Kακοποίηση βρεφών, νηπίων

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
rasPUTIN
Site Admin

Kακοποίηση βρεφών, νηπίων

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Ἔψαχνα στὸ ἘσὺΣωλήνας βίντεα. Χάζευα διάφορα, ἔκανα κλίκ, ἔβλεπα τὸ ἕνα μετὰ τὸ ἄλλο καὶ στὸ τέλος βρήκα κάποια αφιερωμένα στὴν μνήμη βρεφῶν καὶ νηπίων τὰ ὁποία κακοποιήθηκαν μέχρι θανάτου.

Τὸ κακὸ εἶναι νὰ γνωρίζει κάποιος καὶ νὰ σιωπά. Ἀναρωτιέμαι ἀν τὸ νὰ δείξει κανεὶς τὲτοια βίντεο ἐξυπηρετεῖ κάτι. Ἀφυπνίζεται ὁ πολίτης ἢ βλέπει 4-5 καὶ στὸ τέλος παθαίνει ἀναισθησία;

Σκέφτηκα νὰ μὴν προχωρήσω σὲ σχετικὴ ἀνάρτηση.

Βρήκα ὅμως ἔνα βίντεο τὸ ὁποῖο δείχνει τὴν ἄλλη πλευρά.

Πάρτε καὶ τὴν εἴδηση.
http://www.abc15.com/dpp/news/region_so ... the-valley

Ὅποιος πηγαίνει γυρεύοντας ἀς κάνει ἀναζήτηση (μὲ δική του εὐθύνη) σὲ ἘσὺΣωλήνας, γόογλε γιὰ Breonna Loftin, Katelynn Sampson.

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
UltiMo_

Re: Kακοποίησεως βρεφών, νηπίων

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Ίσως αυτό έπρεπε να το βάλεις στο "Υπέρ και κατά του γάμου". Μερικοί δεν είναι κατάλληλοι για γονείς, και όποιος το παραδέχεται όσο είναι ακόμα νωρίς, κάνει καλό σε όλους
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Τι θα πει δεν είναι κατάλληλοι για γονείς? Ποίος ορίζει τις προδιαγραφές για τους γονείς πέραν της φύσεως? Το οτι κάνουν λάθη μεγάλα ή μικρά είναι βέβαιον. Αλλά η ακαταλληλότητα είναι μεγάλη κουβέντα...
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Το να δέρνεις το μωρό σου, δεν είναι λάθος αλλα αρρώστια. Ακατάλληλος είναι κάθε άρρωστος όσον αφορά τα παιδιά. Και ο παιδεραστής ας πούμε, λάθος έκανε. Τον ανάγκασε η φύση. Μη μου πεις οτι θα σου άρεσε να κάνει και δικό του παιδί. Ή κάτι πρεζάκια που έχουν πουλήσει όλα τους τα υπάρχοντα και τρώνε μια φορά τη βδομάδα οι ίδιοι. Μη μου πειτε οτι είναι κατάλληλοι για να θρέψουν και μεγαλώσουν και ένα μωρό
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
rasPUTIN
Site Admin

MacPap έγραψε:Τι θα πει δεν είναι κατάλληλοι για γονείς?
Γιὰ τὸν ἐαυτό μου ἔχω πολλὲς ἀμφιβολίες, "μὲ ξέρω" 36 χρόνια.
MacPap έγραψε:Το οτι κάνουν λάθη μεγάλα ή μικρά είναι βέβαιον.
Ἀλάνθαστος εἶναι μόνο ὁ Κύριος. Ἀλλὰ δὲν εἶναι ὅλα τὰ λάθη συγχωρητέα.
MacPap έγραψε:Αλλά η ακαταλληλότητα είναι μεγάλη κουβέντα...
Σὲ κάποιες περιπτώσεις κρίνεις ἐκ τοῦ ἀποτελέσματος.
MacPap έγραψε:Ποίος ορίζει τις προδιαγραφές για τους γονείς πέραν της φύσεως?
Αὑτὸ εἶναι τὸ δύσκολο, πῶς θὰ κρίνεις ἐκ τῶν προτέρων τὸν καθένα καὶ μὲ ποιὰ κριτήρια θὰ ὁριστεῖ ὁ κατάλληλος καὶ ὁ ἀκατάλληλος. Μὴν ξεχνάμε ὄτι ὁ ἄνθρωπος ἀλλάζει στὸ πέρασμα τῶν ἐτῶν.
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Ερωτήσεις και σκεπτικά που δεν χωρούν απαντήσεις.Ποτέ δεν ξές πως τα φέρνει η ζωή!Όσων αφορά αυτούς που κακοποιούν παιδιά καλό θα ήταν να επανέλθει η θανατική ποινή.!Ούτε λόγος για να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
rasPUTIN
Site Admin

Ἀς ἐστιάσουμε στὴν κακοποίηση παιδιῶν. Ἡ συγκεκριμένη ὑπόθεση εἶχε αἴσιο τέλος. Ἀντιθέτως, σὲ ἄλλες περιπτώσεις ἐμφανίζονται κατόπιν ἐορτῆς διάφοροι "οἱ ὁποῖοι γνώριζαν".

Ἡ Alexandrea Kingsley ἀποτελεῖ παράδειγμα πρὸς μίμηση.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

UltiMo_ έγραψε:Το να δέρνεις το μωρό σου, δεν είναι λάθος αλλα αρρώστια.
Εξαρτάται!!!
UltiMo_ έγραψε:Και ο παιδεραστής ας πούμε, λάθος έκανε. Τον ανάγκασε η φύση.
Αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, που δεν έχω αντίρρηση να γίνει αλλά όχι εδώ..
UltiMo_ έγραψε:Μη μου πεις οτι θα σου άρεσε να κάνει και δικό του παιδί.
Φυσικά και θα μου άρεσε... Αυτό δεν σημαίνει πως αν ασελγήσει στο παιδί δεν είναι κατακριτέος! Αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί κανείς και δεν πρέπει κανείς να του το αρνηθεί και να τον τιμωρήσει για κάτι που δεν έκανε ακόμη.
UltiMo_ έγραψε:Ή κάτι πρεζάκια που έχουν πουλήσει όλα τους τα υπάρχοντα και τρώνε μια φορά τη βδομάδα οι ίδιοι. Μη μου πειτε οτι είναι κατάλληλοι για να θρέψουν και μεγαλώσουν και ένα μωρό
Ξέρεις πόσα πρεζόνια γίνονται εξαιρετικοί γονείς?
Haridimos έγραψε:... Ἀλλὰ δὲν εἶναι ὅλα τὰ λάθη συγχωρητέα...Σὲ κάποιες περιπτώσεις κρίνεις ἐκ τοῦ ἀποτελέσματος...
Ναι αλλά αυτό έχει σχέση με το σύστημα κανόνων ηθικής της εκάστοτε κοινωνίας. Όσον δε αφορά το αποτέλεσμα αυτό θα το δούμε όταν το παιδί μεγαλώσει...

Μην αντικαθιστάμε το ένα στερεότυπο με ένα άλλο!! Είναι εξίσου κακό να έχει κανείς προκαταλήψεις, με το να έχει εμμονές! Η να απορρίπτει "a priori" οτιδήποτε είναι διαφορετικό με τις απόψεις του.

Έτσι φτάνουμε στο σημείο να θεωρείται η Κοινωνική πρόνοια καλλίτερη μαμά από την μαμά άσχετα αν το παιδί και η μαμά κλαίνε γιατί θέλουν να είναι μαζί. Απλώς επειδή το λέει ο νόμος και το κατήγγειλε η γειτόνισά...

Δηλαδή αν πλακώσω στο ξύλο το παιδί μου διότι έκανε κάτι που θεωρώ πως πρέπει να φάει ανάποδες αυτό με καθιστά κακό πατέρα? Πως είναι δυνατόν να κρίνεται κάτι τέτοιο από μια και μόνο αντίδραση?

Αυτές οι καταστάσεις είναι τόσο πολύπλοκες που δεν μπορούν να λυθούν στα πλαίσια ενός forum και εγώ σταματώ εδώ.
Εικόνα
rasPUTIN
Site Admin

MacPap έγραψε:
UltiMo_ έγραψε:Το να δέρνεις το μωρό σου, δεν είναι λάθος αλλα αρρώστια.
Εξαρτάται!!!
Τὶ ἐξαρτάται; Μιλάμε γιὰ βρέφος. Στὴν εἴδηση γίνεται λόγος γιὰ βρέφος 10 μηνῶν. Δὲν δέχομαι ὄτι κάποιος θὰ σηκώσει πόδι (μπροστινὸ ἢ πισινὸ) σὲ ἕνα βρέφος.
MacPap έγραψε:
UltiMo_ έγραψε:Ή κάτι πρεζάκια που έχουν πουλήσει όλα τους τα υπάρχοντα και τρώνε μια φορά τη βδομάδα οι ίδιοι. Μη μου πειτε οτι είναι κατάλληλοι για να θρέψουν και μεγαλώσουν και ένα μωρό
Ξέρεις πόσα πρεζόνια γίνονται εξαιρετικοί γονείς?
Μὲ βάση τὰ ἑλληνικὰ τὰ ὁποία γνωρίζω πρεζάκι ἢ πρεζόνι εἶναι τὸ ἄτομο τὸ ὀποῖο εἶναι ἐξαρτημένο ἀπὸ ναρκωτικὲς οὐσίες. Τέτοιο ἄτομο ΔΕΝ μπορεῖ νὰ γίνει καλὸς γονέας. Σὲ αὐτὸ τὸ ἄτομο κυριαρχεῖ τὸ πάθος γιὰ τὰ ναρκωτικά. Ὅταν τὸ πιάσει σύνδρομο στερήσεως τότε δὲν μπορεῖ νὰ ἐνεργήσει λογικά.
Ὅτι λεφτὰ κονομήσει θὰ τὰ δώσει γιὰ πρέζα, ὄχι γιὰ τὶς ἀνάγκες τοῦ παιδιοῦ.
Γιὰ ἀπεξαρτημένο πρεζόνι τὸ συζητάμε.
MacPap έγραψε:
Haridimos έγραψε:... Ἀλλὰ δὲν εἶναι ὅλα τὰ λάθη συγχωρητέα...Σὲ κάποιες περιπτώσεις κρίνεις ἐκ τοῦ ἀποτελέσματος...
Ναι αλλά αυτό έχει σχέση με το σύστημα κανόνων ηθικής της εκάστοτε κοινωνίας.
Δὲν διαφωνῶ. Πάνω σὲ αὐτὸ μποροῦμε νὰ συζητοῦμε ὦρες ἀμέτρητες, νὰ γεμίσουμε ἑκατοντάδες σελίδες στὸ φόρουμ καὶ νὰ μὴν βγάλουμε ἄκρη.

Ὅσοι μὲ γνωρίζετε ἔχετε ὑπ'όψιν σας τὸ κοτσιδάκι στὸ μαλλί μου. Σήμερα δὲν θεωρεῖται κάτι ἔξαλλο, μᾶλλον εἶναι ἀδιάφορο. Πενήντα χρόνια πρὶν θὰ θεωρούμουν μεγάλος ἀλήτης κι ὀ πατέρας μου μεγάλος μ*λ*κας ποὺ δὲν μοῦ ἔκοψε τὸ κοτσιδάκι μὲ τὸ ψαλίδι.
Ὅντως αὐτὰ ἀπέχουν μακρὰν ἀπὸ τὴν οὐσία τοῦ νὰ μεγαλώνεις ἕνα παιδί.
MacPap έγραψε:Όσον δε αφορά το αποτέλεσμα αυτό θα το δούμε όταν το παιδί μεγαλώσει...
Τὸ ἴδιο λέμε, φαίνεται ἐκ τῶν ὐστέρων ὅταν πλέον εἶναι ἀργά. Ἐκ τῶν προτέρων εἶναι δύσκολο ἢ ἀκατόρθωτο νὰ κρίνεις.

Ἕνα χαστούκι σὲ παιδὶ 5 ἢ 10 ἐτῶν δὲν καθιστὰ τὸν γονέα ἀπάνθρωπο βασανιστή, οὔτε ἀκατάλληλο. Ἡ εἴδηση καὶ τὸ ἀρχικὸ μήνυμα ἀναφέρεται σὲ πράγματα τὰ ὀποία προσωπικῶς θεωρῶ ἀκραία. Ποῦ νὰ δεῖς καὶ τὴν ἱστορία τῶν παιδιῶν τὰ ὁποία ἀναφέρονται στὸ τέλος τοῦ ἀρχικοῦ μηνύματτος. Βιαιοπραγία κατὰ βρέφους, σπασμένα ὀστὰ λόγω ξυλοδαρμοῦ, ὐποσιτισμὸς, χύσιμο ζεστοῦ καφὲ πάνω σὲ παιδὶ κ.ο.κ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ὅταν ἄνοιξα τὴν παροῦσα συζήτηση αὐτὰ εἴχα στὸ νού μου. Ἡ "μάνα" τῆς εἰδήσεως κάπνιζε μαριχουάνα καὶ φύσαγε τὸν καπνὸ στὸ πρόσωπο τοῦ βρέφους ὤστε νὰ τὸ μαστουρώσει καὶ νὰ σταματήσει νὰ κλαίει. Τὰ δύο παιδάκια τὰ ὀποία ἀναφέρω στὸ τέλος τοῦ μυνήματος ἀπεβίωσαν ἀπὸ τὴν κακοποίηση, τὸ ἕνα στὰ 4 τὸ ἄλλο στὰ 8.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι η γενίκευση. Τώρα που έγινε σαφές για το τι εννοούμε λέγοντας βρέφος κλπ. Συμφωνούμε!! ;)
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”