με 767 της Virgin με πολλούς επιβάτες ακυρώθηκε λόγω βλάβης του αεροσκάφους.

'Έτσι η υπάλληλος στο γκισέ προσπαθούσε να εξυπηρετήσει, τοποθετώντας σε κάποια άλλη πτήση, μια μακριά ουρά από ενοχλημένους από την ταλαιπωρία επιβάτες.

Ξαφνικά ένας εξαγριωμένος επιβάτης έσπρωξε τους άλλους έφτασε στο γκισέ και βαρώντας το εισιτήριο του επάνω σε αυτό δήλωσε φωνάζοντας πώς πρέπει να είναι στην επόμενη πτήση και ότι πρέπει να είναι και στην πρώτη θέση.

Η υπάλληλος του είπε : Λυπάμαι κύριε ,θα είναι χαρά μου να σας εξυπηρετήσω αλλά θα πρέπει πρώτα να εξυπηρετήσω πρώτα όλους αυτούς που περιμένουν στην σειρά, αλλά είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό που ζητάτε.

Ο επιβάτης όμως ήταν ανυποχώρητος και φωνάζοντας δυνατά για να τον ακούσουν όλοι είπε: Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Χωρίς να διστάσει η υπάλληλος χαμογελώντας πήρε το μικρόφωνο που είχε μπροστά της και είπε ακουγόμενη σε όλο τον χώρο του αεροδρομίου: Μπορώ να έχω την προσοχή σας παρακαλώ, μπορώ να έχω την προσοχή σας... Είναι εδώ ένας επιβάτης που δεν γνωρίζει ποιος είναι. Παρακαλώ πολύ όποιος τον γνωρίζει να προσέλθει στο deck της Virgin.

Με όλη την ουρά που περίμενε να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, ο αγροίκος έτριξε τα δόντια του και είπε στην υπάλληλο: Θα σε γ..!

Χωρίς αυτή να χάσει το χαμόγελο της του απάντησε:
Λυπάμαι κύριε, αλλά και γι´ αυτό θα πρέπει να περιμένετε στην ίδια ουρά. Προηγούνται άλλοι!!"

Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
trip73p
Επικοινωνία:

Re: Σωστή αντιμετώπιση ανάγωγου επιβάτη

Δημοσίευση από trip73p »

Αν έγινε κάτι τέτοιο και δεν κυκλοφορέι ως ανέκδοτο,της τύπισας της αξίζουν πολλά μπράβο!!!!
(αυτο που δεν κατάλαβα είναι ότι γιατι να τους εξυπηρετεί 1-1 και όχι πολλους μαζί για να ξεμπερδευει γρήγορα....κακίες!!! :lol: :lol: )
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Τὸ νὰ μὴν ἀρπάζεσαι εἶναι πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολὺ σημαντικό.

Ἡ τακτικὴ τῆς κυρίας ἤταν: δὲν θὰ μοῦ σπάσεις ἐσὺ τὰνεύρα, ἐγῶ θὰ στὰ σπάσω.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
trip73p
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από trip73p »

Ναι φίλε μου Haridimos,αυτή η τακτική είναι η καλήτερη.Εχει πολύ πλάκα να πέρνεις το αίμα σου πίσω έτσι!!!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
enias

Δημοσίευση από enias »

Πείτε με αντιδημοκρατικό, άλλα εγώ είμαι υπέρ της λύσης του σεκιουριτά-ντουλάπα που τον παίρνει σηκωτό τον εν λόγω κύριο και τον παραδίδει στην αστυνομία για τα περαιτέρω.
Αινείας
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Με ποια δικαιολογία? Δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα που να είναι αυτόφωρο και σίγουρα ο σεκιούριτι θα βρει τον μπελά του αν σηκώσει χέρι στον κύριο αυτό.
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

MacPap έγραψε:Με ποια δικαιολογία?
Το "θα σε γ...." δεν αρκεί;
Αινείας
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἀν ἠ συμπεριφορά του προκαλεῖ τρόμο ἢ ἀνησυχία σὲ ἄλλους, ἀν διακοπεῖ ἡ λειτουργία κάποιου τμήματος ἐταιρείας (ὄχι γιὰ μισὸ ἢ ἕνα λεπτὸ ἀλλὰ περισσότερο) τότε ὁ σεκιούριτυ ἔχει λόγο νὰ ἐπέμβει.

Ἀν κάποιος διαπράξει πλημμέλημα ἢ κακούργημα τότε ὁ πολίτης (ἐν Ἑλλάδι) ἔχει δικαίωμα συλλήψεως.

Ἡ ἀπειλὴ συνιστὰ ποινικὸ ἀδίκημα ἐὰν ἡ ἀπειλούμενη πράξη εἶναι παράνομη.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Στην προκείμενη κατάσταση δεν ξέρω άν η "ἀπειλούμενη πράξη εἶναι παράνομη" ή ευχάριστη... :D

Και σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω πως είναι αυτόφορη αλλά μάλλον απαιτεί από την υπάλληλο να καταθέσει μήνυση για εξύβριση.

Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση από αυτά που έγραψες Haridimos είναι πως "Ἀν κάποιος διαπράξει πλημμέλημα ἢ κακούργημα τότε ὁ πολίτης (ἐν Ἑλλάδι) ἔχει δικαίωμα συλλήψεως."

Δηλαδή αν εγώ δω ένα κλέφτη να μπαίνει σε ξένο σπίτι μπορώ να τον συλλάβω? Ή χειρότερα αν κάποιος ξυλοκοπεί κάποιον έχω δικαίωμα να τον συλλάβω?

Εδώ αλλού (Security σε κατάστημα) λέμε πως ο security δεν έχει δικαίωμα να με σταματήσει στο Super Market. Τι τελικώς ισχύει?
Εικόνα
enias

Δημοσίευση από enias »

Θα έρθει ο άλλος να μου κάνει φασαρία στο μαγαζί και θα τον αφήσω έτσι; Θα τον σαπίσω στο ξύλο, θα τον πετάξω έξω με τις κλωτσιές και να πάει αυτός μετά να μου κάνει μήνυση. :D
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα & καλαμπούρια...”