Απο Ποτε Αναρχικοι Πετουν Μολοτοφ,Σε Αμαχους Διαδηλωτες;
-
UltiMo_
Απο Ποτε Αναρχικοι Πετουν Μολοτοφ,Σε Αμαχους Διαδηλωτες;
Απο ποτε αναρχικοι πετουν μολοτοφ,σε αμαχους διαδηλωτες;;
Ξεκαθαρη δολοφονικη επιθεση-Video ντοκουμεντο
Δεν μπορουμε να πιστεψουμε πως ιδεολογοι αναρχικοι θα πετουσαν ποτε μολοτοφ σε αμαχους διαδηλωτες,εστω και εαν δεν συμφωνουν μαζι τους,με σκοπο να τους καψουν ζωντανους.
Διοτι στο παραπανω video ντοκουμεντο ,αυτο φαινεται ξεκαθαρα.
Μπαχαλοι...που πιο πολυ για βαλτοι μοιαζουν,πετουν μολοτοφ σε αμαχους,μελη του παμε.
-προκειται για ξεκαθαρη δολοφονικη επιθεση...η οποια θελει νεκρο...
ΠΡΕΖΑ TV
Ξεκαθαρη δολοφονικη επιθεση-Video ντοκουμεντο
Δεν μπορουμε να πιστεψουμε πως ιδεολογοι αναρχικοι θα πετουσαν ποτε μολοτοφ σε αμαχους διαδηλωτες,εστω και εαν δεν συμφωνουν μαζι τους,με σκοπο να τους καψουν ζωντανους.
Διοτι στο παραπανω video ντοκουμεντο ,αυτο φαινεται ξεκαθαρα.
Μπαχαλοι...που πιο πολυ για βαλτοι μοιαζουν,πετουν μολοτοφ σε αμαχους,μελη του παμε.
-προκειται για ξεκαθαρη δολοφονικη επιθεση...η οποια θελει νεκρο...
ΠΡΕΖΑ TV
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
- MacPap
Re: Απο Ποτε Αναρχικοι Πετουν Μολοτοφ,Σε Αμαχους Διαδηλωτες;
Από τότε που δεν πετάνε σε αστυφύλακες...
-
grigoris
Οκ το άρθρο είναι του πρέζα γι αυτό μιλάει και για ιδεολογικά αναρχικά βλήμματα.Λέω και εγώ.
Οι μπαχαλάκηδες όπως και να χει κάναν για ακόμα μία φορά το καθήκον τους.Όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν έξω και με τα έκτροπα εντός της βουλής κανένας.
Πάντως μιας και οι μπαχαλάκηδες κάναν καλά τη δουλειά τους θα πληρωθούν και καλά.Θα πάει η ζουζού σύννεφο.
Χαμένα ρεεεεεεεεεε
Οι μπαχαλάκηδες όπως και να χει κάναν για ακόμα μία φορά το καθήκον τους.Όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν έξω και με τα έκτροπα εντός της βουλής κανένας.
Πάντως μιας και οι μπαχαλάκηδες κάναν καλά τη δουλειά τους θα πληρωθούν και καλά.Θα πάει η ζουζού σύννεφο.
Χαμένα ρεεεεεεεεεε
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Ποιά είναι η "ζουζού";
-
UltiMo_
Αναρτήσεις που έγιναν ΠΡΙΝ το θάνατο του συνδικαλιστή.
Αμφιβάλετε πως χτες έπεσε εντολή "δε με νοιαζει πως, ποιος, που, ποτε.. σήμερα θέλω έναν νεκρό".
- Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011
- Ομάδα κουκουλοφόρων με βαρύ οπλισμό βγήκε από το Μετρό στο Μοναστηράκι
Σκηνές τρόμου για το τι μπορεί να ακολουθήσει τις επόμενες ώρες προκαλεί η σκηνή στο Μετρό στο Μοναστηράκι.
Λίγο μετά τη μια και μισή το απόγευμα στην αποβάθρα που έβγαζε από το συρμό που προερχόταν πιθανότατα από το Αιγάλεω περίπου 200 άτομα με βαρύ οπλισμό (γκλομπς , πυροσβεστήρες κ.λπ.) φορώντας κράνη, κουκούλες και μαύρα ρούχα βαδίζοντας συντεταγμένα προκαλούσαν τους υπολοίπους επιβάτες.
Κατά την έξοδό τους πάντα βαδίζοντας με κατεύθυνση την οδό Αθηνάς ακούστηκε η πρώτη έκρηξη. Τα μαγαζιά πέριξ του σταθμού άρχισαν να κατεβάζουν ρολά ενώ πολλοί από τους επιβάτες και περαστικούς σχολίαζαν ότι επρόκειτο για δυνάμεις της αστυνομίας. Στην πλειονότητά τους ανήκαν στην ηλικιακή ομάδα των 18-22 χρόνων.
Αναρτήθηκε από Voliotaki στις 2:55 μ.μ. - Σύρραξη μεταξύ κουκουλοφόρων και ομάδων περιφρούρησης του ΠΑΜΕ
Η ένταση δεν φαίνεται να λείπει για μια ακόμα μέρα από την μεγάλη συγκέντρωση των συνδικάτων στο Σύνταγμα.
Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε ξαφνικά από την Καραγεώργη Σερβίας και ανέβηκε προς την πλευρά που βρίσκονται τα μεγάλα ξενοδοχεία με σκοπό να επιτεθεί στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ.
Σημειώθηκε σύρραξη με πέτρες, καδρόνια και μολότοφ. Μετά από αρκετή ώρα υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν και τραυματίες.
Νωρίτερα, ομάδα κουκουλοφόρων είχε πετάξει μολότοφ σε μηχανή μικρού κυβισμού στο Μοναστηράκι.
Αναρτήθηκε από Voliotaki στις 3:15 μ.μ. - «Εμφύλιος» στην Αθήνα!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει με την αστυνομία να μην υπάρχει πουθενά...
Ξύλο, πετροπόλεμος και πολλά ανοιγμένα κεφάλια είναι το σκηνικό βίας που έχει δημιουργηθεί την τελευταία μισή ώρα στο Σύνταγμα. ΠΑΜΕ και αντιεξουσιαστές δίνουν μάχη σώμα με σώμα.
Τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί και στους γύρω δρόμους και δεκάδες νεαροί πλακώνονται χωρίς έλεος!
Και μέσα σε όλα αυτά, η αστυνομία δεν υπάρχει πουθενά…
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Αναρτήθηκε από Voliotaki στις 3:36 μ.μ. - ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Αναρτήθηκε από Voliotaki στις 4:58 μ.μ.
Αμφιβάλετε πως χτες έπεσε εντολή "δε με νοιαζει πως, ποιος, που, ποτε.. σήμερα θέλω έναν νεκρό".
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
-
grigoris
Λευκός θάνατος , χιόνα , ηρωίνη.Υπάρχουν πολλοί όροι στην πιάτσα.!MacPap έγραψε:Ποιά είναι η "ζουζού";
Εγώ προσωπικά καθόλου.!UltiMo_ έγραψε:
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
- MacPap
Εγώ αμφιβάλω...Θέλω να πιστεύω πως ακόμα δεν φτάσαμε στους διδύμους πύργους....
-
grigoris
MacPap έγραψε:Εγώ αμφιβάλω...Θέλω να πιστεύω πως ακόμα δεν φτάσαμε στους διδύμους πύργους....
Μα οι υπεύθυνοι για την πτώση των δίδυμων πύργων πλέον στοχεύουν την Ελλάδα.Την χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωο για να δουν αποτελέσματα και να συνεχίσουν και με την υπόλοιπη ευρωπη.
- MacPap
Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν είμαστε τόσο σημαντικοί !!!
-
erling
Το πειραματόζωο είναι πιο ασήμαντο από τον τελικό χρήστη....
- Το blog μου"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"