Υπερβολική ταχύτητα η αιτία θανάτου των αδερφών Ζότα

Ενημερώστε μας για τα τελευταία νέα που ακούσατε...
Απάντηση
thanos
Δημοσιεύσεις: 684
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2010, 21:28

Υπερβολική ταχύτητα η αιτία θανάτου των αδερφών Ζότα

Δημοσίευση από thanos »

Εσκασε το λαστιχο της Λαμποργκινι που οδηγουσε ο Ζοτα, ετρεχε ομως και πολύ.

https://www.sportal.gr/podosfairo/artic ... 2ofP0gΖοτα


Άβαταρ μέλους
MacPap
Δημοσιεύσεις: 6790
Εγγραφή: 08 Ιούλ 2010, 03:00

Re: Υπερβολική ταχύτητα η αιτία θανάτου των αδερφών Ζότα

Δημοσίευση από MacPap »

Η υπερβολική ταχύτητα ειναι συνηθως το αίτιο για πολλά ατυχήματα.

Η υπερβολική ταχύτητα και η υπερβολική εμπιστοσύνη του οδηγού τόσο στις δυνατότητες και αντοχές του οχήματος οσο και του οδίου.

MacPap

«Υπερβολική ταχύτητα η αιτία του δυστυχήματος του Ζότα»

Εικόνα

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση των πραγματογνωμόνων της ισπανικής Πολιτοφυλακής, η υπερβολική ταχύτητα φαίνεται να ήταν η αιτία του σκασμένου ελαστικού στη Lamborghini του Ντιόγκο Ζότα, που οδήγησε στο μοιραίο συμβάν.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Ντιόγκο Ζότα και τον αδερφό του, Αντρέ Σίλβα.

Η υπερβολική ταχύτητα φαίνεται να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στο τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στα δύο αδέρφια, σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση των πραγματογνωμόνων της ισπανικής Πολιτοφυλακής.

Οι αρχικές ενδείξεις υποδεικνύουν ότι ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ οδηγούσε το Lamborghini Huracán, το οποίο εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον θάνατο και των δύο ανδρών.

Ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί, το Τμήμα Τροχαίας της Πολιτοφυλακής της Ζαμόρα αναφέρει ότι «όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην υπερβολική ταχύτητα ως αιτία του δυστυχήματος».

Εκτός από την ταχύτητα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο σκασμένου ελαστικού ως συντελεστικός παράγοντας στο δυστύχημα.

Πηγή: Sportal.gr
Καλός οδηγός σημαίνει απαραίτητα τήρηση του ΚΟΚ.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Breaking News...”