Μαθήματα ανθρωπιάς από τη Ρωσία.

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Johnny

Μαθήματα ανθρωπιάς από τη Ρωσία.

Δημοσίευση από Johnny »

Το βίντεο από τη Ρωσία που έκανε όλο τον κόσμο να δακρύσει

Όλοι έχουμε πλέον συνηθίσει τις εικόνες βαρβαρότητας από της κάμερες αυτοκινήτων στη Ρωσία με πολίτες να βγάζουν καλάσνικοφ για να λύσουν τις διαφορές τους μετά από κάποιο τροχαίο , μεθυσμένους να μπουσουλάνε στη μέση του δρόμου και οδηγούς να καταπατούν κάθε κανόνα οδηγικής ασφάλειας και κουλτούρας.

Το βίντεο όμως που ακολουθεί, έρχεται να ανατρέψει πλήρως αυτή την εικόνα και να μας αναγκάσει να αναθεωρήσουμε την αποψή μας για τους ρώσους καθώς δύσκολα βλέπεις τέτοιες πράξεις πια στους δρόμους των ελληνικών μεγαλουπόλεων.

Η ανθρωπότητα δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα μπροστά, από την στιγμή που υπάρχει έστω και ένα παιδί που υποφέρει.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Εικόνα
UltiMo_

Re: Μαθήματα ανθρωπιάς από τη Ρωσία.

Δημοσίευση από UltiMo_ »

στην ελλάδα οι μισοί θα τρώγανε βρισιές. ειδικά ο μοτοσικλετιστής που άνοιξε τον καθρέφτη
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
athanatos
Site Admin

Δημοσίευση από athanatos »

Καθρέφτη έχω ανοίξει κι εγώ όταν ήμουν με την μηχανή, αλλά δεν ξέρω αν έφαγα μπινελίκια. Τον άνοιξα κι έφυγα.
Σ’ όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνον ετούτον αγαπώ !
Οδυσσέας Ελύτης
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

και ο οδηγός θα τον ξανάκλεισε γιατι του χάλασες την αεροδυναμική
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
Άβαταρ μέλους
MacPap

Δημοσίευση από MacPap »

Εγώ πάντως ξένο όχημα δεν θα πείραζα μπορεί να καθόμουν 15 λεπτά να του εξηγώ γιατί να τον ανοίξει (αν δεν τον άνοιγε) αλλά εγώ δεν θα τον άνοιγα!!
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”