ΕΛΛΗΝΑΣ

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
grigoris

ΕΛΛΗΝΑΣ

Δημοσίευση από grigoris »

Μεχρι χθες με ηξερες μαλλον μονο για τον Ζορμπα και το συρτακι.Το ωπααα τον μουσακα το σουβλακι και το τζατζικι.Μεχρι χθες μαλλον νομιζες οτι αυτο ειναι Ελλαδα και Ελληνας.Και αυτο γιατι μεσα στην κακομοιρια σου και τον κομπλεξισμο σου ''Ευρωπαιε'' επελεγες να κρατας μονο αυτα και να λες οτι απο την αρχαιωτητα και μετα δεν εχω κανει και κατι σαν Ελληνας.Ε λοιπον εισαι ΛΑΘΟΣ.Ειμαι ΕΓΩ που σε εσωσα στον ΒΠΠ και ο παππους μου που πολεμισε ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.Ειμαι ΕΓΩ που σε εστηλε στα αστερια γιατι ο εμπνευστης της θερμοδυναμικης ασπηδας στα διαστημοπλοια σου ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.Ειμαι ΕΓΩ που σου εδωσα το τεστ ΠΑΠ.Ειμαι ΕΓΩ που ειχα τον Καραθεοδωρη διπλα στον Αινσταιν.Ειμαι ΕΓΩ που σου εδωσα την Καλας τον Yanni τον Παπαθανασιου και τοσους αλλους.Ειμαι ΕΓΩ που στην δικη μου γλωσσα ακομα πατας για να φτιαξεις νεους ορους στην επιστημη σου.Ειμαι ΕΓΩ που με λες τεμπελη αλλα εκανα τους πιο πετυχημενους Ολυμπιακους Αγωνες.Ειμαι ΕΓΩ που με λες αχριστο αλλα ο μονος αχριστος και υποκριτης εισαι ΕΣΥ. ΕΣΥ που ενω ειμαι..τμημα της Ενωσης σου ποτε δεν με προστατεψες απο τους εχθρους μου.Ποτε δεν ειπες ''Τουρκια ασε την Ελλαδα να βγαλει το πετρελαιο της και μην την απειλης γιατι θα εχεις να κανεις και μαζι μου'' αλλα αντιθετος μου ''δανιζες'' 10δις και μετα με αναγκαζες να αγορασω 11δις..εξοπλησμο απο εσενα! Θα μπορουσα να γραφω ωρες για να σου αποδειξω ποιος ειμαι ΕΓΩ και τι εισαι εσυ...αλλα δεν θα το κανω γιατι σε λυπαμε.Και αυτα που λεω δεν τα λεω για να κλαφτω.Απλα θελω να σου δειξω ποσο μικρος και λιγος εισαι μπροστα στο μεγαλειο μου.Γιατι ΕΓΩ θα ειμαι παντα ΕΛΛΗΝΑΣ.

Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
Άβαταρ μέλους
MacPap

Re: ΕΛΛΗΝΑΣ

Δημοσίευση από MacPap »

grigoris έγραψε:αλλους.Ειμαι ΕΓΩ που στην δικη μου γλωσσα ακομα πατας για να φτιαξεις νεους ορους στην επιστημη σου.Ειμαι
Ελπίζω το "Ειμαι Ελληνας" να μη γίνει συνώνυμο του "Ειμαι ανορθόγραφος".

Γιατί αυτοί στην γλώσσα μας πατούν αλλά εμείς την καταπατούμε και την ξεφτιλίζουμε καθημερινά.
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Σωστός ο Κώστας.Φίλε μ δεν το πρόσεξα.
Η Ελληνική Σημαία είναι σύμβολο ιερό.Έχει τ' ουρανού το χρώμα και στην άκρη το Σταυρό.Την Ελληνική Σημαία, μάνα μου, την αγαπώ.Στον εχθρό δεν την αφήνω, προτιμώ να σκοτωθώ.
rasPUTIN
Site Admin

Δημοσίευση από rasPUTIN »

grigoris έγραψε:Μεχρι χθες με ηξερες μαλλον μονο για τον Ζορμπα και το συρτακι.Το ωπααα τον μουσακα το σουβλακι και το τζατζικι.Μεχρι χθες μαλλον νομιζες οτι αυτο ειναι Ελλαδα και Ελληνας.Και αυτο γιατι μεσα στην κακομοιρια σου και τον κομπλεξισμο σου ''Ευρωπαιε'' επελεγες να κρατας μονο αυτα και να λες οτι απο την αρχαιωτητα και μετα δεν εχω κανει και κατι σαν Ελληνας.
Μπορεῖ νὰ μὴν εἶναι 100% σωστὸ ἀλλὰ δὲν εἶναι 100% λάθος.
grigoris έγραψε:Ε λοιπον εισαι ΛΑΘΟΣ.
Εἶναι;
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που σε εσωσα στον ΒΠΠ και ο παππους μου που πολεμισε ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Τὸ ὄτι οἰ ἕλληνες πολέμησαν γενναία ἰσχύει. Οὐδεὶς τὸ ἀμφισβητεῖ. Ἀλλὰ μὴν ἐξιδανικεύουμε τὴν ἑλληνικὴ συμβολή. Δὲν εἴμαστε τὸ ἔθνος τῶν Λευκῶν Ἱπποτῶν.
Ὁ παπποὺς πολέμησε. Οἱ νεότεροι τὶ κάνουν; Βάζουν βύσμα γιὰ νὰ βολευτοῦν κάπου κι ἀν ἦταν δυνατὸν θὰ ἀπεύφεγαν τὴν θητεία.
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που σε εστηλε στα αστερια γιατι ο εμπνευστης της θερμοδυναμικης ασπηδας στα διαστημοπλοια σου ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που σου εδωσα το τεστ ΠΑΠ.
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που ειχα τον Καραθεοδωρη διπλα στον Αινσταιν.
Κάποιοι ἕλληνες συνέβαλαν στὴν ἀνάπτυξη τῶν ἐπιστημῶν ὅπως καὶ κάποιοι ἀμερικάνοι, κάποιοι ἰάπωνες κ.ο.κ.. Οἱ ἕλληνες ἐπιστήμονες τῆς σήμερον κατὰ κύριο λόγο διαπρέπουν στὸ ἐξωτερικό. Ἀν εἴχαν μείνει στὴν Ἑλλάδα τὶ θὰ εἴχαν καταφέρει; Λιγότερα, πιθανὸν ἐλάχιστα.
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που σου εδωσα την Καλας τον Yanni τον Παπαθανασιου και τοσους αλλους.
Ἐνῶ ἀν δὲν ὑπήρχαν θὰ εἴχαν ψοφήσει ὅλοι οἰ λαοὶ πλῆν ἑλλήνων.
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που στην δικη μου γλωσσα ακομα πατας για να φτιαξεις νεους ορους στην επιστημη σου.
Αὐτὸ δὲν ἰσχύει πάντα.
grigoris έγραψε:Ειμαι ΕΓΩ που με λες τεμπελη αλλα εκανα τους πιο πετυχημενους Ολυμπιακους Αγωνες.
Πετυχημένους; Πῶς ὁρίζονται οἱ πετυχημένοι; Ἡ Ἑλλὰς χρεώθηκε, οἱ ἀπατεῶνες κονόμησαν, οἰ πολυεθνικὲς κέρδισαν, στὰ ἔργα δούλεψαν λαθρομετανάστες ἀνασφάλιστοι, κάποιοι ἀπεβίωσαν καὶ ἡ οἰκογένειά τους ἀκόμα τοὺς ἀναζητὰ (2.000 χιλιόμετρα παραπέρα) καὶ τώρα τὰ πάντα ἔχουν ῥημάξει.
grigoris έγραψε:ΕΣΥ που ενω ειμαι..τμημα της Ενωσης σου ποτε δεν με προστατεψες απο τους εχθρους μου.Ποτε δεν ειπες ''Τουρκια ασε την Ελλαδα να βγαλει το πετρελαιο της και μην την απειλης γιατι θα εχεις να κανεις και μαζι μου'' αλλα αντιθετος μου ''δανιζες'' 10δις και μετα με αναγκαζες να αγορασω 11δις..εξοπλησμο απο εσενα!
Ὅταν ὁ ἔλληνας ψήφιζε τοὺς προσκυνημένους γιὰ νὰ τοῦ βάλουν τὸ παιδὶ στὴ Δημόσιο γιατὶ δὲν σκεφτόταν τὰ ἐθνικὰ θέματα; Ὁ ἕλληνας ἀπαιτοῦσε διορισμὸ στὸ Δημόσιο. Ποιὸς πῆγε στὸ γραφεῖο τοῦ βο(υ)λευτὴ νὰ ζητήσει ἕνα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ὡς ἀπάντηση στὸ Casus Beli τοῦ τούρκου;
grigoris έγραψε:Θα μπορουσα να γραφω ωρες για να σου αποδειξω ποιος ειμαι ΕΓΩ και τι εισαι εσυ...
Μπορῶ κι ἐγῶ νὰ γράφω γιὰ ὦρες ποιὸς πραγματικὰ εἶναι ὁ μ*λ*κας ὁ ἔλληνας.
grigoris έγραψε:αλλα δεν θα το κανω γιατι σε λυπαμε.Και αυτα που λεω δεν τα λεω για να κλαφτω.
Τώρα μὲ αὐτὸ ποὺ ἔγραψες ἔχουν πέσει στὸ πάτωμα καὶ κυλιοῦνται ἀπὸ τὰ γέλια.
grigoris έγραψε:Απλα θελω να σου δειξω ποσο μικρος και λιγος εισαι μπροστα στο μεγαλειο μου.
Ποιὸ μεγαλεῖο;
grigoris έγραψε:Γιατι ΕΓΩ θα ειμαι παντα ΕΛΛΗΝΑΣ.
Τώρα αὐτὸ εἶναι καλό;

Ἀς δοῦμε πρώτα τὰ (ἠλίθια) μούτρα μας στὸν καθρέφτη πρὶν ἀρχίσουμε νὰ κατηγροῦμε τοὺς ξένους.
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”