Εθνικό Φασκελόμετρο
-
UltiMo_
Εθνικό Φασκελόμετρο
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
athanatos
- Site Admin
Re: Εθνικό Φασκελόμετρο
Το σωστό θα ήταν να μπορούσες να ρίξεις μόνο ένα φάσκελο για να είναι σωστή η καταμέτρηση.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
Οδυσσέας Ελύτης
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Προσπάθησα να μπω αλλά μάλλον το απενεργοποίησαν!!!
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
-
erling
Η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί πλέον.
Η συμμετοχή στο παρόν παιχνίδι, ήταν καθαρά προσωπική. Η παρούσα ιστοσελίδα, είχε καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό και δηλώνεται ρητά ότι δεν είχε την πρόθεση να προσβάλει ή να βλάψει κανέναν.
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
-
UltiMo_
Ωχ.. Τους το ρίξανε κι αυτό
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Άλλη φορά να κλείνουνε όνομα με .com στο τέλος...
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Ξέρετε πόσα έχουν εμποδίσει αυτές τις μέρες?Πόσες φορές έχω προσπαθήσει να μπω στο φεισμπουκ και μου λέει ότι δεν μπορέι,ειδικά από την ημέρα που έκανα add τους αγανακτησμένους του λευκού πύργου!!
-
enias
Το τέλος έρχεται και το έχουν καταλάβει, γι΄αυτο αντιδρούν έτσι. Οποιος δεν φοβάται, απλά τα αγνοεί αυτά. Οσο ασχολούνται τοσο σημαίνει οτι φοβούνται. Αυτο που δεν έχουν καταλάβει είναι οτι απο ένα σημείο και πέρα δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναπερπατήσουν σε ελληνικό έδαφος. Και το αστείο είναι οτι ενω ο τέως βασιλιάς θα συνεχίσει να επισκέπτεται την Ελλάδα ως Δανος πολίτης, ο Παπανδρέου δεν θα μπορεί κι ας θα έχει ελληνική υπηκοότητα.
Αινείας
-
trip73p
- Επικοινωνία:
Ξέρεις για πότε πάιρνει την Αμερικανοεβραική του υπηκοότητα?Π΄ριν ακόμα πάρει πόδι από εδώ,μην σου πώ οτι την εχει πάρει κίολας!
- MacPap