Εχασε το δίπλωμα κορυφαίος παράγοντας της Φόρμουλα 1

Μοιραστείτε μαζί μας αυτό που είδατε, ακούσατε ή διαβάσατε...
Απάντηση
thanos
Δημοσιεύσεις: 689
Εγγραφή: 15 Ιούλ 2010, 21:28

Εχασε το δίπλωμα κορυφαίος παράγοντας της Φόρμουλα 1

Δημοσίευση από thanos »

Κοτζάμ Ρον Ντένις, και του πήραν το δίπλωμα στην Αγγλία για 6 μήνες επειδη πέρασε με κόκκινο.

Πλάκα είχε και η δικαιολογία που επικαλέστηκε στο αγγλικο δικαστήριο, μια δικαιολογία που θυμίζει Ελληνα οδηγό!
Είπαμε, αφεντικό της McLaren είστε, συνηθισμένος στην ταχύτητα είστε, αλλά να προσέχεται και τους κόκκινους σηματοδότες κύριε Ρον Ντένις, γιατί παντού μπορεί να βρεθεί ένα μάτι να σας δει!

Μπορεί το δικαστήριο να άργησε να γίνει αφού το περιστατικό με τον Ρον Ντένις και την παράβασή του, να περάσει με κόκκινο, συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο ο νόμος δεν ξεχνά και η λυπητερή για το αφεντικό της McLaren είναι να αποχωριστεί το δίπλωμα του για τους επόμενους έξι μήνες.

Ωστόσο, στην ακροαματική διαδικασία ο Ντένις προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, τονίζοντας πως αν σταματούσε θα προκαλούσε ατύχημα με τα αυτοκίνητα που έρχονταν από πίσω, όμως οι αρμόδιες αρχές δεν πείστηκαν.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντένις έχει παραβιάσει τον κώδικα κυκλοφορίας, αφού άλλες τρεις φορές έχει κατηγορηθεί για παραβάσεις.
Υ.Γ.: για τους μη γνωρίζοντες ο Ρον Ντένις μέχρι πρόσφατα ήταν ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας στην Φορμουλα 1 Μακλάρεν


rasPUTIN
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5552
Εγγραφή: 05 Νοέμ 2008, 16:47

Re: Εχασε το δίπλωμα κορυφαίος παράγοντας της Φόρμουλα 1

Δημοσίευση από rasPUTIN »

Βλάκες ἐγγλέζοι, νὰ μὴν κάνουν τὰ στραβά μάτια στὰ σελέμπριτυ. Τόσο ἀπολίτιστοι εἶναι;
Παραμένω καθαρόαιμος (mRNA Free)
trip73p
Δημοσιεύσεις: 390
Εγγραφή: 03 Αύγ 2010, 20:35
Επικοινωνία:

Re: Εχασε το δίπλωμα κορυφαίος παράγοντας της Φόρμουλα 1

Δημοσίευση από trip73p »

Πρέπει να εχει ερθει και να εχει οδηγίσει στην Ελλάδα.Τέτοια δικαιολογία.... :D :D
Eίμαι ο εφιάλτης μέσα στις νύχτες μου!
...και δηλώνω σαλταρισμένος!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μας έκανε εντύπωση...”