Μαθητής βγάζει λόγο στο ΕΠΑΛ Πρεβέζης για την 28η Οκτωβρίου

Αν δεν έχει κατηγορία γι'αυτό βάλτε το εδώ...
Απάντηση
rasPUTIN
Site Admin

Μαθητής βγάζει λόγο στο ΕΠΑΛ Πρεβέζης για την 28η Οκτωβρίου

Δημοσίευση από rasPUTIN »

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ...!!! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ "ΚΟΠΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ...

Σήμερα το πρωί όπως και σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος γινόταν η γιορτή για το θρυλικό όχι στο ΕΠΑΛ της Πρέβεζας.Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου είχε γράψει έναν λόγο (θα τον διαβάσετε παρακάτω) για την 28 Οκτωβρίου τον οποίο ήθελε να απαγγείλει στους συμμαθητές και δασκάλους του.

Οι καθηγητές και ο τωρινός αντικαταστάτης του διευθυντή του ΕΠΑΛ δεν τον αφήσανε να το απαγγείλει διότι όπως ισχυρίστηκαν έπρεπε να τους το είχε πάει λίγες μέρες νωρίτερα για να κόψουν μερικά πράγματα που θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να ειπωθούν. (!!!) Το περιστατικό πήρε άσχημη τροπή και ο μαθητής μαζί με την χορωδία δεν πήραν μέρος στην γιορτή και απειλούνται με διαγραφή από το σχολείο ή αν δεν γίνει αυτό να τους αφήσουν από απουσίες στην ίδια τάξη ως παραδειγματισμό.

Εικόνα

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ...

ΤΙΜΉ σε αυτούς που όρισαν στην ζωή τους να φυλλάτουν ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
28 Οκτωβρίου 1940,ώρα 3η πρωινή!

Ο Ιταλός πρέσβης GRATSI ως πάλαι ποτέ πρεσβευτής του Πέρση βασιλιά ΔΑΡΕΊΟΥ ζητά από τον Έλληνα εθνικό κυβερνήτη ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ <<γή και ύδορ>>.Ο κυβερνήτης μας ως πάλαι ποτέ Σπαρτιάτης βασιλιάς ως πάλαι ποτέ Σπαρτιάτης φαλαγγίτης,ντυμένος λυτά βροντοφώναξε για μια ακόμη φορά Ο-Χ-Ι

Μυριάδες Ελλήνων μαχητών βρέθηκαν στο πλευρό του,Έλληνες που στο αίμα τους έρεε άφθονος ο θεϊκός ιχώρ ο οποίος κάθε φορά που το έθνος των Ελλήνων βρίσκετε σε κίνδυνο ενεργοποιείτε και δίνοντας των υπέρ πάντων αγώνα στα βουνά της βορείου Ηπείρου και όχι της Νότιας Αλβανίας έκανε όλη την υφήλιο να παραμιλάει για τον νέο άθλο των Ελλήνων. << Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες>> είπε ο ουίνστον τσόρτσελ.

Βέβαια ωσάν γνήσιοι Έλληνες είχαμε και <<εφιάλτες>> οι οποίοι διασκορπίζοντας διάφορα <φέιγ βολάν>> προσπαθούσαν να πείσουν τους Έλληνες μαχητές να μην πάρουν μέρος στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των <<βασιλομεταξάδων>> αλλά να ακολουθήσουν το παράδειγμα του <<πατερούλη ΣΤΑΛΙΝ>> και να συνθηκολογήσουν με τον <<άξονα>>.
Αυτό βέβαια δεν πέρασε.Δεν είναι περασμένο στο DNA του Έλληνα και έτσι γράφτηκε το θρυλικό έπος του 40.

ΤΙΜΗ λοιπόν σε αυτούς που έβαλαν την πατρίδα τους πάνω από προσωπικά συμφέροντα.
Συμμαθητές και καθηγητές μου!!

Ας βροντοφωνάξουμε όλοι για μια φορά ακόμη
Ο-Χ-Ι στο 4ο ΡΑΙΧ!
Ο-Χ-Ι στους ΝΕΝΈΚΟΥΣ της πολιτικής
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτός ήταν ο τραγικός λόγος που κατά την άποψη τους ήθελε κόψημο και ράψιμο. τα ονόματα των καθηγητών έχουν ως εξής:

Δημήτρης Ροπόκης και Νίκος Καγκελάρης ο οποίος εκτελεί χρέη διευθυντή διότι ο διευθυντής λείπει σε πολυήμερη εκδρομή στο εξωτερικό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ...;;;

25/10/2013
http://www.stoxos.gr/2013/10/28_25.html

Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
erling

Re: Μαθητής βγάζει λόγο στο ΕΠΑΛ Πρεβέζης για την 28η Οκτωβρ

Δημοσίευση από erling »

Αν τα έγραψε μόνος του δικαιολογημένος διότι δεν πρόλαβε να μάθει την ιστορία...
Αν τα έγραψε άλλος ήταν επικίνδυνος..
Ο Μεταξάς ήταν σαν τους σημερινούς κυβερνήτες αλλά ήταν και φασίστας...
Έπραξε ακριβως όπως πράττουν οισημερινοι.
Δηλαδή κάνουν ότι τους λένε οι δανειστές μας. Τότε ήταν οι Άγγλοι, σήμερα είναι οι τροικανοί.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
erling

Δημοσίευση από erling »

Και επειδή κολλημένοι υπάρχουν παντού, σε άλλο μέρος (Πυργος) αφαιρέθηκε από τη γιορτή το τραγούδι "νάναι γλυκο το βόλι" μετά από ενόχληση γονέα.
Εικόνα - Το blog μου
"Αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω?"
UltiMo_

Δημοσίευση από UltiMo_ »

Μπορεί να τον κερατώνει η γυναίκα του και να του θυμίζει διάφορα...
W̴͓͌̕ĥ̸̰͚ĕ̶̫n̸̘̳̏͝ ̶͚̯̓ļ̵̄i̴̲͎͆͘f̵͎͐͑è̶͖̺̒ ̴̨̛͉t̴̳͚͒h̴̻̀ŕ̷̜̮ö̷̥ẉ̵̇̀s̵̡̊̈́ ̵̳̗̍́ỷ̷̖̼̓o̶̰͚̽ṳ̷̭̃͠ ̸̦̓̐c̶̙̭̅ų̴͒r̵̜̭͝v̸̺͔̊̕ė̴͈͗ͅṡ̵̮̮̅,̷̜̞͂ ̵͍̗̍͛a̵͈͒̓ì̷͍̠m̸̮̘͗ ̸̲̹͒f̸̗̿̈ō̷̲̞r̸̜͌ ̸̭̔t̸̤̙̔͋h̵̜̒̾͜ė̴̢̝ ̷͚́a̸̪͋̒p̸̧̃͝ȩ̵̙͑̓x̴̡͚̄.̶̙̀̕
enias

Δημοσίευση από enias »

erling έγραψε:Αν τα έγραψε μόνος του δικαιολογημένος διότι δεν πρόλαβε να μάθει την ιστορία....
Αυτά δεν είναι ιστορία, είναι πολιτική και ο καθένας την λέει όπως θέλει. Και οι ιστορικοί έχουν πολιτικό φρόνημα. Γεγονός είναι πάντως οτι υπήρχε το σύμφωνο την μη επίθεσης του Χίτλερ με την σοβιετική ένωση. Λες το ΚΚΕ να έκανε του κεφαλίου του χωρίς στον Στάλιν; Δεν ξέρω. Μπορεί και να έκανε το κεφαλιού του. Αν όχι, τότε αρχικά και καθώς ο Χίτλερ μάζευε τους πρώτους εβραίους απο την Γερμανία, οι κομμουνιστές θα ήταν μαζί του.
erling έγραψε:Ο Μεταξάς ήταν σαν τους σημερινούς κυβερνήτες αλλά ήταν και φασίστας....
Αυτό που κάνεις, οι ιστορικοί το λένε "ιστορικό αναχρονισμό". Για εκείνη την εποχή, δεν ήταν φασίστας, ητάν ένα κανονικό καθεστώς όπως σε όλες τις χώρες. Με την δημοκρατία όπως την έχουμε ζήσει απο τότε, ναι, ήταν φασίστας.
erling έγραψε:Δηλαδή κάνουν ότι τους λένε οι δανειστές μας. Τότε ήταν οι Άγγλοι, σήμερα είναι οι τροικανοί.
Θα σου απαντήσω όπως ένας αριστερός σύγχρονος φιλοευρωπαιστής που θέλει "περισσότερη Ευρώπη" (παρόλο που δεν είμαι): Δεν κάνουμε οτι μας λένε οι άλλοι, απλά είμαστε στην Ευρώπη και δεν πρέπει να απομονωθούμε σαν την Κούβα. Πρέπει να εκχωρήσουμε περισσότερη εθνική κυριαρχία στην Ευρώπη γιατί αυτή φροντίζει για το καλό όλων μας και για μην ξαναγίνει αιματοχυσία την Ευρώπη για 3η φορά. Άλλωστε γι αυτό το λόγο η Ε.Ε. πήρε πέρυσι το νόμπελ ειρήνης, γιατί βοήθησε στο να καταπολεμηθεί ο λαικισμός και ο εθνικισμός στην Ευρώπη της αλληλεγγύης και της αρμονικής συμβίωσης. Οι κορώνες περι εθνικής κυριαρχίας τις λένε οι φασίστες και εθνικιστές νοσταλγοί των ναζί που δεν έχουν καμία θέση στην Ε.Ε. και πρέπει να παταχθούν με κάθε τρόπο.

Οι Βορειοηπειρώτες είναι Αλβανοί γιατί ζουν στο Αλβανικό κράτος και όχι Έλληνες που έπρεπε να ανεξαρτητοποιηθούν, άλλα οι αλβανόφωνοι του Κοσσόβου, δεν ήταν Σέρβοι γιατί ζούσαν στο Σέρβικο Κράτος, ήταν Αλβανοί πού έπρεπε να ανεξαρτητοποιηθούν. Αυτή είναι η συνταγή της Μεγάλης Αλβανίας και της μικρής (και ηλίθιας) Ελλάδας.
Αινείας
erling

Δημοσίευση από erling »

Είναι πολιτική και δεν είναι ιστορία πως ήταν δικτάτορας και δεν ήταν εθνικός κυβερνήτης αφού κατήργησε το δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό πολίτευμα;
Είναι πολιτική και δεν είναι ιστορία πως υπήρχε το σύμφωνο Γερμανίας-ΕΣΣΔ;
Τώρα άρχισαν να κυκλοφορούν και κάτι σύμφωνα ΕΛΑΣ και Γερμανών κατά την αποχώρηση των Γερμανών καθώς και με το βουλγαρικό ΚΚ αλλά δεν βρήκα τον χρόνο να τα ψάξω και να τα διαβάσω...
Δεν είμαι κομμουνιστής και δεν τους υπερασπίζομαι αλλά δεν μπορώ να ακούω και περί ΙΧΩΡ ή περί εθνικού κυβερνήτη....

Ναι έχεις δίκιο, δεν ήταν φασίστας (όπως ο Μουσολίνι) αλλά θα συμφωνήσεις πως ήταν δικτάτορας.

Με αυτό που είπα για τους δανειστές μας, ήθελα να πω ότι τότε χρωστούσαμε βασικά στην Αγγλία οπότε δεν μπορούσαμε να τους πάμε κόντρα. Όπως και σήμερα. Δεν πάμε κόντρα γιατί από εκεί ρέει το χρήμα... Δεν ξέρω τι θα γίνονταν αν δεν προλάβαινε ο Μπενίτο τον Τρελλαδόλφο (όπως του είχε πει εκείνος) και έστελνε ο Χίτλερ το τελεσίγραφο....

Όσο για την Ε.Ε. βλέπω πως προάσπιζε τόσα χρόνια τα σύνορά της..... Νομίζω, μόλις πριν από κάποιους μήνες θεώρησε επίσημα πως τα ανατολικά σύνορά μας είναι και σύνορά της... Δεν έχω διάθεση να μιλήσω περί Ε.Ε.

Για τους βορειοηπειρώτες και τους αλβανόφωνους κλπ, δεν είπα τίποτα.... Αλλά που ήταν η ΕΕ τότε; Ναι, δεν είναι μέλη της η Αλβανία κλπ....
Εικόνα - Το blog μου
enias

Δημοσίευση από enias »

erling έγραψε: δεν μπορώ να ακούω και περί ΙΧΩΡ ή περί εθνικού κυβερνήτη.....
Δεν μπορείς να το ακούς γιατί το βλέπεις κι εσύ πολιτικά και όχι ιστορικά. Ιστορικά, ήταν και δικτάτορας και εθνικός κυβερνήτης γιατί ένα δεν αναιρεί το άλλο. Μπορεί να μην βγήκε με εκλογές άλλα ο λαός -λέει η ιστορία- οτι τον ήθελε.
erling έγραψε: Με αυτό που είπα για τους δανειστές μας, ήθελα να πω ότι τότε χρωστούσαμε βασικά στην Αγγλία οπότε δεν μπορούσαμε να τους πάμε κόντρα. Όπως και σήμερα. Δεν πάμε κόντρα γιατί από εκεί ρέει το χρήμα...
Όταν σκύβεις το κεφάλι και περιμένεις, το πιο πιθανό είναι ο αλλος να σου ρίξει φάπα. Και η Αγγλία χρωστούσε νοίκια στην Τουρκία για το έδαφος της Κύπρου το 1914 αλλα αυτό δεν την εμπόδισε να της βγεί απέναντι στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, αντί να πάει με την Γερμανία. Στο τέλος και τα νοίκια δεν πλήρωσε και την Κύπρο της βούτηξε.
erling έγραψε:Όσο για την Ε.Ε. βλέπω πως προάσπιζε τόσα χρόνια τα σύνορά της..... Νομίζω, μόλις πριν από κάποιους μήνες θεώρησε επίσημα πως τα ανατολικά σύνορά μας είναι και σύνορά της... Δεν έχω διάθεση να μιλήσω περί Ε.Ε.
Η ΕΕ προασπίζει τα συμφέροντα των εβραίων με τις πολυεθνικές, δεν προασπίζει σύνορα. Τα ανατολικά μας σύνορα έγιναν σύνορα της Ε.Ε. όταν βρέθηκαν τα πετρέλαια. Και επειδή είναι σύνορά της, δικό της θα είναι και το πετρέλαιο.

erling έγραψε:Για τους βορειοηπειρώτες και τους αλβανόφωνους κλπ, δεν είπα τίποτα.... Αλλά που ήταν η ΕΕ τότε; Ναι, δεν είναι μέλη της η Αλβανία κλπ....
Δεν το λέω απευθυνόμενος σε σένα αλλα γενικά. Το παλλικάρι και μάλλον ενόχλησε "δημοκρατικά" αυτάκια καθηγητών. Η Ε.Ε. ήταν και είναι πιστή στο στόχο της. Την αποδυνάμωση των εθνών-κρατών, την μετατροπή τους σε περιφέρειες για να αναλάβει την κηδεμονία τους και να υφαρπάξουν τον τοπικό πλούτο οι πολυεθνικές των εβραίων. Όταν η Αλβανία και η FYROM θα μπούν στην Ε.Ε. θα επιδιωχθεί η διάλυση της Ελλάδος, Αλβανίας και FYROM και η δημιουργία καντονιών όπως το Μακεδονικό καντόνι, το Ηπειρώτικο καντόνι, το Θρακικό, το Κρητικό και όλοι θα ζούμε αρμονικά αναμεταξύ μας κρατώντας την σημαία με τα αστεράκια και δουλεύοντας ολημερίς στις πολυεθνικές των εβραίων για ένα κομμάτι ψωμί.
Αινείας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ότι περισσεύει...”