Είναι ειδικά ένα σημείο, μπαίνοντας στην πόλη, τα λεωφορεία που θέλουν να ξαναφύγουν εκτός πόλης, γυρνάνε σε ένα δρομάκι και πάλι πισω. Αυτό το δρομάκι είναι όλο το καλοκαίρι κατειλημμένο. Με αποτέλεσμα αστικά υπεραστικά και τουριστικά, να αναγκάζονται να περάσουν μέσα απο το κέντρο, δηλαδή απο 5 εως 15 λεπτά σε ώρα αιχμής, καθυστέρηση. Η τροχαία άφαντη. Ούτε καν κλήση. Μιλάμε για πάνω απο μια βδομάδα τη φορά το κάθε αμάξι
Σήμερα είδα βέβαια σε ένα αντίστοιχο περιστατικό, αφαίρεση πινακίδων (άρα υποθέτω και κλήση) αλλα πάλι αυτό πως βοηθάει τον πολίτη του Βόλου που ταλαιπωριέται? Γιατι δεν το παίρνει ένας γερανός να τελειώνουμε?
Φωτογραφία τραβηγμένη σήμερα 5 του μηνός. Άλλαξε η στάθμευση απο αριστερά σε δεξιά, και έμεινε το αυτοκίνητο μόνο του ξεχασμένο αριστερά. Το αυτοκίνητο είναι εκεί πάνω απο 2 βδομάδες αλλα τις τελευταίες 5 ενοχλεί λόγω αλλαγής στάθμευσης.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο, όχι μόνο λόγω της μικρής ταχύτητας που πρέπει να περάσουν όλοι, αλλα και γιατι μερικές κοπελίτσες νομίζουν οτι δεν χωράνε, και κάνουν τρεις ώρες να περάσουν.
Αν πάω εγώ απέναντί του, και παρκάρω νόμιμα, κλείνοντας την κυκλοφορία, λέτε να ξυπνήσει η τροχαία?

(γερανό ΈΧΕΙ ο Βόλος και ξέρω και που τον παρκάρουν. Έξω απο τις φυλακές. Αλλα τον έχω δει μόνο στους Ολυμπιακούς να δουλεύει. Απο τότε στον τάκο!)